Лакове за нокти- 77

• 59 843
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
  • USA, Steak State
ФФФ няма аналог от други марки лакове, поне не идентичен такъв. Ако има с удоволствие ще се сдобия с него, за да избегна кофти нанасянето на Чайна-та.

# 481
  • волно калдъръмче
Пробвай, ако намериш този. Мисля, че не е чак толкова трудно откриваем. После може да кажеш като нюанс дали наподобява. Далеч съм от мисълта за пълно съответствие. Но ако разликата е минимална, ще си заслужава. При мен тези лакове се задържат цели 3 дни без поражения. На 4-тия са все още в що годе прилично състояние /с едва забележимо протриване на връхчетата/, съхнат удивително бързо, имат добър блясък, който се запазва и без топ, а цената им е левче. Питам тук, защото не мога да го сравня с оригинала, а много прилича.

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 06:59 от Саморая

# 482
ФФФ няма аналог от други марки лакове, поне не идентичен такъв. Ако има с удоволствие ще се сдобия с него, за да избегна кофти нанасянето на Чайна-та.
ФФФ не съм виждала наживо, но от снимки (за моето око)  имат сходство с този на Ейвън.
Тук има и ревю (от тази тема) - http://kathrinnee.blogspot.com/2013/05/avon-coral-reef.html.
Ейвънския като че ли е по-обран и по-блед, но и на  двата лака реалния цвят трудно се улавя на снимка.

# 483
  • Стара Загора
Корал Рийф е много по-различен от ФФФ. Той е корал, а Джапанката за мен е розова с оранжев подтон, нищо коралово не виждам в него.  Peace

Както писах и по-назад, имам тази Миса, за мен тя е много добро копие, но не съм ги сравнявала да кажа до колко. Дано не забравя Джапанката като се прибирам, ще се лакирам и с двата.

Lather Rinse Repeat

# 484
  • София
За мен Джапанката не прилича на нито един лак, нито на Ейвънския нито на Миса-та. Незнам този ГР на нокти как ще стои, така от шишето най-се доближава.
Моят опит е скромен с Джапанката, едно лакиране и замина при нова собственичка, стоеше ми покъртително. Но спомена ще ми държи влага дълго.

# 485
  • Стара Загора
За мен Джапанката не прилича на нито един лак, нито на Ейвънския нито на Миса-та. Незнам този ГР на нокти как ще стои, така от шишето най-се доближава.
Моят опит е скромен с Джапанката, едно лакиране и замина при нова собственичка, стоеше ми покъртително. Но спомена ще ми държи влага дълго.

Виждала ли си Мисата на живо? Grinning
Ако не я имах и аз нямаше да си помисля, че си приличат.

Неоновите Чайни за това лято - пълна излагация според мен от към цветове, а и като чета какво кофти нанасяне имат ooooh!

http://www.thepolishaholic.com/2013/05/china-glaze-summer-2013-sunsational.html

http://thecherylflavour.blogspot.com/2013/05/china-glaze-neons-o … -shore-jelly.html

И летните Есита, ух всички без цикламения/фуксия ми харесват ooooh!

http://ommorphiabeautybar.com/2013/05/13/essie-summer-2013-collection/

# 486
  • София
Не съм, Ивче, от снимките се изказах и за Ейвън-а и за Миса-та.

# 487
  • Стара Загора
Не съм, Ивче, от снимките се изказах и за Ейвън-а и за Миса-та.

Peace
На снимките в нета изглежда розова, а моята не е. Най-странното е, че както и в ФФФ явно има различни партиди. Миналото лято една съфорумка си я взе по моя препоръка и я видях на живо - нейната си беше розова, а моято не. Shocked

# 488
  • Пловдив

Абсолютно на това мнение съм и затова ще ми е интересно Ивченцето да даде сравнение:

Както писах и по-назад, имам тази Миса, за мен тя е много добро копие, но не съм ги сравнявала да кажа до колко. Дано не забравя Джапанката като се прибирам, ще се лакирам и с двата.

Ако си приличат направо почвам да издирвам Мисата.

# 489
Тая Миса, май в България не се намираше, нали  Mr. Green
И какви пари са тея чудеса - дали изобщо има смисъл да се поръчва, ако идва повече от Чайната.

Писах на Перфект  Laughing
и ми казаха че чакат пясъчните лакове в края на другата седмица и в началото на юни ги пускат, така че според мен най-вероятно ГР и те тогава ще ги пуснат или малко след това.
Интересно ми е какво са направили нашите...

# 490
  • София
Имайте предвид, че Джапанката е супер нефотогеничен лак. Снимките в нета изобщо не показват реалният му очеизбождащ цвят. Ето няколко снимки, които се доближават според мен, но отново не съвсем. Не съм виждала този Класик на живо и не знам дали е сходен.
Саморая Имаш ли го? Покажи снимка на нокти и ще можем да бъдем по-точни  Hug.

# 491
  • Пловдив
Тая Миса, май в България не се намираше, нали  Mr. Green
И какви пари са тея чудеса - дали изобщо има смисъл да се поръчва, ако идва повече от Чайната.

До колкото знам ги няма. И да идва повече от Чайната за този хубав цвят ще събирам от закуски Simple Smile

# 492
  • Sofia
Ааааа Black_Cat_13, много си лоша да знаеш !!!
Тъкмо се бях отказала от джапанката (оставих я за по-късно) и ти сега пак ще ме зарибиш  Mr. Green

А, моля, моля, въпросната "джапанка" 100 човека я бяха демонстрирали преди мен, та и аз барабар Петко с мъжете.  hahaha А между другото, някой може ли да ми каже, откъде идва това прозвище на този лак и кой изобщо го е измислил? Питам от чисто любопитство.

# 493
Flip flop = джапанка  Peace

# 494

Peace
На снимките в нета изглежда розова, а моята не е. Най-странното е, че както и в ФФФ явно има различни партиди. Миналото лято една съфорумка си я взе по моя препоръка и я видях на живо - нейната си беше розова, а моято не. Shocked
И аз си поръчах второ шишенце и има разлика в цвета с първото- старото ми е по- розово, а тази оранжевее повече сякаш... Thinking

От мен за днес едно лакче на Kinetics- Divine

http://radi-d.blogspot.com/2013/05/kinetics-kp163-divine-review.html

Общи условия

Активация на акаунт