Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 55 от 24.04 до 08.05.2013

• 26 584
  • 274
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Рано,рано сме в нова тема. Да не ви изпускам все пак.

# 91
  • София
и аз тук  Mr. Green

# 92
  • Сливен
Момичета, как ликувахте леко тесните ви обущета. Проблемът при мен е, че краката ми отичат и днес като си тръгвах от работа обувките ми стягаха - определено имат нужда от разширяване. Разбира се днес им беше и първото обуване, естествена кожа на Clarcs, което предполага че малко ще се отпуснат в резултат на носене, но аз искам да ускоря нещата.

# 93
  • Сливен
поставяш ги в камерата за няколко часа и след това ги обуваш веднага и разтъпкваш или със спрей за разширяване-има в кауфланд

# 94
Момичета, как ликувахте леко тесните ви обущета. Проблемът при мен е, че краката ми отичат и днес като си тръгвах от работа обувките ми стягаха - определено имат нужда от разширяване. Разбира се днес им беше и първото обуване, естествена кожа на Clarcs, което предполага че малко ще се отпуснат в резултат на носене, но аз искам да ускоря нещата.
Има спрей за отпускане, пръскаш и обуваш, моите много лесно се отпуснаха на Mjus. чела съм и с мокри чорапи пак така.
Мерси за темата   bouquet
Аник, много хубави ботуши

# 95
  • На остров
Вече мога да споделя впечатления на живо Simple Smile, чудесни са и са Gore-tex! Мишелин, още веднъж много благодаря за линка Hug! Големки са ми, ама аз си знаех, че ще са ми малко големи, но не е фатално, ще им сложа стелка. Сега ги прибирам в кутията и да си чакат сезона Heart Eyes.

# 96
  • Варна
Да не е гол запис.Най на края получих       http://www.amazon.fr/gp/product/B00871DOHU/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1
Много са красиви,но сякаш леко ми теснеят на първо четене.Не мога да дам все още точни отзиви само ги пробвах. 

# 97
Да ви следя, че бая съм изпуснала. Дано не съм пропуснала някое намаление през последната седмица. Ще се връщам да чета и в старата тема, за да наваксам!   animal037

# 98
Вече мога да споделя впечатления на живо Simple Smile, чудесни са и са Gore-tex! Мишелин, още веднъж много благодаря за линка Hug! Големки са ми, ама аз си знаех, че ще са ми малко големи, но не е фатално, ще им сложа стелка. Сега ги прибирам в кутията и да си чакат сезона Heart Eyes.
Колко см. е стелката им? И твоето стъпало?  bouquet

# 99
  • Варна/Сливен
И аз тук да не ви изпускам    bouquet
Нищо не чакам мерак листата пълнаааа , чакам да поспаднат уж още малко цените Whistling
 Peace

# 100
Момичета,снощи с Гугъл си преведохме,че обувките успешно са се върнали при германците,но нищо в цифри по картата.По-късно ли връщаха парите или този имейл означава автоматично,че сумата е преведена и трябва да проверя къде е проблема?

# 101
  • Sofia
Момичета,снощи с Гугъл си преведохме,че обувките успешно са се върнали при германците,но нищо в цифри по картата.По-късно ли връщаха парите или този имейл означава автоматично,че сумата е преведена и трябва да проверя къде е проблема?

А имаш ли емейл от тях за рефънд?
Когато получиш такъв - или веднага ще ги видиш по сметката, или след 3-4 дни е обичайния срок.

# 102
  • Сливен
Oesi и Candela, благодаря за споделения опит. Нали съм си инат и на едни обувки не се давам, и днес съм с тях. Довечера щом се прибера ги мятам у камерата. Междувременно ще мина и през кауфланд за спрея.
А сега да се похваля с последната си покупка
http://www.javari.de/camel%20active%20772%2013%2002%20Halbstiefe … RL=%2Fmythings%2F
От доста време дебна нещо на добра цена на тази марка, а и съм влюбена в обувка с визия на мокасина.
Dzuls, и от мен   bouquet за темата

# 103
Два са имейлите.
Единият е от  "fulfillment-messages@javari.de
"dies ist Ihre elektronische Gutschrift für Umsatzsteuerrückerstattungen aus Ihrer Bestellung 028-4044914-9844349 bei www.javari.de"
Вторият от Джавари.де:
Javari.de informiert zu Ihrer Gutschrift....

Ще изчакам няколко дена.
Връщала съм само веднъж на франсетата и забравих какъв беше редът.
Благодаря,Веси.

# 104
  • Sofia
Два са имейлите.
Единият е от  "fulfillment-messages@javari.de
"dies ist Ihre elektronische Gutschrift fьr Umsatzsteuerrьckerstattungen aus Ihrer Bestellung 028-4044914-9844349 bei www.javari.de"
Вторият от Джавари.де:
Javari.de informiert zu Ihrer Gutschrift....

Ще изчакам няколко дена.
Връщала съм само веднъж на франсетата и забравих какъв беше редът.
Благодаря,Веси.

Аха, емейлите са за това Hug
Изчакай няколко дни Peace

Общи условия

Активация на акаунт