Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 91

• 41 172
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Госпожата!
Скрит текст:
Много ще стискам палци за майка ти! Баща ми има силно напреднало перде, ама нещо още не ходи да му го махат, та ме притеснява и той  ooooh!

Роминка,  Heart Eyes

Скрит текст:
да отива веднага ! Моята майка така не искаше, преди 10 години и предложиха да направят операцията, тя отказа . Сега, катарактата така се е втърдила, че е като броня и нищо не може да се види отзад ! Почти не вижда, само сенки....може и глаукома да има, да е отлепена ретината ....направо съм  Sick Утре ще я приемат в клиниката, че да измерят очното налягане, защото доктора каза, че е повишено, а докато не се нормализира, нищо не може да се направи.
Натисни баща си, да го оправи, докато е време !  Майка ми е и на доста години - на 87. Свило ми се е сърцето !

# 616
Госпожата!
Скрит текст:
Много ще стискам палци за майка ти! Баща ми има силно напреднало перде, ама нещо още не ходи да му го махат, та ме притеснява и той  ooooh!

Роминка,  Heart Eyes

Скрит текст:
да отива веднага ! Моята майка така не искаше, преди 10 години и предложиха да направят операцията, тя отказа . Сега, катарактата така се е втърдила, че е като броня и нищо не може да се види отзад ! Почти не вижда, само сенки....може и глаукома да има, да е отлепена ретината ....направо съм  Sick Утре ще я приемат в клиниката, че да измерят очното налягане, защото доктора каза, че е повишено, а докато не се нормализира, нищо не може да се направи.
Натисни баща си, да го оправи, докато е време !  Майка ми е и на доста години - на 87. Свило ми се е сърцето !

Ужас!  Shocked
Скрит текст:
Той отдавна се оплаква, а е само на 60  ooooh! И не си обръща никакво внимание... виждал си..  Shocked

# 617

http://televizyongazetesi.com/kivanc-tatlitug-ucretine-oyle-bir- … 1037#.UbhYcpz2M7Y

“KIVANC RAISED HIS PRICE” KIVANC SAID THAT AFTER A LONG SUMMER VACATION,HE WILL READ THE SCRIPTS AND DECIDE. (so he has not made any agreements YET as rumors said--fame)

Thanking Kıvanç Tatlıtuğ - Hazal Kaya (Behlül & Nihal) page
 for sharing and translating this article--fame

THE SERIES SEASON COMES TO AN END.
 NOW ACTORS IDENTIFY THEIR PRICES FOR THE NEXT SEASON.

ONE OF THE MOST NOTABLE NAMES,
 WHO WAS HIGHLY ACCLAIMED, IS KIVANC TATLITUG.
 AT THE MOMMENT TAKES 50.000 POUNDS PER EPISODE.
 IT WAS LEARNED THAT THE FAMOUS ACTOR,
 FOR THE NEW SERIES HE WILL PLAY, WANTS 75.000 POUNDS.

IN TWO WEEKS KIVANC'S SERIES ENDS.
 THE PRODUCERS HAVE ALREADY STARTED TO KNOCK HIS DOOR.
 KIVANC SAID THAT AFTER A LONG SUMMER VACATION,
 HE WILL READ THE SCRIPTS AND DECIDE.
  Значи, все пак, е било само слух, че от януари ще запомне нов проект.  Peace

Роминка,
Скрит текст:
разкажи му, че да се стресне и да отива навреме !  Peace

# 618
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Госпожата,
Скрит текст:
Не се шашкай предварително, мила. Обикновено тези операции минават много леко. Моята майка я оперираха от катаракта точно преди една година, на 81 год. Има известно отлепване на ретината, но всичко мина много леко, без никакви болки, за около час бяхме в клиниката и си тръгнахме. Никакви проблеми, но трябва много да се пази после, те ще ти кажат.
Ще стискама палци утре.

# 619
Роминка,
Скрит текст:
ами млад е баща ти за катаракта, може и да няма човекът, просто да има нужда от очила или от смяната им. Нищо не пречи да се види. Аз съм много доволна от клиника Вижън до Пирогов. Страхотно отношение, работят със ЗК и майка беше възхитена как са й помагали за всичко, колко мило и топло се отнесли. Защото аз я оставям на вратата, оттам я поема сестра и я придружавала през цялото време. 

# 620
Роминка,
Скрит текст:
ами млад е баща ти за катаракта, може и да няма човекът, просто да има нужда от очила или от смяната им. Нищо не пречи да се види. Аз съм много доволна от клиника Вижън до Пирогов. Страхотно отношение, работят със ЗК и майка беше възхитена как са й помагали за всичко, колко мило и топло се отнесли. Защото аз я оставям на вратата, оттам я поема сестра и я придружавала през цялото време. 

Скрит текст:
О, не е млад за това, баба имала перде на 36, но тогава нещо не са и направили добре операцията и останала с едно виждащо око. А тази, която я оперирала, после станала професор, ама кел файда  Rolling Eyes

# 621
Госпожата,
Скрит текст:
Не се шашкай предварително, мила. Обикновено тези операции минават много леко. Моята майка я оперираха от катаракта точно преди една година, на 81 год. Има известно отлепване на ретината, но всичко мина много леко, без никакви болки, за около час бяхме в клиниката и си тръгнахме. Никакви проблеми, но трябва много да се пази после, те ще ти кажат.
Ще стискама палци утре.

Светле,  Hug
Скрит текст:
благодаря ти ! Знам, че са рутинни тези операции, но при нея дясното око, е много зле, докторът има притеснение, че може и нищо да не се получи след операцията. Просто изобщо не може да види зад катаракта, така се е втърдила. Дано да не са толкова зле нещата. Praynig
За утре не се притеснявам толкова, че само очно налягане ще и мерят, но и от това зависи, какво ще се предприеме. Peace Господ да е с нас, другото ще се нареди, аз имам много голямо доверие на нашия офталмолог !  Praynig

# 622
Госпожата!
Скрит текст:
Ще пращам положителни мисли към вас утре  Hug

# 623
Госпожата!
Скрит текст:
Ще пращам положителни мисли към вас утре  Hug

newsm51  love001 newsm51

# 624
Госпожата,
Скрит текст:
Ще стискама палци утре.

Светле,  Hug
Скрит текст:
благодаря ти ! Знам, че са рутинни тези операции, но при нея дясното око, е много зле, докторът има притеснение, че може и нищо да не се получи след операцията. Просто изобщо не може да види зад катаракта, така се е втърдила. Дано да не са толкова зле нещата. Praynig
За утре не се притеснявам толкова, че само очно налягане ще и мерят, но и от това зависи, какво ще се предприеме. Peace Господ да е с нас, другото ще се нареди, аз имам много голямо доверие на нашия офталмолог !  Praynig

Скрит текст:
Виж сега, знам, че е глупаво утешение, но по-зле от това не може да стане, нали? А и освен това, притесненията не могат да помогнат, затова гледай да не се притесняваш, че тя ще го усети и ще се сдуха

# 625
Госпожата,
Скрит текст:
Ще стискама палци утре.

Светле,  Hug
Скрит текст:

Скрит текст:
Виж сега, знам, че е глупаво утешение, но по-зле от това не може да стане, нали? А и освен това, притесненията не могат да помогнат, затова гледай да не се притесняваш, че тя ще го усети и ще се сдуха

Светле, 
Скрит текст:
старая се изобщо да не показвам никакво притеснение пред нея, нейното си и е достатъчно. Ама и аз съм малко като Кузей - добра, лоша - една майка имам, а и само тя ми остана ! И да не вижда, да диша искам !

# 626
Госпожата,
Скрит текст:
Знам за какво говориш, и аз съм така. Само да ги има майките, нищо друго не искам, това ми е достатъчно. Някой казваше, че животът на едно момиче се дели на две - докато е жива майка му и след това. Знам, че е истина от приятелките ми. Може би и с момчетата е така, не знам, но с момичетата със сигурност е.

# 627
Госпожата,
Скрит текст:
Знам за какво говориш, и аз съм така. Само да ги има майките, нищо друго не искам, това ми е достатъчно. Някой казваше, че животът на едно момиче се дели на две - докато е жива майка му и след това. Знам, че е истина от приятелките ми. Може би и с момчетата е така, не знам, но с момичетата със сигурност е.

Скрит текст:
Никога не съм била близка с майка си, имахме, а и още понякога имаме, много трудни отношения.
Мислех, че съм преодоляла всичко това, че мога да се справя....просто не искам отново да се връщам там. Това е.
Благодаря ти за подкрепата !  Hug

# 628

Обява

от Камелия Кондова

Заменям една измислена радост
 за две сълзи - ама съвсем истински.

И дом с едно уютно мълчание
 за едничък тавански писък.

Заменям на Варна мекия климат
 за топла дума - на двата полюса.

И още - едно есенно имане,
 за едно нямане - пролетно!

Заменям едно породисто куче
 за един верен, бездомен пес...

Заменям насилено благополучие
 за една нещастна любов днес!

# 629
Госпожата, винаги можеш да разчиташ! Hug

Стихотворението е много находчиво, страхотно е. И от мен една обява, руска:

Меняю совешенно нового мужа, в хорошем состоянии, на комнатную собачку, любой породъй (нямам еръй  на клавиатурата)

Надявам се да си се посмяла.

Общи условия

Активация на акаунт