Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 91

• 41 152
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Госпожата!
Скрит текст:
Дано да успеят и другото око да оправят.  Hug С вяра всичко е възможно, само да не се отчайва  Heart Eyes

Честит Спасовден на всички! Аз знам една друга история по шопски
Скрит текст:
Значи, тръгнало едно младо семейство на събор за Спасовден, по пътя обаче се изморили, седнали да починат, наяли се, нае**ли се, дремнали и мъжът казал *Те ти, булка, Спасовден*. Отпразнували го подобаващо и доволни се върнали в къщи.  Mr. Green

# 646
Роминка,  Hug бива си я и твоята легенда !  Laughing

Не мога да не споделя с възхищение ! Peace

Скрит текст:

Протесктиращите на пл.Таксим танцуват танго с маски, против сълзотвориня газ, който полицията пуска . Евала на комшиите !  Peace

# 647
# 648
# 649
Добро утро, дружки ! Hug Прекрасен, слънчев ден ви пожелавам !   bouquet

Славенка, Heart Eyes тази снимка от филма ли е ? За мен е непозната. Много е хубава, много истинска и някак топла... Peace

# 650
# 651
# 652
Кралицата,  Heart Eyes благодаря за любимите моменти !   bouquet
Имах нужда да видя нещо красиво, да го почувствам !  Heart Eyes

# 653
# 654
# 655

И тук на Киво му се играе, но не си личи толкова много заради черните дънки.  Crazy

# 656

И тук на Киво му се играе, но не си личи толкова много заради черните дънки.  Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

От къде ти дойде това сега - играело му се !  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 657
Госпожата,  Heart Eyes джанъм, видях го със собствените си очи. Да не се прави и той на тиква, ясен ми е.  Whistling

# 658
Госпожата,  Heart Eyes джанъм, видях го със собствените си очи. Да не се прави и той на тиква, ясен ми е.  Whistling

Shocked Направо ме хвърли в джаза ! Със собствените си очи, викаш ?!   Laughing Сега остава и втората част от пословицата : “Око да види- ръка да пипне!“, да изпълниш, джанъм! Whistling Party Crazy Heart Eyes

# 659
Е те тогава не знам на кой свят ще съм.  Blush Heart Eyes Crazy Whistling Party Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт