Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 72

• 71 402
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Заразената наложница за Аяз беше изпратена от Шах султан ... Sad ooooh!

# 106

Колажа е на Саба Милани от Ротердам.

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 04:04 от trendafilka

# 107
защо не мога да пиша в темата вече?нещо моя ли се баптиса или ограничения?

Оооп,мина този път:) Опитах да напища един коментар,ама ме изхвърли 5-6 пъти и на мен ми се отщя,ама пак да си кажа колко съм разочарована от Династията в образа на лудата,вманиачена,депресирана,подмолна,мрънкаща,енергийна вампирка,лазеща по нервите,досадна Хатидже!
Лек ден,отивам да чета старите теми:)

# 108
Добро утро великолепни   bouquet

trendafilka сърдечни благодарности за превода  newsm51 smile3525 newsm51

# 109
Опитах да напища един коментар,ама ме изхвърли 5-6 пъти и на мен ми се отщя,ама пак да си кажа колко съм разочарована от Династията в образа на лудата,вманиачена,депресирана,подмолна,мрънкаща,енергийна вампирка,лазеща по нервите,досадна Хатидже!
Само си спомни каква беше тя в първите серии и се замисли на какво се дължи депресията. Понякога дори династичната кръв и маниери не могат да устоят на множеството интриги.

# 110
  • Най слънчевото място в БГ, 360 дни в годината
Тренди, златна си душко, тия пусти езици никак не ми се отдават, гледах картинки като малоумна .  love001  love001  love001

П.П. Мани вече тия сребърни решетки, я тури пак Шекерчо та да плакнем очи.

# 111
  • Пловдив
Това със заразената наложница беше много тъпо измислено..Цяла вечер кълчи кълки и пръска очарование, а на сутринта - мъртва от чума.Еее, съвсем за идиотки ни взеха.Армин като беше чумава лежа там сума време  и си изплю дробовете момичето, а тази - по съкратена чумна процедура.

# 112
  • somewhere near the sea
Това със заразената наложница беше много тъпо измислено..Цяла вечер кълчи кълки и пръска очарование, а на сутринта - мъртва от чума.Еее, съвсем за идиотки ни взеха.Армин като беше чумава лежа там сума време  и си изплю дробовете момичето, а тази - по съкратена чумна процедура.
Така беше...

# 113
Не е тъпо измислено,а неправдоподобно показано-това със заразената наложница.Пък тази история се спрягаше за Мехмед,но явно е прилегнала и на Аяз паша.

# 114
  • София
Ей, тези сценаристи ме накараха да чета и за чумата!  Joy

Диагнозата на Докторица Пена според прочетеното е следната:

Белодробна форма
/Аяз паша май кашляше когато се събуди или съм сънувала, че проспах по-голяма част от епизода  Embarassed /

Развива се първично след заразяване по въздушно-капков път или вторично, след разпространяване на инфекцията от съседни лимфни възли при бубонната форма. Чумната бактерия се загнездва в стените на белодробните алвеоли, и се размножава в тях, разрушавайки ги. Те са идеалното място за размножаване на чумната бактерия в човешкия организъм.
 Сред инфекциозните болести белодробната чума е "експресният влак на смъртта". До не повече от 2 часа от заразяването болният започва да кашля (и да пръска чумни бактерии). Често инфекцията прояжда стената на белодробен кръвоносен съд, и първият симптом е белодробен кръвоизлив; ако съдът е по-голям, кръвоизливът може да бъде и смъртоносен. Дори без кръвоизлив състоянието продължава да се влошава много бързо.

Без лечение смъртността от белодробна чума е 100% в срок от часове до минути от първите симптоми. При моментално и агресивно лечение с мощни и бързодействащи инжекционни антибиотици, по възможност в комбинации, прогнозата е съмнителна; във всички останали случаи е безнадеждна.

# 115
  • Най слънчевото място в БГ, 360 дни в годината
Не е тъпо измислено,а неправдоподобно показано-това със заразената наложница.Пък тази история се спрягаше за Мехмед,но явно е прилегнала и на Аяз паша.

Тъй, тъй ,  ама туй сигурно е генерална репетиция, за да видят колко ефективен е метода за отстраняване на неудобни персони.

# 116

Тъй, тъй ,  ама туй сигурно е генерална репетиция, за да видят колко ефективен е метода за отстраняване на неудобни персони.

Ми то репетиции,то чудесий Joy Joy Joy

# 117
  • София
Оставам с впечатлението, че еничарският корпус съвсем не е са били най- страшната армия на ОИ. В сравнение с чумавия корпус на жриците на любовта са си направо безобидни.   Joy
- Чумава жрица за бързо реагиране и светкавична смърт
- Чумава жрица за изтезания и бавна и мъчителна смърт
- Чумава жрица с кожни проблеми за извратени мераклии
- Чумава жрица тип атомна бомба: едно кихане - 100 жертви и т.н.

Rosa damascena (Трендафилка), забравих да ти кажа тенк ю!    newsm51

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 13:48 от lidiya_ilieva

# 118
trendafilkaблагодаря за превода Hug

Joy Joy Joy

# 119
Привет момичета  Hug
Тази вечер не можах да спя от притеснения ,мука,мука,мука...Реших да се изплача при вас ,сън не ме лови,сърцето ми плаче само като си помислих за Шугър бейби и чумосания кИкЕшко-брокер ,питам се дали аджеба Шекеро се е заразил или не ?  Sad  Какво ще правим ние с мамата48 ,млади вдовици -дърва недодялани...мука,мука,мука.И тоя брокер скъпар -"чумата да го тръшне" така рекох и стана-3 гроша за кИкЕшка  ,то скъпар  все едно на "Витошка" бутик е отворил... Mr. Green
Надявам се да сте съпричастни с моите терзания и тревоги ,до другата сряда нищо да не правите и само да се молите за Шекеро...и както казва Лютви паша "ишаллах-машаллах " ...

Общи условия

Активация на акаунт