Намаления 2013 - пролет

• 99 204
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Момичета,във варненския Х§ М има ли намаление?

# 496
Аз вчера бях в ХМ в парадайз и определено имаше доста намалени неща за момиченца, за момченца по-малко Crazy
В маркс енд спенсър пък имаше две щандчета с намалени неща до 50%-много оскъдно(това за сити центъра)

# 497
  • Варна
Момичета,във варненския Х§ М има ли намаление?
Вчера наминах,намаление има-детското за  момченца беше пообрано,повече имаше за момиченца.От мъжко и дамско също имаше по 5,10,15,20,30 лв

# 498
Моля Simple Smile
Нека, ако някой има път към Bershka утре, да сподели какво е намалението, защото аз няма да мога да отскоча утре Sad
По принцип винаги публикуват в сайта им, като има намаление и там следя като цяло цените, но сега е рано още  newsm78
В ЗАРА ходих вчера, но според мен намалението е 20% засега. Или поне роклята, която следя беше 99.99 и сега е 79.99  Grinning дано да има следващо намаление много скоро!

# 499
  • София
Promod от днес до 50%, Zara до 30%.

# 500
  • Пловдив
Изтървала съм темата, ще се връщам да чета...

# 501
И аз се разочаровах от Зара в The Mall - толкова неща си бях набелязала, а нямаше размери...  Crossing Arms

# 502
Момичета, някой знае ли започнали ли са намаленията в Лонгшамп (Сердика център) и Фурла? Нямах време да мина да проверя Sad.

# 503
  • с/у ОколоМръсТното
абсолютно нищо за момченца #2gunfire

да, това е отколе. Свиквай.
Просто при момченцата е по-бедно като цяло предлагането. Панталони и тениска/ризка и това е.
Търся бански за момче, тип слип, не шорти.
Ако някой е зърнал тия дни да свирне.
Става дума за р-р 140.

# 504
  • София
В Бургас в Н§М също за момченца доста бедно. В Зара и Бершка около 20%. Някой питаше за Esprit- има два щендера с 30% и един с 50%, но според мен са пролетни неща, лятното е на редовни цени.

# 505
Здравейте, един бърз въпрос: За торбите с дрехи за рециклиране в ХМ само един талон от -15% ли дават ?? newsm78

# 506
  • София
Здравейте, един бърз въпрос: За торбите с дрехи за рециклиране в ХМ само един талон от -15% ли дават ?? newsm78

1 торба = 1 талон.

# 507
50% в Миролио вече - има много прекрасни рокли, костюми, пролетни якета и шлифери. Марките с големите номера също даваха сериозен избор.

# 508
абсолютно нищо за момченца #2gunfire

да, това е отколе. Свиквай.
Просто при момченцата е по-бедно като цяло предлагането. Панталони и тениска/ризка и това е.
Търся бански за момче, тип слип, не шорти.
Ако някой е зърнал тия дни да свирне.
Става дума за р-р 140.

Вчера взех на моя племенник от H&M, бяха намалени на 5 лв ( за година и половина имаше и за по-малки и по-големи), бански-слипчета сини с разни шарки Simple Smile

# 509
отговарям на въпроси по нагоре- днес в Сердика център видях Фурла -30%; детски бански тип слип има в Интерспорт; иначе за коментираното по-нагоре - аз също бях харесала преди 4-5 дни едни рокли от Мотиви и от вчера на -50% нямаше нито една- не може всички размери да са свършили, определено ги прибират някои неща Peace

Общи условия

Активация на акаунт