Нея Ираклица, Нея Перамос, Палио, Гърция

• 120 676
  • 215
  •   1
Отговори
# 105
кака Лара,   bouquet

# 106
http://www.feelgreece.com/bg/tula-apartments - за тук някой отзиви да има?  Малко е рано да питам за плажа , но като прочетох отзивите от миналата година се замислям дали си струва. Керамоти за предпочитане ли е пред Нея Перамос и Ираклица?

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 11:26 от veni-b

# 107
veni-б,сигурна съм,че имаше отзиви за там но от кого беше- newsm78,във всеки случай бяха положителни.Какво те притеснява  в плажа,аз не бих сменила Неа Ираклица с Керамоти  Heart Eyes

# 108
Керамоти е в пъти по хубав и като плаж а и като цени по кръчми по евтино е на Ираклижата не е пясък а са едри песъци или дребни камъчета на кой както му харесва сравнението на Керамоти си е ПЯСЪК !
ето виж Керамоти

и Ираклица

# 109
# 110
Да дам и аз отчет за този сезон:
Пълно с цигани тази година  Sick
на паркинга в Неа Ираклица има два фургона катун разположен явно за сезона над 30 човека изброих
Какво следва от катуна акат и пикат по целия плаж/паркинг.. боклук , както само те го умеят
Възмутена съм че гърците не предприемат мерки срещу тях!
Определено кризата я има вече видимо , плажа не е почистван сигурно от миналата година..затворени са доста от кафенетата по плажа.
Много лошо с децата си изпонацепихме краката от камъни в морето.
Досега не е било това, и мургавите обикалят и все някой някой трябва да пази багажа!!
..
Ориентираме се вече към Тасос и Керамоти.

Ето това мнение  и други подобни ме разколебаха...

medlab снимките не се виждат

# 111
# 112
Pinco
Двете снимки като сравнение между двете села са некоректнички- едната е доста тунингована и пипната от професионалист.
Аз лично не харесвам Керамоти, но плажа наистина му е супер. Комарите почти ни съсипаха почивката, защото никой не ни предупреди за тях и не бях се подготвила. Иначе апартаментчето ни в Афродита и компанията ни бяха супер, но не бих повторила. Просто не е нашето място.

# 113
Да комарите са нещо ужасно, а в Ираклица има ли ги?

# 114
 някой знае ли телефони или имейл на брокери за апартамент или студио под наем в Керамоти, Офринио или Неа Перамос?

# 115
# 116
Отзиви от почивали тази година има ли?

# 117
http://www.feelgreece.com/bg/tula-apartments - за тук някой отзиви да има?  Малко е рано да питам за плажа , но като прочетох отзивите от миналата година се замислям дали си струва. Керамоти за предпочитане ли е пред Нея Перамос и Ираклица?

преди време искахме да ходим там  но се отказахме
понеже трябваше да си носим чаршафи одеала и прибори

# 118
  • Варна
преди време искахме да ходим там  но се отказахме
понеже трябваше да си носим чаршафи одеала и прибори

Това е несериозно.В трите селца има поне 50 хотела , хотелченца , къщи за гости включително и доста луксозни ...........
И хубав пясъчен плаж си има.

# 119
  • София
Отзиви от почивали тази година има ли?

бобчото
Не сме почивали там, но минахме наскоро, какво точно те интересува.
Почти всичко е по старому, ако вече сте били в района.
Само си актуализирах картата на плажовете, ето:
ПЛАЖОВЕ

Общи условия

Активация на акаунт