Отговори
# 600
Елс,прати я при Явката. тука на село от въздуха ще да е тая еволюция.
Няма да описвам над какъв обор ми е кухнята  ooooh! И съм забранила да се отваря прозорец!

# 601
Здравейте !

Мдаа, хубаво че не пишете твърде много тези дни, явно всички на маси, под маси, зад маси и по разходки сте били  Mr. Green

Нашата бургаска срещичка беше малко скромна от числена страна, ноооо пък си направихме чудна разходка. Хриси, беше ми много приятно да се видим, а Ицето едно сладурче, добричко и миличко. А Хриси, ти си супер мама и Ицето трябва да е много доволен, че си толкова добричка да го носиш  Hug Накрая попаднахме и на две усмихнати баби на една пейка, които чак успяха и снимка да ни направят. Ето ни и нас :
Скрит текст:

А това сме двамата с малчо :
Скрит текст:

Белверде, страхотна колекция обувки си имаш. Ще трябва да я покажа на ММ, че все мрънка, че си купувам много обувки. Аз съм най-вече фен на сандалите, лятото като дойде и обожавам да си купувам всякакви шарени сандалки, с токчета, равни. Аз обаче повече от обувки си купувам чанти, те са си ми по-голямата мания  Heart Eyes

Бюти, абе ти си голям Пантелей-пътник. Останаха ли още непосетени градове  Mr. Green

Еличка, пробвах твоята "играчка" - шише с няколко бобчета - оказа се наистина интересна занимавка. Голяма глупост, но малчо и отдели доста време за разглеждане  Laughing

Васето, честито диванче  Peace Сега Неси весело ще си се търкаля, щом е по-голям терена за игри  Hug

Койчева, и Дани спи в какви ли не странни пози, направо се чудя понякога как може да му е удобно  Crazy И непрекъснато се върти в кошарата  Crazy

Коралче, супер сте си изкарали   Heart Eyes И аз за първи път ще кажа завид, завид  Mr. Green на Клисурския манастир не съм ходила, но от твоя разказ ми стана интересно и при възможност ще гледам да го посетя.

За обувките, аз предимно нося равни, освен на по-специални случаи, когато нося по-високи на ток. Иначе обожавам да си купувам обувки на ток, които после не нося и кротко си стоят за радост на очите ми в шкафа  Laughing Laughing Laughing

Имам няколко въпросчета за захранването  newsm78
1. Вече съм дала сиренце - козе, но се чудя сега да въвеждам ли краве и то като нова храна ли да го давам ??
2. Изварата и тя ли като нова храна се дава ?
3. Йогуртите след изварата ли се дават ?

Малчо от няколко дни вечер е доста кисел. През деня не спи много и вечер като му се доспи много се изнервя и плаче докато заспи.  Sad Предполагам че се дължи на подалото се зъбче. Иначе 2 дни му давах трохички жълтък в обедното пюре, но имаше ситни пъпчици по гърба и го спрях. Не мисля, че бяха от жълтъка, по-скоро от потене в това топло време, но ММ настоя да го спрем. След 2-3 дни пак ще дам, пък да видим.

# 602
  • София
Коралита, добре завърнала се Hug Супер сте си изкарали Flutter А Клисурският е така поддържан, не заради монахините, ами има много богати спонсори Flutter Рилският отдавна вече не е в никакви класации, особено с отношението си, доста са разочарованите и онзи ден пак скандал в медиите:ooooh:
Елс, е как няма да плачеш, за първи път си оставяш пилето Confused Добре, че поне е при вашите  Twisted Evil
Фери, браво на пенсионерите Laughing
Аа Дафи, аз колкото и да съм висока, пак бих носила такива, иначе съм 1.67 Crazy
Бобърче, разкошни сте, дано малкия се оправя от всеобщото ни обзело кисело настроение ooooh! Иначе моето не е точно колекция, поне не и умишлено ги колекционирам, просто преди много обичах обувки и всеки месец или през си взимах по чифт и като не мога да ги износя, те си се трупат и ми е жал да ги хвърлям, а и не са демоде, защото са класически тип Simple Smile
Лека нощ на всички newsm46

# 603
Bobur4e тази играчка, ни я казаха едни познати с кротко бебе, вързали му шише с боб на паяка и като дрънчало да го гони, ма моя дивак с паяка само ходи и шета  Laughing ей сега ми изпосъбори всичко, което докопа от бюрото, от масата  Laughing
Сега си чакаме татито да се прибере от работа, да му се порадва малко и ще лягаме Simple Smile

# 604
Бобърче, страхотни сте!!!!

Еличка, Утре непременно ще пробвам това с боба - дано свърши работа  Praynig

Белверде, забравих да пиша - обувките ти са супер - точно такива харесвам, но сега с тези кила и тичането докато заведа дребните по предназначение  ooooh! А пък и кучето изяде всичките до една Cry
Но и моята колекция не беше така забележителна като твоята.

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 00:03 от VikTanDeya

# 605
  • Добрич
Привет, дружина! Simple Smile

Белверде, уауу, чудна колекция! Направо е жалко, ако са ти малки вече всичките!

Зафира, нямам идея защо така се е получила.  Thinking Аз се боядисвам в салон и ми е много тъмно кафява и винаги хваща добре, макар да имам доста бели коси и особено покрай бретона. Имаше една тема тук, в която ги обсъждаха боите, може би там да попиташ. Simple Smile

Диди, днес си мислих за теб, какви ги вършите. Simple Smile Радвам се, че сте добре. Матеа е започнала усилено ЗВБ  Laughing Благородно ти завиждам, че си спят в стаята. При нас няма изгледи скоро да напуснат бившето семейно ложе.  Laughing

Ее, Коралче, ти пък що се завря в най-големия прахоляк.  hahaha Ние като ходихме нямаше такъв филм. Строиха някакъв хотел преди двореца и там си беше баш строителна площадка, ама ние завъртяхме обратно там.  Simple Smile

Моето диваненце прояде, разгеле. Сутрин си чака закуската, правя му каша с масло и сиренце и си изяжда едни 120-150  грама. През деня се кърмим на по-голям интервал, но дума не може да става за отбиване. И Матей ще вампирясва - съседните на средните  горни два излязоха. Онзи ден на Влас се захрани успешно с пръст от саксията на терасата и беше ужасно доволен, като че е ял шоколадова Фафла.  Mr. Green
Хайде, мили мами, отивам да творя за рожденния ден на бати, че време не остана. А за сън все не остава.  Whistling
Сами, гледам в Некст имат нова колекция и са пуснали такива цели бански за деца, какъвто търсеше. Можеш да им хвърлиш едно оче. Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 01:08 от marley__

# 606
Здравейте, мамчета:)

Влизам да честитя Възкресение Христово!!!

Скрит текст:

Пожелавам ви най-прекрасни мигове с децата и семействата;)

Няма да коментирам, че имам още 10-тина странички да чета...Ние изкарахме прекрасно:)) Децата пощуряха от кеф Joy Езда, каручки, боядисване на яйца....  Laughing Laughing LaughingМъчно ми е че свърши почивката, а сега се опитвам да оправя багажа....вече съм на 10-та пералня и имам още ooooh!

Като и зчета ще се включа по-адекватно Hug Hug

# 607
Привет-мривет
кой да повярва. че ще ми се случи, ама почнах да гледам един турски сериал Simple Smile
Ама вижте го какъв е хубавец главният герой, как да не гледам. Много красив мъж е, според мен.
Скрит текст:

Васе, хайде планирайте идване до сз и ще гледам и ние да дойдем тогава.

Белверде, скри ми шапката твоята колекция обувки, ама дето вика Елсън и за мен са като инструменти на инквизицията Simple Smile Харесват ми, но не мога да нося.

Бг-тринити, много хубава Маги.

Маймунката се е научил да хвърля. Като не ми харесва нещо, т.е. не е станало на неговата и хваща и хвърля  Joy Напимер сложен в кошарата, а иска да лази и се навежда, взема някоя играчка и я хвърля извън кошарата и така докато не останат играчки  Joy

Забравих, ама Биби ми напомни Simple Smile , Бобърче големи сте сладури  Hug

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 09:22 от иглуб

# 608
ще мрънкам, който не иска да не чете Simple Smile

цяла нощ не сме спали, по-зле беше от дните му като новородено.... плачеше на сън, направоооооо ми идеше да се гръмна в един момент! Избиха му два зъба наведнъж, милото ми мишле, колко го болеше само, че направо скимтеше. Гушкахме го, люшкахме го, нищо не му помага, накрая заспа при мен на леглото, а то е необезопасено отстрани - тоест аз не спах Sad Сега го чакам да заспи - да си полегна и аз, по-зле съм и от зомби.... не мога да гледам.
След като се покажат зъбките, колко време още ги боли бебчовците? Ако преживея няколко поредни такива нощи верно ще изпадна в следродилна депресия, нищо че вече сме на 9 месеца!

помрънках си Simple Smile

поне времето навън е прекрасно и то ми дава настроение Simple Smile

Белверде не знаех че имат богати дарители, евала че въобще има хора които дават пари за религията ни. Аз не съм от най-набожните, но вярвам, гледам да спазвам Божиите заповеди без много много да спазвам хилядите обичаи свързани с християнството Simple Smile

# 609
  • София
Васе, как е дивана, сдобрихте ли се на него? Simple Smile
Сами, цветя в Пале, не в лале  Laughing
Бобърче, много сте сладки с Хриси и децата Simple Smile Относно въпросите ти: не мисля, че трябва да се притесняваш вече на този етап със захранването. Давай смело каквото си решиш. Simple Smile Няма правило йогурти след извара или преди.
Фери, браво на тия хорица дето са направили градинка. Ако всички хора си правеха около блоковете щеше да е по-приятно за окото, че с тези грозни панелки и без това картинката не е особено приветлива.
Марли, какво ще твориш за рождения ден на баткото?
Трин, много сладка бонбоната и естествено яйцата са в тон с роклето й.  Grinning
Белверде,каква ви е програмата за кръщенето? В кой ресторант ще се черпите?
Иглуб, как ти се казва детето, бе душа? С това "маймунката" направо ме разбиваш.  Laughing

Сашко се събуди хремав и кашля малко. Ама май кашлицата не му е от хремата, защото ми се струва като лаеща. И сега се притеснявам, за първи път ни се случва да кашля, хрема е имал 2 пъти и то не много сериозни. Педиатърката чак към 14ч. може да ни вземе. Аз ще си чакам прегледа, но да питам
вие какво давахте като имаха кашлица - сиропи, инхалации. Май ще купувам инхалатор на бърза ръка. А ММ е на неприятно събитие днес, а аз трябва да водя Пепи и на рожден ден след обяд... Хубав ден и повече усмивки!  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 09:29 от bi_bi

# 610
Добро утро  Hug
Рилския манастир и мен много ме разочарова  Crossing Arms иначе то дарители все ще се намерят, аз не знам дали съм ви разказвала в Троянския манастир като бяхме един път/не сега с Анди/, та там нали има на Васил Левски една стаичка като музей, която преди сме посещавали и нося книжката да ми ударят печат и един поп със самсунг Галакси  Twisted Evil цъка на телефона и аз му викам може ли да ми ударите печат и той ми вика дайте 2 лв, за да влезете в музея и тогава  Close и аз му викам, че съм влизала вече и че съм в Троянския манастир и печата е за тук и той нещя да ми удари и се врътна и си тръгна  Mr. Green наглец  Mr. Green
Коралче, Тринити супер сте си изкарали, браво  Hug
Хриси, Бобърче много сте хубави  Hug
Хора с по-големи деца, минали по тоя път - МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ КАК ДА ОБЕЗОПАСЯ, това мойто постоянно се изправя навсякъде и си бие главата, пада, нещо страшно еееееееееее  Crossing Arms

# 611
Биби, педиарътката ни беше изписала Проспан и Осцилокцинум като кашляше.

# 612
  • Варна
Биби,
когато Бобо имаше хрема и суха лаеща кашлица педиатърката му беше предписала сироп Еуреспал, но лекарят, когото извикахме на частно каза, че не е подходящ, той бил за влажна кашлица. Докато стане такава каза да вземем Ериус (Aerius) и Калциев глюконат (и двата са по-скоро противоалергични, а не противокашлични, но помогнаха, лекарят явно си знае защо е изписал точно тях Thinking ). Когато Бобо започна да кашля влажно и отхрачващо му дадохме този Еуреспал, той не го хареса и го плюеше, взехме Флавамед - същата работа. Но и без тези сиропи му мина вече. Инхалации не сме правили, нито педката нито частният лекар са ни препоръчвали подобно нещо. Изчакай си прегледа все пак, ако нещо те смущава искай и второ мнение, че в нашия случай предписанията на двамата така драстично се различаваха, че нямам думи Whistling Ще се оправи Сашко Hug
Съболезнования за загубата ви.
Бюти,
и аз си мислех, че като сваля Бобо на земята няма да се удря. Ама все намира къде да се цапардоса, особено както е свикнал да се тръшка по дивана и да пада на меко, няколко пъти се търколи на земята и ела гледай как рева после Tired

# 613
  • Добрич
Биби, на Матей му давах Проспан и аз, но да знаеш, че действието му започва след 2-3 ден от началото на приема. Не е от най-бързо действащите. Калциев глюконат давам винаги, когато усетя, че нещата отиват към разболяване. Заедно с вит. Ц първо ни ги изписва док. Да се оправя бързо Сашко! Simple Smile

Бютка, каквото можеш обезопаси, ама да знаеш, че докато не станат по-стабилни и уверени, така ще е.  Confused Можеш да вдигнеш на високо предметите от ниските рафтове и примерно по ъглите да залепиш от ония обезопасяващи ъгълчета. На по-следващ етап, като вземат да шетат из ф
шкафовете, може да ти се наложи да ги пренаредиш - на достъпните за него да няма чупливи или ценни вещи. Камен съм го слагала и в кошара за игра, ама повече от 15-20 минути не го свърташе вътре. Друго не ми идва на ума. Пазене майка, постоянно клечене.

Коралче, дано да се кротне малкото, че много неприятно. При нас след появата на първите зъбки още на следващата вечер всичко беше различно - спеше си човека без проблем. Дори не бяха задраскали още зъбчетата, а само бяха пукнали венеца.  Simple Smile

Оф ние щяхме Синфлорикс да слагаме утре по план, ама добре, че е ММ да ми напомни, че следващите 10 дни сме по пътувания и като нищо ще ми вдигне Т насред пътя. Та сега чакам доктора да дойде и да му сервирам, че отново отлагаме пустия Синфлорикс.  Mr. Green

# 614
Добро утро!

Пак се позагубих, но и вие не сте изписали много.

Тайра, да оздравява бързо Емма, че морето ви чака вече Simple Smile

Биби, и ние бяхме на прага на влизането в болница, но инхалации казаха НЕ. Снежка пи Синекод, Аугментин и Вентолин.

Бюти беше писала, че и е писнало от втелясването по захранването - е и с мен е така... Вече съм се пуснала по течението. Гледам долу-горе да спазвам някои правила, но общо взето го карам по смело. Много ми хареса вица за захранването на първото, второто и третото дете.

Белверде, чудесни кошници.

Коралче съчувствам ти, и ние имахме такива периоди. И сега не е по-добре, де.

Марли, ти преди няколко месеца не беше ли писала, че ще отбиваш Матей. Аз съм останала с такова впечатление.....

Миланова, съболезнования за свекър ти!

Страхотна Маги, в тон Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт