Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 72

• 71 347
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
превод на фрагмана от рускините
М: Аз искам да стана  такъв  велик падишах, като баща ми . И не мога да стана такъв седеики в двореца
СС: Каква е целта на моя принц? Що за дързост е това?
Лютфи: Във вашето сърце има друг.....
Шах: Кои си ти , да разговаряш така с мен ?
Хюррем: Човек заради изгодата си е готов на всичко
Шах: Хюррем обърква Лютфи паша
Девоиката:Да ви служа е чест за мен
Хатидже: Даже аз да пролея кръвта на Хюррем, няма да се успокоя
Хюррем Не забравяи  че  еничарите много обичат  шехзаде Мустафа. Те не искат тои да се  разстроива
Махи: В сърцето на господаря си ти
Муст: А ако не съм аз ?
СС: Веднага  съобщете на  шехзаде Мустафа. След две седмици да доиде в ловната хижа в Бурса.
Махи: Това че повелителя го повика не е добре

# 301
Синан и тъмна розичке   bouquet  bouquet

# 302
Заповядайте преведения трейлър  Hug

http://vbox7.com/play:c29fa3d2f4

# 303
 wavey wavey  wavey

Благодаря на всички за труда днес!  newsm51

Искрено се надявам филма вече да "живне"..

Вече си мисля,че сценаристите с всяка изминала серия обезличават образите на всички и самото качество на сериала,за да се радваме когато свърши филма..

# 304
Ето клипа качен в дейлито ,за всички които са в чужбина:
Клипа е направен от Ани и фенката   bouquet

http://www.dailymotion.com/video/xzfso6_yyyyyyyyyyyyy-yyy-97-yyyyyy-yyyyyyy-2-y-yy-yyyyyyyy_shortfilms#.UX7HSUoXYxr[/video]

# 305
Казах ви аз , че Лютви ще си има любовница ..... Laughing  още в резюмето на миналият епизод гo пишеше поне в превода на Невин беше така.  Joy Joy Joy направо ще умра  от смях- какъв дoвoлен вид имаше Лютви Joy Joy Joy

# 306
Шахчето това заслужава  Grinning Grinning Grinning Joy

# 307
  • София
Привет!  Hug
Не съм ви чела, не съм гледала поне 3, а може би и 4 серии! Изостанах много, ама видях Истанбулските лалета в цялата им прелест и много други красоти.  Party Изобщо пролетните пътувания са много зареждащи...

Hug
Аз чета от време на време, но епизодите също като теб не съм ги гледала някъде от 94-ти или 95-ти...  Rolling Eyes
Обаче как ти завидях /благородно/ за екскурзията до Турция! Peace  

Благодаря на Трендс, Ани, Фенката и Розичката! Ако изпускам някого да ме извини!  Hug

Прегледах набързо наградите... Уеко са ми скучни. Добре, че гаджето на Мерием е пич, та разведри обстановката!  Joy Плеснал я бил по дупето. Голям праз! Да ме прощавате, но толкова сте потресени, че все едно я е опънал на масата.
Венецианката на ББ все едно е имала челен сблъсък с голямата порта на Топ Капъ.  Не стига това, ами и май ще го мъмрят заради нея, че може и да му бият шута от двореца, а и от сериала следователно. Crazy
За сметка на това, девойката дето се мушна под чаршафите на Лютфи и развали семейното "щастие" на Шах е чок гюзел!

# 308

Прегледах набързо наградите... Уеко са ми скучни. Добре, че гаджето на Мерием е пич, та разведри обстановката!  Joy Плеснал я бил по дупето. Голям праз! Да ме прощавате, но толкова сте потресени, че все едно я е опънал на масата.
Венецианката на ББ все едно е имала челен сблъсък с голямата порта на Топ Капъ.  Не стига това, ами и май ще го мъмрят заради нея, че може и да му бият шута от двореца, а и от сериала следователно. Crazy
За сметка на това, девойката дето се мушна под чаршафите на Лютфи и развали семейното "щастие" на Шах е чок гюзел!

Ох много ме разсмя Лиде, свежарско... Joy Joy Joy

Шахчето това заслужава  Grinning Grinning Grinning Joy
И аз това викам ,големи рогца като корона ,става за пъкълО ... Joy Joy Joy

# 309
Цитат
Плеснал я бил по дупето. Голям праз! Да ме прощавате, но толкова сте потресени, че все едно я е опънал на масата.
Joy
 Ако бЕха У кварталната кръчма и на мен нямаше да ми направи впечатление подобно поведение!
 Ама тук съгласи се,че гОЕмийо бизнесмен се държи като Бай Ганьо или техния си там ексвивалент(ако имат такъв)!

# 310
Ми дали я опънал или плеснал в случая е едно и също #Cussing out

Мисля,че момичето просто само беше при Лютви паша -идеята е жена му да помисли ,че има друга.

# 311

Мисля,че момичето просто само беше при Лютви паша -идеята е жена му да помисли ,че има друга.
Имало е малко опипване ,защото мацето си оправяше дрешката ,но Мерджо стои на пост изготвя докладна записка за Шах Династиева.

# 312
  • София

Имало е малко опипване ,защото мацето си оправяше дрешката ,но Мерджо стои на пост изготвя докладна записка за Шах Династиева.
Party Аха! Доволен изглеждаше от видяното и пипнатото. Ама Хюррем е пич бе, защо я плюят толкоз?!? Спокойно можеше прати при Лютфи някоя от корпуса на чумавите да се понатискат. 

Божеее, сега видях и снимката на СС в гората.  Joy Прилича на Робин Хууд!  Joy

А плесването по Мериемското "барабанче" продължава да си ми харесва. Аз съм си палавка.  Embarassed Човека съвсем лекичко си я плесна в изблик на радост. А и изражението му съвсем не беше от типа "Ох, на батя"! За мен недопустимо е, ако съм в църква примерно. От там насетне си е човешко и не ме притеснява ни най-малко. А "речта" на Мерием ме срази! Най-добре да беше спряла някъде след 3-тата година и спечелването на наградата...
М/у другото Бергюзар е била страшно красива! Направо радост за окото!

# 313

Днес, 30 април, Халит има рожден ден! Heart Eyes Поздравления!  bouquet

# 314
Ха,така рожденик-да е честит Hug

Общи условия

Активация на акаунт