Лакове за нокти- 77

• 59 838
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
  • Стара Загора
ФФФ няма аналог от други марки лакове, поне не идентичен такъв. Ако има с удоволствие ще се сдобия с него, за да избегна кофти нанасянето на Чайна-та.

Абсолютно на това мнение съм и затова ще ми е интересно Ивченцето да даде сравнение:

Както писах и по-назад, имам тази Миса, за мен тя е много добро копие, но не съм ги сравнявала да кажа до колко. Дано не забравя Джапанката като се прибирам, ще се лакирам и с двата.

Ако си приличат направо почвам да издирвам Мисата.

Другата сряда ще се отчета. Peace

Скрит текст:

http://poshnailart.blogspot.com/2013/05/flormar-light-summer-collection.html

И от Флормар са се изложили.

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 11:00 от iv4enceto_91

# 496
A тея летни Флормари ги видях на живо днес- толкова умряли и бледи цветове са.... Whistling На тенче на по- късен етап от лятото може и да им обърна внимание, ама сега хич и не ме впечатлиха.

# 497
  • Sofia

Оф, Боже, супер съм зле.  ooooh! Никаква асоциация не си направих с превода на името. Язък, че вече не съм руса.  hahaha (Това е шегичка, разбира се, блондинките да не се обиждат.) Благодаря ти за разяснението.   bouquet

# 498
Кораловият на Ейвън и Джапанката нямат ама абсолютно нищо общо!  Peace

# 499
  • UK
Сърбят ме ръцете да си купя нещо ново, но знам, че ако стигна до магазин, трябва първо да си взема втори шишенца от няколко, които ми свършват, и чак след това да мисля за нови, а в момента няма как.

Иначе не знам колко гадно се нанася ФФФ, но при мен всички коралови лакове се нанасят отвратително. Те просто си менят цвета от всичко, светлина, плътност на нанасяне... Ужас. Ако някъде съм сложила по дебел пласт, той стои по светъл от по тънките, на абсолютно тънък пласт пък изглеждат, все едно съм сложила някаква тъмна основа...

Аз съм с един червен КА от няколко дни, няма даже да го снимам, а и тази сутрин си блъснах единия пръст в един шкаф и го обелих (но не го счупих), и това му е единствената забележка... Много са трайни КА на моите нокти, без топ. Ама вече е поизрастнал и ще го махам скоро. За основа ползвам заздравителя на Есънс в сребристата бутилка, мисля, че има ефект, поне със сигурност растат по бързо, моите нокти по принцип са много меки и се надявам да ги втвърди малко. А преди този червения бях така - любима комбинация от миналото лято -
Скрит текст:
Ужасни са ми кожичките...

# 500
  • София
И аз си поръчах второ шишенце и има разлика в цвета с първото- старото ми е по- розово, а тази оранжевее повече сякаш... Thinking

Явно има ралика в партидите, защото една колежка като ме видя с моята джпанка каза че моя бил по-розов,а нейния седял по-оранжев Tired

# 501
Малката Госпожица Мърморана, кои са лаковете или лака  Laughing

# 502
  • UK
KA 708 и Флормар 39... Миналото лято го слагах на всичко, сега видях, че едно момиче от темата прави същото, та се сетих. Simple Smile

# 503
  • Варна
Pool Party избожда очи още в шишето!  Shocked
Нямам търпение да се лакирам!

# 504
  • Стара Загора
Pool Party избожда очи още в шишето!  Shocked
Нямам търпение да се лакирам!

В шишето е нищо, слагай на нокти и ще видиш за какво иде реч. Crazy Mr. Green

# 505
KA 708 и Флормар 39... Миналото лято го слагах на всичко, сега видях, че едно момиче от темата прави същото, та се сетих. Simple Smile

Този е КА нали  newsm78 От кога му точа лиги, но аз много розово не нося и не знам дали има смисъл да го взимам  newsm78 Първо смятам да взема джапанката хихи, тъкмо се бях отказалаааа.. вие пак повдигнахте темата за нея  Laughing

# 506
  • UK
Мда, този е, с лек лилав... Не точно перлен ефект... Хубав е. На втората снимка изглежда все едно има някакъв глитър или шимър в него, какъвто реално няма. Simple Smile

# 507
  • Стара Загора
Мда, този е, с лек лилав... Не точно перлен ефект... Хубав е. На втората снимка изглежда все едно има някакъв глитър или шимър в него, какъвто реално няма. Simple Smile

Изглежда така, защото отгоре има ефект.  Peace
В тази връзка - къде се изгуби Аризона? П.п. снимките са нейни.

# 508
  • UK
Мда, предположих...

Имам въпрос - преди време бях забелязала, че лаковете на майка ми във Варна се утаяват по много неприятен начин, и мислех, че просто са стари. Моите никога не са се утаявали така. Преди месец-два се преместих да живея във Варна и сега и моите така се утаяват. В София никога не е ставало така. На самите лакове нищо им няма, но изглеждат ужасно в шишенцата... Защо става така?

# 509

Изглежда така, защото отгоре има ефект.  Peace
В тази връзка - къде се изгуби Аризона? П.п. снимките са нейни.

Да щях да напиша, че са нейни и да попитам къде е, но забравих  Mr. Green
И редхеедддддддддддддд искааам да гледам и всички други момичета - показвайте се по-честичкооооо  Laughing Тук само писаници - нека малко снимки...

Общи условия

Активация на акаунт