Отговори
# 615
Банда  Hug

Васето, да, права си, нито съм се замислила, нито загледала какво пиша точно, защото в главата си нали знам какво имам предвид, ама не обърнах внимание как ще прозвучи отстрани, съжалявам  Embarassed

Зафира, доста момичета се оплакват, че Иноа не им покрива по същия начин белите коси. Затова след това Иноа пуснаха отделна серия за жени, с по-голям процент на бели коси. Аз моите Инои ще ги подаря на сестра ми, много тъмно ми идва, иначе е лъскаво, да  Simple Smile

Белверде, страхотевично впечатляваща колекция, като Марая Кери си  Laughing Супер, страхотни са всички.  Hug Аз остри не мога да нося, препъвам се  hahaha но може би е въпрос на навик, разбира се.

Сами, айде покажи ги и ти, де  Blush Аз имам общо най-много 4 чифта обувки и един ботуши  hahaha да се порадвам на вашите  Hug

Бютка, БелвердеHeart Eyes тук съм, ама с гости знаете как е  Grinning

Бобърче, много сте хубави  Hug

# 616
  • Добрич
Галка, писах, че искам да го отбивам, но то едно е да искаш, друго е да можеш.  Laughing По принцип зная, че сега би станало най-лесно, че не разбира още много много, а след годинката ще е трудна работата вече. И колкото повече време минава, толкова по-трудно ще е. Само мога да си мечтая да откаже сам гърдата като Дафината Ина Simple Smile Има светлина в тунела, ама е мноооого далече още.  Grinning

Тайра, как е Емма днес?

# 617
Коралче, чудесно сте си изкарали! Същата работа и при нас, казах му че вече нищо не правя сама!  Peace Дано се поуспокои детенцето!  Hug
БлондиHug
Би би, аз ще кажа без да ме питат - маймунката е Константин!  Peace Сдобрихме се, ама не на дивана ...  hahaha
Иглуб, непременно ще кажа като решим да идваме!  Peace

Мен пък от вчера ме боли кръст и корем, дали няма да цъфна тези дни ...  ooooh!

# 618
  • Враца
Фери, абе толкова си готина, че ми иде да обърна резбата заради теб  Mr. Green тоалетната беше супер мизерна помеждудругото  Sick поне да си заслужаваше търсенето  hahaha
И ти си много готина, и ти обещавам в другия живот ще бъдем заедно!  Mr. Green Hug (И ако имам пак големи цици ще има да ги мачкааааш) хахах hahaha

Самиии, какъв бански е като за моите цици? Модел имам предвид. Покажи някой пример, че все нещо не си ги улучвам. Преди да забременея бях чашка Д (почти даже не бяха увиснали) и ми стояха добре от тия горнища с триъгълниците и връзките, без подплънки. Ама сегаааа  Sick Като сложа такъв и те се чудят циците от къде да излязат - отдолу ли, отляво ли, отдясно ли!?  Joy

Белверде, значи искам да нося 37-ми номер.  hahaha Ама трябва да си отрежа всичките пръсти, за да стане май.  Mr. Green

Еееее, Коралче, защо не се обадихте за кафе?  Crossing Arms И Аргирови бяха тразит, но заради нас с Криско се спряха за кафе. Wink

Бобърче, Хриси, супер сте!  Hug Бобърче, за захранването, мисля, че НЕ трябва като отделна храна да въвеждаш друг вид сирене, както и изварата, с козето сирене си ги вкарала и двете.  Peace

Тринити, Маги е много хубава, вие пак сте си спретнали фотосесия, а?  Wink  Hug

# 619
Добро утро,лейдис newsm47 newsm47 newsm47
Тия дни покрай маси,гостита и т.н.,не успях да се включа адекватно Heart Eyes

