Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 72

• 71 324
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Сега остана да цъфне още една вещица,и по исторически данни както има седем сестри бая локуми ще се разтягат до 2016г ...
Вещица?Къде видя вещица в сериала?Знаеш ли значението на думата "Вещица"-та дори намекваш за султанските сестри?
Вещица произлиза от "вещ"-знаещ, можещ, нещо.Ние сме го приели като обида и грозно определение.
Като гледам сериала, всички са вещици, но една ги бие постоянно по вещинство.
Както през средновековието-всеки, който знае и може нещо, извън определеното от църквата е вещица или вещер.

Ауу,така ли?Добре че ми каза,ще съм ти благодарна до гроб иначе щях да си умра невежа,горката аз.

# 407
Ани благодаря за 97 епизод  на английски   bouquet
darkrose за писането в темата си права ,но понеже сме порода инат ще си пишем пък каквото ще да става Wink

Аз пък направих някой нещица за вас ,първо пускам едното, което е инспирирано от Нигяр калфа и показва как са приемали обслужващ мъжки персонал в харема:

По-късно може да пусна още, зависи от плЮмките... Joy

# 408
много се смях след като вчера попаднах на това видео  Grinning
гръцките ни комшии явно също са погълнати от историята на Сюлейман  Wink

Ти си султана който обичам
и заради теб ще се побъркам
И какво от това че си великолепен
когато си с мен бъди неприличен

Аман аман Сюлейман..

Забрави за Харем-а и ще видиш
че в мен ще намериш всичко
Зарежи Хюрем както ти казвам
и влез в Едем

Аман аман Сюлейман..

Ще бъда истинска туркиня
всичко ще бъде както ти искаш, както ти кажеш
ще ти правя имамбаялдь и кебап
до мен винаги ще ти бъде екстра

Аман аман Сюлейман..

Като те гледам по телевизията
чувствам че душата ми ще изскочи
Първи си когато нареждаш
но и първи по гледане

Последна редакция: чт, 02 май 2013, 14:41 от mellani32

# 409
За тези, които разбират английски, слагам превод на 97 серия.

http://muhtesemyuzyilenglish.blogspot.ca/2013/05/muhtesem-yuzyil … sode-english.html

Ани, благодаря ти за този линк. Hug
Как може да се разбере кога излиза втората част от подробния преразказ на 97 еп.? newsm78

# 410
Джу, пише, че днес следобяд ще излезе, но торонско време, което е като Чикагското. Сега е само 8:30 сутринта. Може да следиш в сайта.
Скрит текст:
https://www.facebook.com/MuhtesemYuzyilTranslations или евентуално тук

# 411
Слагам малко работа за Трени  Laughing Гледа, че е станала вече и картинки е творила  hahaha

Nový krásavec v Sultánovi

# 412
# 413

И Сюмбюла в студиото бърза за снимки  newsm62 newsm47

Последна редакция: чт, 02 май 2013, 16:38 от anna3com

# 414
  • София
Трънчееее!  Joy Joy Joy
Малеее, ако е изхабена ножицата, колко зор ще види обслужващия персонал!  Joy
Ама Сюмбюл какъв "диференциал" е завъртял! Явно се застоява в кухнята повечко.  Laughing

Ани, благодаря за превода на английски и гифчетата!  Hug
Не съм гледала последния епизод, но коментара за Нигяр ми хареса!  Joy
Нигяр и Лютфи, ако се бяха събрали, както ги мори сексуална суша .... Нова Кама Сутра щяха да напишат!  Laughing И после бой, бой! А Нигяр ще повтаря: " "Бий мЪ, обичам тЪ!
Бали бей пак изтегли късата клечка май? Хич не му върви на тоз човек и това си е!

Пхахахахахаха! Сега видях Сюмбюл на коУеУото!  Joy Даже си го представих как върти като ошававен по улиците на Истанбул в пълно бойно снаряжение!  Joy

# 415
Ани ,специално за всички от темата,превод на по-горната статия: Peace

Новият красавец във "Великолепният век"

В новия сезон на харесвания сериал "ВВ",ни донесе освен познатите стари лица и нов актьорски вятър,който  довя безгрешния и харизматичен 25 годишен артист Гюрбей Илери,който пресъздава най-стария син на Хюрем и Сюлейман-Мехмед.
Младият артист Гюрбей Илери, е горд със своето тяло.Младият красавец побърка главата на не едно младо момиче в харема.Мигновенно тъмнокосия симпатяга намери куп фенки и пред малкия екран.Словачките не са изключение.
Изглежда така ,че даже затъмнява филмовия си баща,известния турски артист Халит Ергенч,който е основната звезда на сериала и който намира в младия хубавец голяма конкуренция.
Творците на филма ,много добре знаят защо са го наели.Освен тайнствения поглед има и какво да покаже.Своята спортна фигура ще покаже и днес вечер на телевизионния екран ТВ"Дома" в огнена сцена с девойката която ще го омагьоса.Дами бихте ли се сменили с нея поне за малко?

# 416
# 417
  • София
 Joy  Joy Joy

ТрЪндс, уби ме! Ахахахахахах!

Този кожен панталон,
искам мой да бъде по закон!
На думи голи аз не вярвам,
и на надута много го докарвам.
Палавка съм и не крия,
лесно твойта мУка ще изтрия!
Яхвай бързо враният си кон,
аз те чакам на южния балкон!

# 418
HugСветли и весели великденски празници!Бъдете щастливи  и благословени  със здраве ,радост и благоденствие! Hug

# 419
Трени, мерси за превода   bouquet  Hug
Да ви припомня една от жертвите на сценариста  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт