Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 72

• 71 349
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Лиде,Тренди,ние тук в темата май всички/хайде почти,за да не обида някой/ сме или сме били палавички,но жената се издокарала,
сложила дълга рокля,а и на мястото на което се намират се провежда важно събитие и в
този момент  тя прикова всички погледи и този "убавец"пляс по дупето.Много просташко!
ТУРЧИН! Е,не отричам,че се посмях на постовете ви! Joy

Ето превода на първата кратката публикация във весника на случката:

Мерием Узерли получи наградата за най-добра актриса в драматичен сериал. Споделяйки радостта й, нейният любим Джан Атеш изненада всички с начина, по който я поздрави.

Вниманието на всички беше привлечено от движението, което той направи, когато обявиха името на Мерием и тя се изправи, за да си вземе наградата. Джан Атеш, който от доста време има връзка с Мерием Узерли, я поздрави като я потупа по ханша. Постъпката му стана обект на многобройни коментари.

# 316
.

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 10:23 от nadejda2639

# 317
  еее най - горещият и красив мъж днес празнува своя 43 рожден ден с пожелания за семейно щастие и много профеионални успехи за напред

# 318
# 319
Новата "любима" наложница на Лютви паша ,прислужва в двореца:

# 320
Поздрав за всички фенки на фантастичния Халит Ергенч newsm59
с пожелание да ни радва и омайва с безброй нови роли и изяви  Grinning

# 321
  • София
Обещавам утре да продължа да говоря за "непристойната" постъпка на младоженецОт, но днес ми е празнично. По султански някак си.
Та за това - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХАЛИТ!!!   hbdtu
Не съм много добра в правенето на клипчета, но е от сърце!  Wink

# 322
Лиденце прекрасно направен клип !Браво !  smile3501 smile3501 smile3501

# 323
Добър ден на всички  Hug Hug Hug

# 324
Обещавам утре да продължа да говоря за "непристойната" постъпка на младоженецОт, но днес ми е празнично. По султански някак си.
Та за това - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХАЛИТ!!!   hbdtu
Не съм много добра в правенето на клипчета, но е от сърце!  Wink

Лиде, много добре си ни отсрамила   bouquet  Hug Халит е щастлив човек, защото се е оженил за жената, която обича, има чудесно и будно дете и се радва на любовта на феновете си. Да е жив и здрав да ни радва с творчеството си още дълги години.

# 325
Аз пък днес съм на вълна снимки на Селим/Сюмбюл. Случайно попаднах на някои нови снимки, които е поместил.

# 326

Има още снимки, но за днес стига  Laughing  Hug

# 327
М,мерси-явно Сюмбулчо го раздава атлет-браво на човека Peace

# 328
Не е лесно да си известен  hahaha  Laughing  Joy

# 329
Последно слагам и Бурак и ви оставям на мира  Hug

Общи условия

Активация на акаунт