Отговори
# 630
  • Враца
Ох, аз нещо сгафих май. Реших да му дам прясна круша. Добре я смлях на външен вид, хареса му и я изяде цялата, но накрая повърна. Не знам дали е останала някоя по-голяма частичка или много му дойде като количество? Или пък защото е сурова? За втори път му давам суров плод, първия път банана не го яде.
Kриско повръща почти всеки ден, независимо дали е след пюре, след мляко, след пресен плод, няма значение. Не се притеснявам защото не е на фонтан, а и в повечето случаи повръщането или идва с оригване, или е превит на две в усилието си да докопа някоя играчка от седнало положение. Wink Ама той си повръща от новороден де, тъкмо вчера се чудех до кога, егати, че ми писна вече.

# 631
  • София
Много ви благодаря за съветите за кашлици и хреми, още не сме отишли при докторката, той вече не е кашлял, но мисля да отида все пак да го преслуша.
Заведох Пепи на някакъв пейнтбол на рожден ден, дето те втриса като те уцелят и хич не ми харесва как звучи, а ми се струва, че той ще е много ентусиазиран и ще иска и неговия рожден ден да е там  Twisted Evil
Белверде, да, сега като каза се сетих за Минковите бани  Laughing
Сами, и аз искам рецепта за яйчен пастет  Heart Eyes
Тайра, да оздравява малката Емка Simple Smile
Роши, щом си недоволна, пиши до разните там комисии или поне им кажи на тия, че ще пишеш. Wink
ЕмДжей, може да му е дошло в повече, крушата не дразни, на Сашко много му се харесва  Simple Smile

Еййй, много се радвам на Григор, че е бил Джокович   bg

# 632
Фери  Hug Hug
Рошке, Бюти иска на морето вече да се премести турнето, ама има време  hahaha
Егати тъпата п@тка, иначе и аз бих взела някаква от продавалника колкото да изкарам тая седмица  Whistling
И аз много се зарадвах за Гришата  Heart Eyes Heart Eyes
Айде като сте тръгнали, давайте го тоя яйчен пастет  Twisted Evil Twisted Evil
Диетуващите как сте след празниците  Party Party
Ох кръщанетооооооооо, аз се чудя дали да е на датата или малко преди това, иначе мястото сме го избрали отдавна, напук на семейството, че било далече  Mr. Green който иска да идва, мен ми трябва Иво, Анди и кръстниците, друг неща  Mr. Green

# 633
Бюти, аз не съм на диета, но съм 1,5 кг + Blush Blush Blush

Аз яйчния пастет го правя с яйца hahaha, майонеза, крема сирене(съотношението между 2те е 1:2 в полза на крема сиренето), лук, сол. Става много вкусно, но си е малко тежичко.

Рошке Hug

# 634
Бютка, нямам кантар да се претегля, ама май по-добре:) сякаш съм поспаднала, но в събота ще си се претегля на мойто си кантарче и ще разбера. Козунак ядох вчера във въглехидратния, но той беше станал на камък и едвам го преглътнах с малко кафе. Общо взето на всичко устоявам, освен на малкия на остатъците от храната Mr. Green Днес изядох остатъка от яйцето, а ми е плодов.

# 635
Здравейте момичета

Благодаря ви на всички за хубавите думи за нас  Blush Blush

Би би, Фери мерси за отговорите за захранването.

Тринити, много сладка Маги и едно такова невинно гледа  Flutter

Коралче, сори че сте имали кофти вечер. Дано не се повтаря  Hug

Роши, абе тази работа с количката много кофти. Би трябвало да ти дадат някаква количка, че все пак ти ако няма от къде да вземеш, що трябва да си купуваш нова като твоята ти е в гаранция.

Белверде, тези Минкови бани много готино изглеждат. Охх и на мен ми се пътува някъде. 

Диди, супер ти върви явно подготовката за кръщенето. Чак и подаръчета си имаш вече.

Файв  Hug

Бюти, който иска и на край света ще дойде, само желание да има  Hug

И аз много се радвам за победата на Гришо !!!!!!  newsm44

# 636
  • До морето
Бърз отчет за консултацията - 10100гр., 76см. На сантиметри не сме пораснали, но сме качили 600 гр. Скара ми се, че не съм почнала бульоните и намали Вигантола на 1 капка. При ортопеда всичко мина добре - тотално отрече проходилките. Прохождането на босо - само на трева или пясък, т.е вкъщи не се брои. Препоръча Кларкс или някакви Елефантен, продава ли ги в Дайхман.  За Колев и Колев каза, че са прекалено меки подметките и не били хубави. Ама и двете ми ги каза понеже аз изрично питах, не ми ги е рекламирал. леда крака, гръбнак, ръце, фонтанела - всичко!

Рошле, супер се издразних и аз на тая кифла  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Веднага подай жалба в КЗП! Имаше нещо, че не може 100 пъти до поправят една и съща повреда, т.е. като е очевидно, че не могат да ти я поправят трябва да ти я подменят или да ти върнат парите! Поинтересувай се!

Яйчения пастет: 6 сварени яйца, 200-250 гр. сирене, 70 гр. маргарин, черен пипер, и 1 с.л. лимонов сок. Всичко се слага в блендера и се разбива. Може да се сложи и майонеза, но става по- тежко. Правила съм и с шунка, но нея не я слагам в блендера, а я режа на миниатюрни парченца и после я добавям. Много вкусно става!

Фери, за банския - по принцип на голям естествен бюст най- добре стои нещо такова или такова. Идеята е, че чашката трябва да продължава в презрамка, за да може да издържа на тежестта и да не се впива. А ако може и да има коланче отдолу, което да ги повдига, като на първата снимка, още по- добре  Wink

Биби - пале, лале  все тая  Embarassed Пак не ми е ясно  Laughing, можеше някоя картинка да сложиш, да ме ограмотиш малко   hahaha Как е Сашето?

# 637
  • София
Момичета,мина ми първия час кормуване  Mr. Green Останахме живи с инструктора,само 2 пъти се панирах  Blush То бил ужасно да караш из София.Всички само те стискат  #Cussing out Малката и днес е добре.Обадихме се на докторката по телефона,за да проверим дали е там и каза,че щом няма Т да не се разкараме сега,ами направо на 5тия ден от антибиотика.
И ние сме почти готови с кръщенето  Crazy Като цяло всичко е уредено,остана май само да идем на деня и да се кръщава малката  Whistling

# 638
Бг, много сладка Маги.

Коралче, ще има още такива нощи докато порастнат зъбките  Hug . Скоро вече няма да е толкова зле.

bi_bi, дано Сашко се оправя по-бързо.

Бюти, трудна работа това с обезопасяването. Не можеш да опаковаш целия апартамент. Единствено можеш да качиш опасните неща на високо, препаратите заключени някъде, шкафовете с вързани вратички, има едни обезопасители дато се слагат на вратите, за да не може да ги затваря и да не се прискрипе, предпазители в контактите и т.н. Аз съм на диетка и не съм я нарушавала по празниците, така, че съм добре  Laughing

Тайра, честита месечинка на Емма. Браво, че е по-добре.

Сами, имам подобни бански на тези, които си показала и действително стоят добре  на голям бюст, но тази връзка дето минава през врата направо е ужасна - много ме дразни и затова се замислям за по-друг модел.

# 639
То бил ужасно да караш из София.Всички само те стискат  #Cussing out

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Абе Тайра кой те стиска - може би искаш да кажеш, че те натискат/притискат другите шофьори  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Супер, че Емма е вече по-добре  Peace

# 640
  • София
Бобърче така де ПРИТИСКАТ  Blush Blush Blush Така става като хем гледам ТВ хем пиша  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 641
  • София
Ние бяхме при докторката, съчетахме го с консултация, че и без това другата седмица трябваше да ходим. Сашони подкашля и има лека хрема, толкова рядко кашляше през деня, че се молех пред нея да се изкашля. Чисти са му гърдичките, слава богу. Изписа ни Проспан и Стодал, второто при нужда, тоест ако кашля повече. Обаче от вчера след обяд нещо много мрънка и видяхме, че му прозират долните зъбчета обаче на предната стена на венеца и имат още доста път нагоре. Та мрънкането е от това, направо все едно ми е сменено детето. Лошото е, че вечерта реших да му премеря температурата за пореден път и проклинах тъпите дигитални термометри, от глупав по-глупав... Накрая единият показа 37,8 Sad Дадох Панадол, мазах венците и заспа миличкото, много ми беше жал. Дано сме по-добре утре  Praynig
Записах си яйчения пастет на Саманта   Simple Smile Hug, мисля да го направя с майонеза вместо маргарин.
Сами, имах предвид нещо от тези градини https://www.google.bg/search?q=pallet+garden&tbm=isch&tb … =1093&bih=498
Бют, аз мислех, че ще съм на тлъст плюс след празниците, но за щастие съм дори на минус. Но това е може би заради хапчетата, които пия за преддиабетното състояние.

