Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 72

• 71 321
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Ами то на Шеих мИшОки(Машуки)главичката нито го слуша нито му увира та ше му я махнат да не му пречи.....

# 541
Бре,фрагман днес дали ще има newsm78

# 542
  • Пловдив
Интервю с Филиз Ахмет от 5 април
ஜ═══════════๑Ƹ̴Ӂ̴Ʒ๑═══════════ஜ
Филиз Ахмет, не обича  нито да се  фотографира, нито да  дава интервюта.тя сама разказва , че много дълге време е  свиквала с  камерата и снимките А сега още повече разбира че свикването с тези неща е  необходимо. В края на краищата , тя е  Нигяр Калфа, която понякога засенчва Хюррем.
ஜ═══════════๑Ƹ̴Ӂ̴Ʒ๑═══════════ஜ
- Сега , даже близките и не я наричат  Филиз. Името  Нигяр, ще остане в сърцата им завинаги. Историята и започва от  театър «Üsküp»,когато е била още дете, Историята на  Филиз има щастливо начало и краи. Разбира се ,в неиния живот е имало и тъжни моменти но  Филиз не иска да разказва за тях. Но не се притесняваите хубавите и спомени са повече от лошите!  Можем да ги чуем , от самата  Нигяр Калфа, тоест от Филиз Ахмет.

- Както разбрахме не случаино сте станала актриса. Може би родителите ви ви подтикнаха? В Македония баща ви  е бил директор на  театър, а маика ви е била суфльор в същия  театър.
- Да, баща ми имаше добра  кариера, а театъра които ръководеше беше Мекедонско-Турски  театър, и това беше в негова полза.Аз бях винаги в този театър. Първата си  роля имах на шест години и играта ми беше великолепна ! От този  момент се влюбих в  сцената. И тогава разбрах че трябва да бъда  актриса.

- След като доидохте тук продължихте ли да играете в театъра?
- Да увличах се , но не така както преди . Аз живея тук три години. Но понякога ми се иска пак да  играя на  на сцената. Много тъгувам  по сцената и много бих се радвала ако получа предложения да играя в някоя  театрална постановка.

- Да мимен  към «Великолепния век». Беше ли за вас неочаквана срещата със сериала?
- Отначало  ми позвъниха, аз казах  «Добре!», после ме накраха малко да почакам защото, не можеха да изберат актриса, която да изиграе Хюрем. Предлагаха ми  много сериали, предлагаха много пари , но съдбата ми предначерта да играя  във «Великолепния век».

- Преди да играете  във «Великолепния век», какво знаехте за  Османската империя?
- Не толкова много .Дядо ми много ми е разказвал. В повечето случаи  уча  историята от  филмите, но в последно време започнах да отделям повече време да изучавам история.

- Когато за пръв път прочетохте за  Нигяр Калфа в сценария, какво беше  вашето  мнение за  нея?
- В началото на  сериала, Нигяр почти не съществуваше. В първите  серии , нищо  особено не показах , Неиния  характер започна да се  разкрива със всяка  серия, все повече и повече. Помислих малко  и разбрах , че изобщо не обичам  Паргалъ. Но щом , сценаристите са измислили тази  любов,аз се заставих да я играя.

- Какво беше общуването ви с Мерал Окай?
- Мерал веднъж ми каза : "Моя Филиз,благодарна съм ти , че ми помогна да измисля «Нигяр!» Тя  беше прекрасна жена, много спокойна и , усмихната.

- И накрая , последен  въпрос, кога ще завърщи  «Великолепния век»?
- Към този  момент, нямам точна информация Понякога в  сериала има големи  проблеми, но това няма да е повод да се  прекрати,повече нищо не мога да кажа. Моята работа е да си играя ролята!.
ஜ════════════๑Ƹ̴Ӂ̴Ʒ๑════════════ஜ

# 543

Ани, фенката - благодаря ви за краткото резюме. Hug Hug
Очаквам Синан с новия трейлър.  Praynig Peace
Харесва ми султанската двойка в тюркоазено. Heart Eyes

# 544
Да ,много точно попадение с костюмите на султанската двойка в тюркоазено-много ми харесва този цвят.

# 545
# 546
# 547
Синан,знаех си че няма да ни разочароваш-мерси Wink

# 548
Благодаря на Ани и на Фенката за резюмето, за фрагмана
на Синан и за грижите на Тренди!

.

# 549
Заповядайте преводчето към 2ри фрагман.Благодарности за превода на фенката ,а на Синан за фрагмана! Hug

Хю:Казаха ми, че тази наложница е прекарала една нощ с Лютфи Паша.
Мерджан: Този път не лъже, Султанке. Думите на Хюррем Султан са абсолютна истина.
СС: Озаряваща лицето ми, лунолика Михримах, реших, по собствено желание да те дам на Диарбекир Бейлербея, Рустем Паша.
Хати:  Ти знаеш какво ще последва! Рустем, в качеството си на Дамат, ще влезе в Дивана и в подходящият момент ще се избави от Лютфи Паша и ще заеме мястото му.
Михири: Помогни ми, моля те! Не искам да се омъжвам за Рустем Паша!
Хю: Щом съм казала, че ще се омъжиш, така и ще стане!
Лютфи: Рустем Паша също се оказа под влияние на болестта...Има проказа, Господарю.
Рустем: Сега ще отидеш в столицата и ще разкажеш, че не съм болен. Всъщност, ще заминем заедно.
Махи: Ако днес не ги спрем, то утре ще бъде много късно!
Мустафа : Или...
Хю: Каквото и да направят, няма да попречат на тази сватба!
Охрана: Взехме всички предпазни мерки, както наредихте, Паша!

# 550

Тренди, фенкаHug Hug Hug
Чаровницата Мерием. Peace

# 551
Заповядайте преведения трейлър във вбокс и линк за дейлито  Peace

http://vbox7.com/play:6156e6a006

Великолепният Век 98 епизод трейлър 2 с бг. субтитри

# 552
# 553
Христос воскресе!

Бъдете здрави и усмихнати!

Искам да помоля за линк за теглене на 96 епизод, от Докс. Не мога да го намеря тук в темата, а нямам време да ровя. Благодаря!

# 554

АниHeart Eyes

Хюрем с две от децата си... Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт