Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 72

• 71 367
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,Великолепни!  Hug Hug   Честит празник!
Последните дни много новини около нашето сериалче и актьорите. Малкото Шехзаде Баязид най-красиво. Да му е честито.
Благодаря за фрагмана и превода.   bouquet  bouquet
Значи, Михримахче кандисва за Рустем. То няма и друг полезен ход. Бали бей не я ще. Благодаря на Тренди за клипчето с Михримах.  smile3525
Естествено, най-много ме радва, че за ББ ще се намери най-накрая мома. След толкова мъки и страдания, време му беше, че отива към пенсия. Да не забравяме, че със Султана са почти връстници.

Мелиса Кавсак- турски модел, взела участие в конкурса "Мис Турция 2012" и отпаднала поради травма.Скоро ще покаже своя талант и в сериала ВВ. В близките серии, актрисата ще се представи пред зрителите в ролята на възлюбена на Малкочоголу.

# 196
Скрит текст:
Неутомимые журналисты без устали следят за актерами сериала «Великолепный век» и за пределами съемочной площадки. На этот раз папарацци попалась пара Мехмета Гюнсюра с женой Екатериной. Как и всех телезрителей сериала представителей прессы очень интересует вопрос о смерти персонажа, которого исполняет Мехтет : «Умерет ли шехзаде Мустафа в 3 сезоне, или мы его увидим в 4 сезоне?».

Актер рассказал, что в конце третьего сезона «Великолепный век» нас ждет кульминационный момент, а в четвёртом сезоне мы все такие еще увидим шехзаде Мустафу.

Неуморните журналисти без почивка следят актьорите от ВВ и извън снимачната площадка. Този път папараците се натъкнаха на двойката Мехмет Гюнсюр и съпругата му Екатерина. Както и всички тв зрители, представителите на пресата много се интересуват от въпроса за смъртта на персонажа, който изпълнява Мехмет: "Ще умре ли Шехзаде Мустафа в 3 сезон, или ще го видим и в 4 сезон?".
Актьорът расказа, че в края на трети сезон ни чака кулминационен момент, но в 4 сезон все пак ще видим Шехзаде Мустафа.

http://velikolepnyj.ru/news/shexzade-mustafa-v-4-sezone/

# 197
Привет на всички и честит празник   bouquet Надявам се да не бъда досадна с въпроса си,но има ли някаква информация дали днес ще има превод? Благодаря предварително  Peace

# 198
Не забравяйте, че тази вечер са наградите в Анталия  Peace Успех на нашите артисти!

# 199
# 200
# 201
Не забравяйте, че тази вечер са наградите в Анталия  Peace Успех на нашите артисти!

Тези награди ще бъдат ли излъчвани на живо по някоя турска телевизия? newsm78

# 202
# 203
Лили,чудесна снимка!Не съм я виждала!

# 204
За анкетата-5 Нигяр ще умре от чума.
Тази италианска съпруга на Мехмед Гюнсюр да сте я виждали? newsm78

# 205
За анкетата-5 Нигяр ще умре от чума.
Тази италианска съпруга на Мехмед Гюнсюр да сте я виждали? newsm78
Специално за теб Мехмед и Катерина!

# 206
О,благодаря,трогна ме Hug

# 207

Цитат
Тази италианска съпруга на Мехмед Гюнсюр да сте я виждали

Да, има снимка с нея ,ако не се лъжа - на рожденият ден на кадията newsm78

Наде  Hug и аз не се сещам да съм виждала тази снимка,мернах я при арабите и си я откраднах с мерак Embarassed Heart Eyes hahaha

# 208
Мерием в Анталия Party Party Party

# 209
Lilims  благодаря ,Мерием е прекрасна !Какво само прави любовта...
 newsm51  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт