За мен си е тъпо измислено като елемент от сценария и неправдоподобността е част от това.Разбира се, че не си длъжна да се съгласяваш.
Ама как да е. Успокоявам се - времето прекрасно и зове навън, разшетали са се момичетата за Великден...и това ще мине! Тренди, аз съм го ожалила нашето севгили още от оня ден. Само си представи за сватбата на Михримах и за сюнета на шехзадетата през златните му ръчици трябва да минат 48 тона захар и 8 тона мед + всичкото останало. Ние си знаем колко труд е това!
Та на всичкото отгоре сега да му треперим и за чумата. Я Лидка какви страхотии написа. Но...ще мислим позитивно!
Сега така е модерно.
Ишаллах - машаллах...
: rose :
Ама как да е. Успокоявам се - времето прекрасно и зове навън, разшетали са се момичетата за Великден...и това ще мине! Тренди, аз съм го ожалила нашето севгили още от оня ден. Само си представи за сватбата на Михримах и за сюнета на шехзадетата през златните му ръчици трябва да минат 48 тона захар и 8 тона мед + всичкото останало. Ние си знаем колко труд е това!
Та на всичкото отгоре сега да му треперим и за чумата. Я Лидка какви страхотии написа. Но...ще мислим позитивно!
Сега така е модерно.
Ишаллах - машаллах...

Аз не съм чумава, но съм грипава
То не бяха води до колене, снегове през април и слънце в различна последователност. Серията не успях да я гледам. Благодарности на едната ни розичка, че така мераклийската преведе за нас невежите
Стихчето пък ще го мушна в чекмеджето на първа страница

Препоръчани теми