Тринити,разкошно зайче Simple Smile
Бобърче,Хрис,страхотни сте  Heart Eyes
Васето,да покажеш дивана,причина за раздор в семейството   Laughing
Миланова  Hug
Би би  Hug
Самимами,гледах снимки у ФБ,страхотни сте!И да попитам-рецепта за яйчен пастет дали може да споделиш  Hug
Белверде,наистина страхотна колекция   bouquet Горкият ти мъж,хвана се за главата с нас Joy Joy Joy То не бяха снимки на кухнята,двора,сега пък обувки  Joy Joy Joy Благодаря за поздрава за Рош  Hug
Коралита,браво за чудната почивка  Hug Благородно завидях  Laughing
Бютка,къде продължава националното турне "Бюти и други мами от Август 2012г. "  Hug
Тайра,как е сладка Емма днес? Hug
Месечинка,губиш се нещо  Thinking Опа,писала си  Hug
Файвче,как са делниците?По-добре или  Hug
Койчева,радвам се,че няма повод за притеснение  Hug
Айрънче,Рош мн беснее,следователно много се поти и целият му гръб е в ситни червени пъпки.Ама много нежна кожа има Crossing Arms

Да се изкажа относно кърменето,въпреки че вече не кърмя.Уважавам и се възхищавам на майките,кърмещи до над годинка.Но ми идва в повече,когато ходещото дете,започне да бъркоти из пазвата на майката и да иска да суче....Не искам да обидя никого  Hug Hug Hug
А пък за погледите  Shocked Shocked Shocked и коментарите,че Рош яде толкова малко неща,а половината му наборчета,та дори и по-малките от него,вече са на кухня,или ядат абсолютно всичко,е там вече не проронвам и дума Sick Sick Sick

Този пост го пиша от няколко часа,като по между другото запалих и се качих на екологично чистото превозно средство  afwitch

Иглуб,кой е сериалът?
Коралче,дано само тази нощ Коралчо е така неспокоен  Hug

Изчистих в нас,приспах кривотията Рош,сега допивам кафе и ще ям зеленчук,че много прегреших по празниците и сега се наказвам с глад  #2gunfire
Да помрънкам,оставихме пак шасито на количката да го пращат за ремонт  Crossing Arms И се обяснявам на жената в магазина,че дори смятам да пиша и на Комисията за защита на потребителя и тя с много рязък тон ми вика,че така щяла съм само да сгреша,защото от фирмата щели да намерят начин да ми поправят количката,да ми я задържат по месец ( както е упоменато в гаранцията) и накрая аз ще бъда един вид изгубилата.Щели постоянно да се заяждат с мен,щом аз съм тръгвала така.Най-спокойно й обясних,че аз не тръгвам с рогата напред,а напротив.Предния път не са отстранили повредата,не са попълнили гаранционната карта,пратих мейл,за да попитам как стоят нещата с ремонтите в гаранция и извън нея,звъннах по телефона,казаха,че ще се свържат с мен от Търговския отдел и нито отговор имам,нито свързване по телефона.И в заключение й обърнах внимание,че незнайно защо гаранцията е 1 година при задължителни 2 в ЕС.Разбра тя,че с мен не се излиза лесно на глава,ама и ми го върна де.Уж щеше да ми дава количка,докато ремонтират моята,но като започна да я търси,се оказа,че я е дала на някого,но уви не помни на кого и не знае защо не й е върната.Както и да е,не е длъжна все пак да ми дава друга количка.По-късно през деня се обади,за да каже,че е проверила и наистина се оказва,че гаранцията е 2 години  Mr. Green
Обаче аз съм пак крива... Crossing Arms Взехме количка на заем,ама тя е толкова тромава и неманеврена  Crossing Arms Ядоса ме ММ,не ще да купим една за 60-70лв,ама нали няма той да се мъчи с този танк 1 седмица...Яхнах пак метлата и сега ще ода май сама да купувам количка Crossing Arms
Мрън,помрънках май не малко,ами баш бая много  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Публикувам,че много пишете и няма да съм актуална  Laughing

# 620
Мале, Мама на Рош, направо аз издивях като прочетох, не знам ти как си издържала тази наглярка да ти говори така. Пиши на комисията за защита на потребителите, гледай ги моля ти се, как заплашват клиентите си. Обади й се й кажи, че е длъжна да ти даде количка, абе на какви се правят тези. Ужас направо, не на маскари ами не знам на какво ни направиха. Продължават да си  мислят, че ни правят услуга когато им плащане и купуваме нещо от тях.

Иначе сериалът е Сезони на любовта, ама главната героиня умирала в 16ти епизод, много тъпо...

# 621
Иглуб,тя жената няма вина,че в сервиза на оторизирания представител на Кам за България не са отстранили повредата.Тя просто продава колички на Кам,нито е представител,нито нищо.Затова не знам дали изобщо е длъжна да ми дава количка  newsm78 newsm78 newsm78
Хм,тъкмо си викам ще гледам сериал,ама няма да го бъде.Аз харесвам сапунки с Хепи енд  Laughing Laughing Laughing

# 622
След вчерашното неспане на малкото, снощи заспа в 20 часа и тази сутрин се събуди в 8:30. Е, имаше няколко събуждания, но като цяло добре поспа детето. И сега пак заспа ...
Коралче, личи си, че добре сте си изкарали през почивните дни. Пътешествали сте доста!
Дафи, аз си мислих, че съм ниска, ама те водя с цели ... 5 см.  Crazy
Бобърче, ама тези баби добре са се справили със снимката. Аз имах известни съмнения дали се е получила  hahaha
Тринити, много хубава Маги!
иглуб, кой сериал гледаш? А, прочетох ...
Бюти, ужасно е това с "набожните" хора. Всичко е превърнато в търговско дружество и някак си ценностната система е отишла на заден план. Какво цъкаше на Галаксито, да не са Angry Birds  Mr. Green
Мама на Рош, била съм свидетел точно на такава гледка, каквато описваш. Бяхме на пицария с детски кът. Едното дете си играеше (със сигурност беше на над 2 годинки), по едно време дойде, поцока малко от майка си (право) и продължи да си играе. Това и на мен ми идва в повече, колкото и да съм за кърменето. За количката - много кофти!

# 623
А, Мама на Рош, то пак ще има хепи енд, ама с друга  Joy
Не я оневинявай, тя ти е продала количката, така че тя е отговорна.

# 624
  • София
Рошке, егати нищожествата и аз побеснях ooooh!
Коралита, много съжалявам ,много е неприятно наистина и ние горе-долу спим така от два месеца почти, но не чак толкова зле Confused Дано не се повтаря ooooh! Иначе честито ви зъбчета, значи две на веднъж Flutter
Би-би, след кръщенето ще празнуваме в Минкови бани  Mr. Green, аз бях споменала отдавна точно заради името, нали е много на почит в нашета отчетна, но това е положението, иначе е страхотно там, вече капарирахме. Кашлица не сме имали, само хрема и не мога да помогна, но момичетата са споделили. Бързо да се оправя Сашко Hug
Трини, страхотна е Маги, радвам се, че сте си изкарали добре Hug
Марли, разкажи за РД, как върви подготовката Simple Smile И ние имаме отложен Синфлорикс (последна ваксина) за петък, дано всичко да е наред и да му бият Rolling Eyes
Утре или в петък ще са ми готови и поканите, ще се похваля Blush

# 625
  • София
Привет момичета  Hug
Благодаря,че питате за малката  Hug Вече е добре.Пие антибиотик,днес сме на контролен да видят как е ушенцето и дали ще трябва още да се слагат капки,но поне 2 дена вече е без Т и е много по-спокойна.Изяжда всичко,толкова я мъчат венците и се плюнчи ужасно много,но и това ще мине.Вчера хапна каша,днес месно пюре,явно млякото й е омръзнало,понеже от млякото яде 3-4 пъти на ден по около 70мл и не иска повече  Whistling Сега знам,че добре се е нахранила  Mr. Green
И другите болни дано оздравеят бързо  Hug
Днес се замислих,че 9 месеца се носихме с Емма и вече 9 месеца се гледаме с нея  Heart Eyes
Мама на Рош много неприятна случка  ooooh!
Много хубави бебочета и мамита има пак качени  Hug Ама то всички сме си хубави де  Whistling Само толкова запомних засега.Лягам и аз с малката,че от 16:00 ми е първия час кормуване  Blush

