Намаления 2013 - пролет

• 99 105
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, какво стана с намалението в Техномаркет, което трябваше да е днес на 12.07 ?

# 676
  • Варна
Момичета, какво стана с намалението в Техномаркет, което трябваше да е днес на 12.07 ?
Написано е, че няма да има, но аз ще се разходя след малко до там.  Simple Smile

# 677
От 17,00 до 18.00, през целия месец Юли - 15 % намаление в  Бриколаж.

# 678
Написано е, че няма да има, но аз ще се разходя след малко до там.  Simple Smile

Моля, споделете  Wink

# 679
Днес и утре ДО -50 % на дрехи и бельо в "Карфур"

# 680
Bershka и ZARA намалиха още цените, според мен към средата на другата седмица, намалението ще е -70%, тъй като е до 21.07.

# 681
  • гр.София
това намаление е пълна пародия  Mr. Green от там се връщам, всичко е намалено с 1-2лв. Shocked бях се наточила за бельо на децата, гащетата които купувам от 19 и нещо намалени на 17 и нещо  Mr. Green
позагледах и другите неща пак по-същия начин, пълна излагация  Whistling

# 682
това намаление е пълна пародия  Mr. Green от там се връщам, всичко е намалено с 1-2лв. Shocked бях се наточила за бельо на децата, гащетата които купувам от 19 и нещо намалени на 17 и нещо  Mr. Green
Точно от това се опасявах, за това написах "ДО" с главни букви. Уви, права съм била!
Обикновено наистина сериозно са намалени бебешките дрешки... Дано поне за тях да има 50%!

# 683
Точно от това се опасявах, за това написах "ДО" с главни букви. Уви, права съм била!
Обикновено наистина сериозно са намалени бебешките дрешки... Дано поне за тях да има 50%!

Преди 2 години в Карфур правеха наистина 50% намаление, дори веднъж 70% на дрехи. От тогава е тази пародия с до 50%, което адски ме дразни. Гледах бельото, че е намалено с по 1 лв, смешна работа! По добре да не обявяват такива намаления пред седмица, а веднъж в годината, но да е истинско!

# 684
Едно време така беше в Карфур, да. Гледам цената, смятам си я по 30% (демек -70%) и съм си купувала зимни блузи за по 6 лв, намалени от 20. И джинси и какво ли не за същите пари. Сега вече не е ли така?

# 685
  • Варна
Има ли някой, с по-ясни спомени за намаленията на детските дрехи в Зара?

Харесала съм панталон за сина ми, намален е на 25лв и се чудя да изчакам ли още, но имам някакви смътни спомени, че други години, цената на дългите панталони, не е падала, повече от това.

Говоря за пролетните, не тези, които са по-скоро летни, от тънка материя.

# 686
  • Варна
jhkt, няма никакви намаления в Техномаркет.

И аз се чудя какви са тези (не)намаления в Карфур. Преди време бях ходила да гледам нещо така изрекламирано до 50% намаление и една служителка ме светна, че почти няма такива артикули.

# 687
jhkt, няма никакви намаления в Техномаркет.

И аз се чудя какви са тези (не)намаления в Карфур. Преди време бях ходила да гледам нещо така изрекламирано до 50% намаление и една служителка ме светна, че почти няма такива артикули.

dessitta, много благодаря!   bouquet

# 688
  • в града на вечния купон
Има ли някой, с по-ясни спомени за намаленията на детските дрехи в Зара?

Харесала съм панталон за сина ми, намален е на 25лв и се чудя да изчакам ли още, но имам някакви смътни спомени, че други години, цената на дългите панталони, не е падала, повече от това.

Говоря за пролетните, не тези, които са по-скоро летни, от тънка материя.
,аз детските обувки дебна и съм забелязала,че под 20лв не падат!

# 689
  • София
Момичета на 2 детски рожденни дни сме  тази седмица.кажете ми къде има намалени детски дрешки.На едното мисля да му взема от ХМ ,но другата майка не ги харесва.
Благодаря ви много

Общи условия

Активация на акаунт