Намаления 2013 - пролет

• 99 148
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
в кой друг мол Овиес нещата са като на Цариградско, мерси?  Hug

И аз днес точно това се замислих, вчера ходих на Цариградско и много ми харесаха нещата, взех доста за децата. В Сити центъра имаше Овиезе, но не знам има ли го още  newsm78

Благодаря ви за идеите за дома, накрая взех кристална купа за салата, без намаление, защото много бяхме окъсняли.

За пореден път ми се затвърждава кофти впечатлението за ХМ, просто не знам какво ги държи на пазара - материите им са кофти, магазина им е подреден като за дрехи втора употреба, намаленията са направо дразнещи ... тука има, тука нема. В нормалните магазини - има един или два щанда с новата колекция, и другото е намалено ... а в ХМ трябва да си цял детектив, за да си откриеш нещо хубаво, че и намалено  Crossing Arms

Oviessе се внася вече от различни доставчици, някой го беше споменал

старият магазин в Сити Център го има, но стоките са различни

# 631
именно, и според мен цените са високи за качеството, което предлагат - според мен само името ги държи, но името са създали в държави, в които за стандарта, цените наистина са ниски. За нашия стандарт - не са ниски. Биха били добри цените, ако ги намалят както трябва, ама и това не правят. В много магазини, където качеството е в пъти по-високо - напр. Бенетон, Овиезе, Некст на намаление можеш да купиш неща на същите цени като в ХМ.

Напоследък гледам само детски работи и наблюденията ми са върху тях.

моите наблюдения от мъжката колекция и от последните седмици са, че нещата са намалени, колкото в Европа (Франция) и колекцията е същата

определено при откриването на магазините миналата година бяха заредили изостанали неща от други магазини

иначе качеството е ниско, да

бих казал, че са по-зле и от испанските марки (Бершка, Пул енд Беър)

# 632
Oviessе в The Mall и Сити център се внасят от един доставчик, а магазина в Сердика център - от друг. Това по думите на вносителя в Сердика. Той каза, че се стреми да внася по-различни неща, за да не се дублират много, но има и повтарящи се.

# 633
Oviessе в The Mall и Сити център се внасят от един доставчик, а магазина в Сердика център - от друг. Това по думите на вносителя в Сердика. Той каза, че се стреми да внася по-различни неща, за да не се дублират много, но има и повтарящи се.

мерси за инфото!   bouquet

# 634
Намаления много дали са реални или не.......дадайте споделяйте къде са намаленията.

# 635
  • Berlin
OVS в МолЪТ 😃 изглежда в пъти по-привлекателно от този в Сердика.
В Том Тейлър -20%

# 636
OVS в МолЪТ 😃 изглежда в пъти по-привлекателно от този в Сердика.
В Том Тейлър -20%
В OVS в The mall има ли детски неща, а в Сердика? - спомням си, че в един от магазините премахнаха детския щанд newsm78

# 637
  • София
В OVS в The mall има ли детски неща, а в Сердика? - спомням си, че в един от магазините премахнаха детския щанд newsm78
Тук в темата ми казаха, че в Сердика няма детски сектор.

# 638
  • Варна
Намаления много дали са реални или не.......дадайте споделяйте къде са намаленията.

Хахаха!

Инж.Узунов, разсмяхте ме! Благодаря !

Темата е вече 43 страници и ние обсъждаме единствено и само коли и бира, какви намаления намесвате тука?

# 639
  • I want it all and I want it now.
В OVS в Сердика е доста беден асортимента.
Няма детско.

# 640
  • София
В OVS в The Moll има детско.Намалението -40% на повечето неща.

# 641
  • София, България
В OVS в The Moll има детско.Намалението -40% на повечето неща.

Мдаа, забърсах доста детски неща от там, и за мойто момиче и за подаръци, и за всички беше трето или четвърто намаление ... в смисъл, че от първоначалната цена, до тази на която ги взех имаше по 1 или дори 2 междинни етикета ... абе хубави са им нещата

това е 17 лв

http://en.ovs.it/kids/tops--5/jacket--42#.UdwsGKwjZiM

# 642
  • София
В Сити центъра в OVS също има намаления и той е най-голям според мен,по-голям от този в The mall

# 643
Reserved-50% има изобилие от детски дрешки за всички възрасти
ZARA-50% но не на всичко
Bershka,Stradivarius,Pull and Bear-50%,но не всичко
Massimo Dutti-най-мн.50%
Musette-20-40%
Oysho-20-50% има в Сердика мн хубави дълги рокли 39лв
Benetton-50%
Sisley-50%
Tom Tailor-20%,30%,но на касата правят допълнително 20%,така че реално пазаруваш с 40%-50% намаление
Play Life-30%
Waikiki-30%,но аз купих детски къси панталони с 50% намаление
OKaidi-30-70%
Geox-20%
Humanic-до 70% има страхотни обувки основно-ВИСОКИ!
Peek and Cloppenburg-20-50% само старата колекция е намалена
Mark and Spenser-20-50%

# 644
Цитат
Reserved-50% има изобилие от детски дрешки за всички възрасти

Има ли в МОЛа на Цариградско?

Общи условия

Активация на акаунт