Лакове за нокти- 77

• 59 728
  • 756
  •   1
Отговори
# 15
  • Ст Загора
ами на мене ми харесва белия , Jinx също .

Денси , мерси за темата

# 16
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
  bouquet

Белия пясък ми харесва, но ще се огранича този път ...

# 17
На мен ми харесва Solitaire най- много. Simple Smile

# 18
  • Казанлък
На мен най-ми допадна Solitaire на първо четене. На воро се любих и в Jinx. Вчера се спретнах така набързо:

# 19
Като пристигнат минитата от момичетата на Бонд ще кажа със сигурност кой пясък харесвам - но засега искам точно този .На тен според мен ще стои уникално . Crazy Crazy
http://3.bp.blogspot.com/-DKKALNZnCmQ/UUZhzk5J7DI/AAAAAAAAC3s/CK … Zoya+Godiva+1.JPG

# 20
Аз нещо не одобрих пясъците - имам само Stay the night, но сякаш ми харесва повече на чужди нокти newsm78 Надали ще взема друг.

# 21
  • Стара Загора
На мен най-ми допадна Solitaire на първо четене. На воро се любих и в Jinx. Вчера се спретнах така набързо:

Много ми хареса. Семпло, но хубаво. Hug И изобщо не съжалявам, че поръчах Бийч Партито, страхотноооо е. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лесно ли направи черните кръгчета? Laughing

Плачи, поръча ли го нюда?
Аз се чудя искам ли Nyx. Thinking

# 22
Не Ивче - чакам да го заредят в Морията  ooooh! .Като го имаха и не го взех - а сега ... след дъжд качулка Rolling Eyes

# 23
  • Стара Загора
Не Ивче - чакам да го заредят в Морията  ooooh! .Като го имаха и не го взех - а сега ... след дъжд качулка Rolling Eyes

Дано го имаш скоро, че от доста време примираш за него. Да мирясаш най-сетне. Mr. Green

# 24
  • Казанлък

Много ми хареса. Семпло, но хубаво. Hug И изобщо не съжалявам, че поръчах Бийч Партито, страхотноооо е. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лесно ли направи черните кръгчета? Laughing

Плачи, поръча ли го нюда?
Аз се чудя искам ли Nyx. Thinking
Благодаря, Иве! Лесно стават точките- първо с по-голям инструмент за точки направих черните, а след това с по-малък- белите отгоре им. Не съм рисувала кръгчета, ако това си помисли Simple Smile Пробвай, лесно е!

# 25
  • Стара Загора
Ааа супер, още по-добре. Непременно ще опитам. Hug

# 26
  • София
Благодаря за темата.  Hug

Не знам дали ще мога да се възприема с пясъците и докато не се появи бюджетен вариант не бих могла да кажа нищо. Не ми се купува нещо, към което съм скептична, въпреки че страшно много ми харесват всички на чуждите нокти.

тази седмица съм със СА 677. Бях забравила колко е красив на слънце, сигурно поне половин година не бях слагала холограмен лак.

# 27
  • USA, Steak State
Искам само да отбележа ( отново), колко много се радвам на маникюрите на Ради, Като и Ивето (която напоследък все по-рядко пише). Адмирации момичета!  newsm20

Ивче, я припомни колко цвята бяха тези холота на Стар Нейлз?

# 28
Искам само да отбележа ( отново), колко много се радвам на маникюрите на Ради, Като и Ивето (която напоследък все по-рядко пише). Адмирации момичета!  newsm20

Ивче, я припомни колко цвята бяха тези холота на Стар Нейлз?
Aма много ти благодаря! Hug

За холотата на СНБ, доколкото знам са 2- син и розов. Peace

# 29
И аз тук. Май ще пропусна тези OPI-та. Вчера бях в Мориа-та с идеята да видя пуул партито. Ама не ми хареса. Много ми е изкрящо. В началото на идния месец щели да зареждат пясъците на Чайна и на Зоя отново.

Общи условия

Активация на акаунт