И естествено запазихме час за рождения ден на Пепи на същото място, където беше днес.  Laughing

Редактирам: не мога да не покажа на Бют http://media.snimka.bg/s1/2070/030383372-big.jpg?r=0

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 23:42 от bi_bi

# 642
Ха добра ви вечер Grinning
аз изчезнaх, но сега наваксвам и почети съм ви прочела Peace При мен много задачи, нямах никакво време, но след събота ще се кротна малко.
Сами Елефантен и на мен ми ги препоръчаха, аз даже ходих да ги гледам, но ми казаха когато вземе да се изправя да отида с него, сега нямало смисъл, и за предпочитане да са затворени

# 643
  • Добрич
Белверде, ами тя подготовката не е кой знае какво като цяло, но ми отнема всичкото свободно време, което е след 10-11 вечерта и наобяд като спи Матей, а Камен е в майка (2 пъти седмично). Изобщо бавна, пипкава работа. Правих разни декорацийки за масата, клечки за хапки и украсени шишчета за плодове. Нищо особено. Кетъринг ще ми направи моя много добра приятелка, която от скоро си снима за хоби и ще ми спести фотографа за партито. Simple Smile Поканите си ги поръчах на едно момиче от Варна и утре ще си ги получа. Тортата също една млада мама ще я направи. Гирлянд с "Честит рожден ден Камен" правих миналата година и макар да не е в същите цветове точно, мисля пак да си го ползвам, че и тогава много време ми отне и ми се досвидя да го хвърля. Simple Smile Имах чудесна идея да го направим с тукашния зоопарк, който е по-скоро като един голям парк с не много животни и беседки за пикник и барбекю. Щахме да си украсим и да си поиграят на въздух децата, ама уви, дават го да се разваля времето, неговата сметка.  #2gunfire Та сега най-вероятно ще е в един детски кът, колкото и да не ми се иска.  Confused
Като цяло тъпото е, че нямам никакво време, защото другата седмица вторник и сряда сме по пътищата, а петък е рожденния ден.

Аз имах лек инцидент с един пенсионер на колело, който за малко да блъсне плачещия Камен и на всичко отгоре ми се развика насред центъра на града и на "ма". Просто подивях, как е възможно възрастен човек да се обърне към майка с количка и малко плачещо дете по този начин. Така ми падна пердето, че имаше късмет, че беше на колело и се омете бързо, простака с простак.  #2gunfire

Леле сега гледах прогнозата за следващата седмица. Вторник 15 градуса и дъжд в София - приказка! Концертът ще бъде доста... мокър.  hahaha

Май и аз ще правя пастет, то се е видяло. И без това си ги ям сама тия яйца.  Crossing Arms

Тайра, така е, сега теб те стискат, след някой друг месец ти ще ги стискаш и ще мрънкаш какви са шматки курсистите.  Mr. Green

# 644
Биби, надявам се, че Сашко е по-добре.

Марли, Камен добре ли е? Дано не се е уплашил много. Мен като бях малка така ме блъсна един с колело, ама бях сама, и ми се накара. Сега издивявам като се сетя, ама тогава на 6-7 какво да направя, май даже и на нашите не казах от страх да не ми се карат и те  Sick.  Някои "възрастни" трябва да се държат много далеч от деца и най-добре да не се размножават.

Саманта добре, че разяснихте кой е Simple Smile, че първо Койчева като го спомена и си викам, това ще да е някоя мама, дето не пише тук  Joy иначе винаги първата ми асоциация е Сексът и градът.
Ще взема да направя и аз пастета от яйца, но с масло. Нефтеният продукт не влиза у дома  Simple Smile

Мама на Рош, понеже мен тази продавачка ме ядоса неимоверно много, се разтърсих, а и някой подхвръли идеята за многократно разваляне, но виж тази статия
, от 2007 е, но са цитирани добре членовете и алинеите от закона. Иначе продължавам да търся за многократна щета Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 06:30 от иглуб

Общи условия

Активация на акаунт