# 626
  • Варна
Едното дете си играеше (със сигурност беше на над 2 годинки), по едно време дойде, поцока малко от майка си (право) и продължи да си играе.
Аууу, ужас Sick Много гадно ми звучи.
Мама на Рош,
много неприятно наистина... Аз пък бих писала до КЗП, изобщо не и се връзвай на продавачката. Дано скоро отстранят проблема.
Тайра,
браво на Емма, сигурна бях, че ще се оправи с АБ Hug

# 627
  • Обетованата земя
Мама на Рош аз  издивявам като ми се правят така на интересни, лелеееееее  Crazy Вчера ей така ще взимаме кръв на малкия за изследвания за яслата, обаче лабораторията е в подземието, аз с количка и две деца не слизам, момичето се качва горе в някой кабинет. Обаче санитарката всеки път много се дразни, щото после трябва да мине с парцал след нас евентуално ако е кална количката (което даже вече в сухото време не е така). И вчера вика днес не взимат изследвания горе, слизай, викам дали? Слязох да я извикам, качи се и горе ни обслужи без проблем, ейй никакво влизане в положение значи, опасен народ.
 Забравих да се похваля, че и ние имаме дата за кръщенето и сега съм в подготовка. Ще бъде на 09.06, в Мъглижкия манастир, а после почерпката на Сребърното езеро, страхотно местенце до един язовир. Вече имам бели дрешки и обувки за малката, подаръчета за гостите, сега правя поканите.  Flutter

# 628
Делниците повече ми харесват от празниците, поне личната е на работа и има повече работещи магазини и аптеки, то това ми е най-спешното де факто. В събота ми се наложи да мина половината град, за да намеря АМ, и после да се ходи до спешното, което не е много далеч, но пътя не е за количка. Затова пратих мъжа ми само с Денислава, после и за лекарствата й ходи, съответно пак докато намери работеща аптека си беше мъка. Като цяло празниците са само за здрави хора, и ако може предварително да си е напазарувал човек като за в бункера при ядрено нападение. Не ми е любимо като цяло преживяването. Днес видях една позната, която е изкарала същия вирус като нашия, също и двете й деца, и то пак по Великден. Не съм била сама в ужаса по празниците.

Днес дори успяхме да се разходим, да напазарувам и да видя малко движение в квартала, предните дни се чувствах като в Припят тук.

Хремата ми започна да мирясва вече, предната я влачих около 2 седмици, тази вече има 1 седмица. Мисля и аз тайно да попийвам от АБ на детето, нали сме болни от едно и също.

За кърменето на големи деца нямам конкретно мнение, аз не успях и като съвсем малки да ги кърмя както трябва, не знам дали ако имах кърма щях да искам да ги отбивам.

На Владо все едно някой му е сложил силикон, едната му гърда е подута, чувала съм че се получава при бебета, но сега и видях за какво става въпрос. Мъжа ми се шегува, че трябва да му купим бански с горница за плажа.

Мама на Рош, по-добре сигнализирай където трябва за проблема с количката, като имат гаранционни условия и не ги спазват.

Другия месец с мъжа ми правим 5 години брак, кога минаха, покрай децата не ги усетих, сигурно и така ще остарея някой ден без да усетя кога е минало времето.

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 14:21 от Five magnificent

# 629
Ох, аз нещо сгафих май. Реших да му дам прясна круша. Добре я смлях на външен вид, хареса му и я изяде цялата, но накрая повърна. Не знам дали е останала някоя по-голяма частичка или много му дойде като количество? Или пък защото е сурова? За втори път му давам суров плод, първия път банана не го яде.

Общи условия

Активация на акаунт