ஜ═══════════๑Ƹ̴Ӂ̴Ʒ๑═══════════ஜ
Жената на Бурак Озчивит- Джейлан Чапа разказва в списание « ELLE» (Elle Shopping Book) за своя възлюбен.
От какво получава удоволствие Бурак Озчивит?!
Шопинга заедно с Бурак е удоволствие!
-Лоша идея ли е да идеш на шопинг със своето момче ?
- Не, даже е много добре ! Моето момче държи на външния си вид както и винаги се намира в добър такъв . Да излизаме заедно на шопинг – това е удоволствие! И ние винаги павим покупките заедно .
- Разбира се вие повече се интересувате от мода . Тои съветва ли се с вас?
- Бурак много се доверява на моя вкус. Тои знае моя стил. А според вас отиват ли му дрехите ?! (смее се )
- Извън родината си , какви магазини предпочитате?
- В Париж «Le Marias». Много обичам този магазин и не мога да му устоя ! Там има странни неща ! Там намирам много красиви чанти на Шанел. Изобщо много обичам чантички от Chanel, Louis Vuitton и Hermes. А в Лондоне предпочитам Portobello.
-Получили сте музикално образование в консерватория . Вашите родители са феноменални ! Как решихте да се занимавата с мода?
- Прави сте ! Това са различни неща . Но още в колежа в моята чанта освен учебници винаги имаше и модни списания. На занятията понякога си сменях приоритетите.Но и музиката също така много обичам !Скоро моя близка приятелка имаше рожден ден и ние заедно отидохме в звукозаписното студио и записахме един откъс .Аз и никога не съм се отказвала от музиката . Никои не знае как може да се обърнат нещата утре .
- Получавате ли предложения да се снимате в сериали ?
- Имам предложения .Аз харесвам телевизията .Получавам предложения и от брандове . Може и да се съглася да стана «лице » на някои от тях .
- Имате свои блог. Искате да създвате интересни форуми за своя имидж но готови ли сте за това че на някои може да се хареса а друг да иска да ви критикува ?
- Разбира се !Не съм си и помисляла че всички трябва да одобряват моя вкус .Аз съм отворена за предложения и съм готова да приема критика .Ако в тях няма лични нападки с удоволствие ще чета и отзиви и критика можете да бъдете сигурни в това . Това ще е интерактивен блог с , пълен обмен на мнения и ние ще общуваме там
- Знам че често посещавате приюта за животни …
-Истина е . Аз имам у дома пет животинки взети от там но да не обсъждаме това сега. Старая се да ходя там всяка неделя Помагам да се намери дом на излекуваните там кученца . Всъщност не искам да пропагандирам това но може би като прочете в блога ми на някои да му се прииска да отиде там и да си осинови кученце Отделила съм за това страничка в моя блог и моля посетителите да не я прескачат . И моля непременно да напишете това ;Моля не купуваите за подарък животни от зоомагазините .
Каква е Джейлан на пазар …
•При големи стълпотворения не излизам на пазар .
•Правя покупки, без да приемам ничии съвети и тенденции .Аз знам какво ми подхожда и се доверявам на своя вкус .
•Повече от шопинга, обичам да разглеждам витрини, и да изучавам всичко ново
•А това знам от мама : «Не е задължително да купиш нещо като влезеш в магазин. Магазините са добри и за това просто да се поразходиш из тях
•Обичам и да си преправям дрехите . Например излезли от мода джинси мога да ги преправя в шорти.
•С мама имаме различни вкусове за това можем само да си разменяме чантите . И трябва да отбележа че аз по често се възползвам от това отколкото тя !
•и аз като всички очаквам намаленията . Само жалко че на намаленията трудно токривам своя размер дрехи .
•ползвам марките съответстваши на възрастта ми
•Преди да тръгна на покупки сериозно изучавам модните списания .Аз съм им сериозна фенка .Имам даже няколко колекции от модни списания.

)))))))))
Благодаря за превода!

...да питам: Рустем разведе ли се с Нигяр,че вече го сватосват за Михримах 
ТАНЯ