Намаления 2013 - пролет

• 99 121
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • I want it all and I want it now.
Цитат
Reserved-50% има изобилие от детски дрешки за всички възрасти

Има ли в МОЛа на Цариградско?
Не.

Имат магазин в Сердика и Парадайз.

# 646
Цитат
Reserved-50% има изобилие от детски дрешки за всички възрасти

Има ли в МОЛа на Цариградско?
[
/quote]
Не,няма

# 647
Syn , letka73, мерси за инфото, че щях да се засиля да търся там....

# 648
  • София
OKaidi има ли ги още в Мол София newsm78

в Camper има 20%,но не на всичко Rolling Eyes

# 649
  • София
Затвориха и Манго в Сердиката  Sad  Няма вече никъде Манго, освен на Витошка...така ми казаха...

НЯМА ДА ИМА вече МАНГО В България - това ми каза колежката (нейната зълва е представителката на Манго за България) закъсали са финансово и са на доизживяване   Sad

# 650
Момичета кажете за тера нова? Една приятелка ме зарадва миналата седмица, че си напазарувала от Витошка имало -80%. В неделя отидох до мола на Цариградско обаче там беше само ДО -50% и от това което харесах нищо не беше намалено разбира се  Sad. Не правят ли намаление на всичките си магазини по едно и също време?

# 651
Момичета кажете за тера нова? Една приятелка ме зарадва миналата седмица, че си напазарувала от Витошка имало -80%. В неделя отидох до мола на Цариградско обаче там беше само ДО -50% и от това което харесах нищо не беше намалено разбира се  Sad. Не правят ли намаление на всичките си магазини по едно и също време?

Теранова вече от доста време е аутлет, продават неща от стари колекции и намаленията са постоянни!

# 652

Теранова вече от доста време е аутлет, продават неща от стари колекции и намаленията са постоянни!
имаш предвид този на Витошка или за всички магазини на тера нова?

# 653

само този на Витошка!  Peace

# 654
  • Sofia

само този на Витошка!  Peace

И този на графа - темпорари стор.

# 655
  • София
Затвориха и Манго в Сердиката  Sad  Няма вече никъде Манго, освен на Витошка...така ми казаха...

НЯМА ДА ИМА вече МАНГО В България - това ми каза колежката (нейната зълва е представителката на Манго за България) закъсали са финансово и са на доизживяване   Sad

Жалко, аз някои техни неща много ги харесвах, но пък и истината е,че от близо 2 години номерацията и артикулите са силно орязани спрямо това,което е в сайта  Peace

# 656
Докога са намаленията на летните колекции в БГ ? До края на август ли или по - рано приключват ?
 Hug Няма да съм тук доста време , а ми се иска през август да пообиколя на спокойствие ... ако нещо е останало ... Laughing

# 657
Цитат
Mark and Spenser-20-50%

Къде им е магазина? Има ли детско? Харесала съм няколко неща в сайта им.

# 658
  • София
Имат в сити центъра магазин, детско има...не много, но има. В парадайз център също имат, но не знам там има ли детско... Но пък цените тук нямат  много общо със сайта им.

# 659
Докога са намаленията на летните колекции в БГ ? До края на август ли или по - рано приключват ?
 Hug Няма да съм тук доста време , а ми се иска през август да пообиколя на спокойствие ... ако нещо е останало ... Laughing

По принцип в началото на август има все още намаления, но са към края си, зависи от магазина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт