Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 55 от 24.04 до 08.05.2013

• 26 584
  • 274
  •   1
Отговори
# 255
Реших, че ми трябват някакви сандали в лилаво, но нищо не мога да си харесам... Thinking Цените са отделна тема.  Tired
Имам доста лилави дрехи, а нямам такъв цвят, освен едни балеринки, но не мога да ходя на дълги разстояния с тях.
Ако ви попадне нещо приятно на вид, кожа, ще е добре да е на платформа или с дебел ток, без да е с твърде тънки каишки при пръстите, 40,5 или 41, може да споделите. Hug

# 256
Реших, че ми трябват някакви сандали в лилаво, но нищо не мога да си харесам... Thinking Цените са отделна тема.  Tired
Имам доста лилави дрехи, а нямам такъв цвят, освен едни балеринки, но не мога да ходя на дълги разстояния с тях.
Ако ви попадне нещо приятно на вид, кожа, ще е добре да е на платформа или с дебел ток, без да е с твърде тънки каишки при пръстите, 40,5 или 41, може да споделите. Hug
ооо от 2 години търся нещо прилично лилаво и няма и няма, а имам много готина лилава чанта и няма с какво да си я нося  Tired
https://www.javari.co.uk/Lotus-Womens-Laurel-Wedges-Heels/dp/B00 … ;colors=218164031
Eто едни симпатични, но това лилаво не е моето лилаво, искам да е почти същото като чантата, но пък на теб може да ти хареса  Grinning

# 257
Едни коралови балеринки , които много ми допаднаха, обаче 4 размер, така че не са моите, но пък може да са на късмет на някоя мацка тук.

# 258
  • София
Здравейте, дойде и моят ред да връщам обувки към немското Джавари.
Може ли малко пояснения, в смисъл разпечатах етикета. Използвам ли същата кутия на Джавари или трябва друга? Мога ли да лепя етикета върху тяхната и къде?
Вътре ли слагам останалата част?

Благодаря предварително  bouquet

Относно безплатното връщане към Германия във Фейс-а от БГ пощи са отговорили така:

"Благодарим Ви за запитването. За получаване на документа за обратно връщане е необходимо да се свържете с онлайн магазина, от който сте закупили продукт. Използването на услугата е въпрос на договореност между онлайн магазина и Deutsche Post. Весели празници!"

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 17:46 от asa

# 259
Здравейте, дойде и моят ред да връщам обувки към немското Джавари.
Може ли малко пояснения, в смисъл разпечатах етикета. Използвам ли същата кутия на Джавари или трябва друга? Мога ли да лепя етикета върху тяхната и къде?
Вътре ли слагам останалата част?

Благодаря предварително  bouquet

Относно безплатното връщане към Германия във Фейс-а от БГ пощи са отговорили така:

"Благодарим Ви за запитването. За получаване на документа за обратно връщане е необходимо да се свържете с онлайн магазина, от който сте закупили продукт. Използването на услугата е въпрос на договореност между онлайн магазина и Deutsche Post. Весели празници!"

Хм аз нямам какво да връщам, че да тествам тази нова усулга с безплатното връщане. Който мине успешно да пише подробно за безплатното връщане:)
Аз като връщам просто кутията с обувки я опаковам с амбалажна хартия. Не слагам другия -кафевия кашон, защото става по тежко и може да минеш в по скъпата тарифа. До 1кг е  към 15лв.(това е с прпоръка, за да имаш код за проследяване), следвщия 20лв и няколко. Върху оригиналната кутия на обувките не лепиш нищо, за да не нарушиш цялоста.  Върху амбалажната хартия залепваш етикета на който има едни редчета за адрес, където си пишеш твоя адрес. А вътре в самата кутия с обувки слагаш другия лист от разпечатката с картинката на обувките.
И пазиш касовата бележка и другото листче с кода за проследяване. Ако имаш претенций за пощенски снимаш и качваш в интернет някъде и линка го пращаш на javari и се обясняваш защо искаш да ти покрият пощенските.

p.c. И да се похваля, най-после намерих джапанки на който това между прътите да ми е ок. Номера си отговаря. uk5 взех.
http://www.ebay.co.uk/itm/350609172361?var=620064834742&ssPa … p3984.m1439.l2649
На мъжа ми взех едни други с гумено. Пробвах ги, ама много ми убива. Да видим какво ще каже като се върне. Мойто е някакъв плат и имат леко повдигане на свода.

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 18:32 от dalil

# 260
Моите балеринки от 24.04. още ги няма Confused. Утре за 4 път ще проверя  и както ми е прикипяло може да им спретна едно скандалче ... После разбира се ще попишем и жалби  -  та пушилката да е пълна. 
За пръв път ще ми е,  да ми се затрие нещо - може пък да си имаме нова пощаджийка?  newsm78

# 261
  • Sofia
Моите балеринки от 24.04. още ги няма Confused. Утре за 4 път ще проверя  и както ми е прикипяло може да им спретна едно скандалче ... После разбира се ще попишем и жалби  -  та пушилката да е пълна. 
За пръв път ще ми е,  да ми се затрие нещо - може пък да си имаме нова пощаджийка?  newsm78

Рано им е, ще дойдат  Peace По принцип с пощите около 2 седмици ми се бавят нещата от немците, а сега с тези празници... даже до края на седмицата може и да не дойдат Sad

# 262

Рано им е, ще дойдат  Peace По принцип с пощите около 2 седмици ми се бавят нещата от немците, а сега с тези празници... даже до края на седмицата може и да не дойдат Sad

А в моя мейл пише така: Voraussichtliches Lieferdatum: 22.04.2013 - 10.05.2013
Bestellung 304-7276803-5180350 wird versendet mit Standardversand.

А са поръчани на 12 април. Още ги няма, това не е ли малко бавно? Преди за няма и седмица идваха. Разбрах, че вече по пощата идват, но чак пък....

А този номер дали е номер за проследяване, че никога не съм следила? И къде трябва да проверя, ако е?
Благодаря!

# 263
  • sofia
И аз търся момчешки сандалки 20-21 номер, затворени пръсти!
Купихме тези дни едни гумени с една каишка отпред само и си вади крачето.
Да, аз също предпочитам затворени пръсти, ако може да се регулират отпред също, но в същото време да са достатъчно изрязани да не й завре крачето вътре.
Какви гумени купихте? Аз мисля да й взема едни на Ипатенама евентуално по-нататък.
anbibian, взехме сандалки на Rider, май са бразилски. Аз лично не бях чувала марката до сега. Но бяха евтини -23лв и ги взех за "временни" докато намеря хубави кожени. Взехме ги от един магазин на Солунска. Peace

# 264
здравейте, пишете много и бързо и не мога да ви чета редовно. харесвам един модел на СК, и да ви попитам някъде има ли ги по-намалени или някой код да ползвам ? Мерси

Някой случайно да е поръчвал от тези джапанки Calvin Klein , да ме ориентира в размерите. Предварително благодаря   bouquet
М  e 41-42

трябват ми обувки отзад с отворена пета (с каишка) , черни, МЕКИ, с токче или платформа, но не и от най-високите, 41 номер. За работа, за всеки ден.

Имам едни бъфало лондон, такова кокалче ми излезе от тях на петата...., оказаха се неподходящи за моя крак. А са мноого хубава изработка.

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 22:26 от DE*

# 265
Момичета, имам направена поръчка с празна карта. И сега имам пари в картата и искам да си пусна поръчката, но без едните ботушки, че размислих. Освен ако не кажете две-три добри думи за тях де...  http://www.javari.de/dp/B008FKMSJI  Embarassed

Та, мога ли да си пусна останалите артикули, без тези ботуши?

# 266
Можеш. Като влезеш в ордера и натиснеш бутона за сторниране, слагаш отметка само на нещата, които искаш да сторнираш.

Относно ботушките, аз не бих се отказала от тях, страшно ми харесват! Blush

# 267
Можеш. Като влезеш в ордера и натиснеш бутона за сторниране, слагаш отметка само на нещата, които искаш да сторнираш.

Относно ботушките, аз не бих се отказала от тях, страшно ми харесват! Blush

newsm77 newsm77 newsm77

Неееее, не знам какво направих, голяма съм овцаааа...

Изчезнаха ми едни кецове и каубойските ботуши от списъчето. Не знам какво натиснах с моя немски, ама ... Изчезнаха.... Сега ни номера има, ни цените са такива... Ех.... здраве да е! Утешавам, се само с това, че едни сто лева ми останаха в джоба...  #Cussing out

http://www.javari.de/dp/B004CCRN02

# 268
Гледай дали няма да се появят в сайта и да си ги пуснеш пак!

# 269
  • Sofia
Някой случайно да е поръчвал от тези джапанки Calvin Klein , да ме ориентира в размерите. Предварително благодаря   bouquet
М  e 41-42

Mного благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт