Намаления 2013 - пролет

• 99 103
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Докога са намаленията на летните колекции в БГ ? До края на август ли или по - рано приключват ?
 Hug Няма да съм тук доста време , а ми се иска през август да пообиколя на спокойствие ... ако нещо е останало ... Laughing

По принцип в началото на август има все още намаления, но са към края си, зависи от магазина Simple Smile

Аз и септември съм си намирала интересни неща, вече много намалени. Но си е късмет да попаднеш тогава на нещо.

# 661
Затвориха и Манго в Сердиката  Sad  Няма вече никъде Манго, освен на Витошка...така ми казаха...

НЯМА ДА ИМА вече МАНГО В България - това ми каза колежката (нейната зълва е представителката на Манго за България) закъсали са финансово и са на доизживяване   Sad

Жалко, аз някои техни неща много ги харесвах, но пък и истината е,че от близо 2 години номерацията и артикулите са силно орязани спрямо това,което е в сайта  Peace
Подкрепям мнението. Манго дълги години ми е била любимата марка. Дори, като по филмите, съм чакала пред вратата да отворят магазина в първия ден от намаленията  Embarassed
Дано някой да я вземе и да я възроди Praynig

# 662
В края на зимата си купих страхотно яке с гъши пух от Манго от 200 на 100 лева ... ще ми липсват определено, имаше добри неща ..

# 663
Затвориха и Манго в Сердиката  Sad  Няма вече никъде Манго, освен на Витошка...така ми казаха...

НЯМА ДА ИМА вече МАНГО В България - това ми каза колежката (нейната зълва е представителката на Манго за България) закъсали са финансово и са на доизживяване   Sad

Жалко, аз някои техни неща много ги харесвах, но пък и истината е,че от близо 2 години номерацията и артикулите са силно орязани спрямо това,което е в сайта  Peace
Подкрепям мнението. Манго дълги години ми е била любимата марка. Дори, като по филмите, съм чакала пред вратата да отворят магазина в първия ден от намаленията  Embarassed
Дано някой да я вземе и да я възроди Praynig..

Sad
Ле-леее, аз също съм от феновете на бранда..с една дума-жалко....направо ми стана яко криво...всичко се скапва вече..

# 664
Aу, това сериозно ли?
Ще ми липсват  Sad
И моите зимни якета в последните години са все оттам, поне 3-4 бр. съм купувала, е да, вярно, винаги по намаленията  Blush

# 665
  • вкъщи
 А в Уайкики дали има намаление на детските неща?Че имам да купувам няколко подаръка,да не се разхождам напразно утре?

# 666
  • София, България
Преди седмица имаше, ние ходихме, купих бебешки неща, но и за големите деца бяха намалени, не мога да кажа с колко процента обаче  Blush

# 667
  • Пловдив
А в Уайкики дали има намаление на детските неща?Че имам да купувам няколко подаръка,да не се разхождам напразно утре?

Има намаления. Официално на входа е отбелязано с до -30 %, обаче като разгледаш повечето неща са на - 40 / 50 %. При ровене се намират и с по-големи проценти WinkPeace

# 668
  • вкъщи
Благодаря!

# 669
  • София
Цитат
Mark and Spenser-20-50%

Къде им е магазина? Има ли детско? Харесала съм няколко неща в сайта им.
Имат в сити центъра магазин, детско има...не много, но има. В парадайз център също имат, но не знам там има ли детско... Но пък цените тук нямат  много общо със сайта им.

В Парадайз имат мнооого малко детски дрехи.

# 670
Благодаря за отговорите!
 Аз гледах буики за бебета и много ми харесаха (и като цена). В мол Сердика имаше намалени с около 30% в H&M, Зара, Бенетон детски и бебешки обувчици миналата седмица.

# 671
Всъщност остана ли магазин Манго в БГ ?
Гледам, че сайта им за България е все още активен.

# 672
  • Sofia
Много жалко за Манго, всеки сезон си намирах хубави неща там, ще ми липсва определено.
Дори не знам дали се продават онлайн, моля някой да сподели  Praynig

# 673
В маркс енд спенсър ново ли е намалението или това което си беше отпреди 2 седмици?

# 674
Финалните намаления знаете ли кога почват? Последно като обикалях като цяло половината от лятната стока не беше намалена.

Общи условия

Активация на акаунт