Отговори
# 450

Та Муки, аз съм си от тук.  Peace Септември задължително идваме, ще се радвам много ако можем да се видим, да направим един панаир в панаира  Laughing

Еххх...само хубави хора от тоз Свиленград......и свеката  Crazy Ти Кирцата затова така го одобри  hahaha
Септември задължително   bouquet

Пък ние днес с моето слънце и звезди имаме годишнина-  5 години брак! Пожелала съм си за 10 годишнината децата да са 3  Whistling

Последна редакция: пт, 03 май 2013, 14:06 от Муки

# 451
  • Варна
Лино,
много съжалявам, мила, заболя ме като те прочетох... ИСкрено се надявам, че ще го израстете скоро, нали винаги се оправят нещата като поотраснат дечицата... Гуш.
Гале,
аз мисля, че се буди не защото е гладна или поне не само заради това. Просто са нервни, явно е период някакъв, съдя по това, че Борко се буди често, но в много от случаите докато го гушна и вече е заспал или най много да захапе гърдата и да се отнесе след минута.
Блонди,
много си права, аз вече го виждам моя гащник как понякога заравя муцунка в блузата ми и даже се опитва да захапе, какво и той не знае. Но над годинка вече стават прекалено разбиращи и ми е направо анти, не знам как някои майки кърмят до 2-3 години, то вече ще ми е неудобно пред детето дет се вика, какво остава за пред другите. Бързо оздравяване на ръката.
СамиМами,
пера и още как. Даже преди малко прах на ръка Боркови дрешки, аз пък хич не обичам да трупам, докато се събере за пералня и като има по някое панталонче, блузка или чорапки ги пера на ръка.
Мери Джейн,
малиии, синковецът те преби, а Joy
Муки,
честита годишнина Simple Smile

# 452
  • София
Привет от една изнервена мама и едно изнервено бебе  Tired
От 5 сутринта Емма само плаче,вдига Т,видимо я мъчи нещо и е някакъв кошмар.Повърна през нощта 2 пъти от самото напъване да реве.Сутринта след доза Панадол и доза Нурофен се успокои и преди малко пак започна да плаче.Всички смятат че зъбите я мъчат много,понеже видимо няма никаква настинка или каквото и да било друго.Просто плаче от болка.Сутринта направо като я пипахме и гореше,имаше над 38 Т.Коликите изкара тежко,сега явно и зъбките изкарва ужасно тежко  #2gunfire
Блонди на моменти може и да е леко изнервена Емма,но не мисля че всичко което се случва с нея е от нерви...
Мама на Рош не знам колко бързо се развива Емма,но със зъбките сме като костенурки  ooooh! От днес вече ме драска със зъбчето си,а следващото се вижда,че ще дойде ама кога ли   Crazy

# 453
Месечинке аз толкова се надявах да го е израстнал вече, в крайна сметка наддава добре, видимо е ок, но не! Лекарката каза също, че се е изненадала и е очквала да ни каже добри новини.
Иначе дребното прави беля след беля. да вземе сутринта да дръпне платчетата на масата и да изсипе кутията с кашу и влизам в стаята и гледам как си поднася едно към устата ooooh! Добре че го хванах на време, че ако се беше задавил незнам. Вчера пък в болницата доведоха детенце, което да вземе да скача с няква играчка в устата, паднало и се е контузило много сереиозно. Абе направо за секунди става лошото. Все си повтарям, че трябва да внимавам, ама то може ли за всичко да внимаваш
Ходих да гледам обувки за прохождане. Викам трябват ми за лятото, сега не може още да става сам и да стои. Продавача ми вика, значи на вас нищо не ви трябва hahaha Да съм идела като вземе сам да става, да му измерят крака и да видят коя обувка е подходяща. За предпочитане да е затворена, но ако е лятото поне полуотворена най-добре. Важно е където е петата да е твърдо и стабилно за глезена и да е обхванат изцяло. Подметката се извива иначе на 360 градуса. Цените с между 35 и 40 евро, изцяло кожа. Да ги сменям на 2-3 месеца Crazy иначе ми дойдоха адидаските, които поръчах по интернет, за количката. Много са сладки, но са му точно за сега. Сега си е вирнал краката и си ги гледа, ама не може да ги събуе Joy
Сами мерси за рецептата Hug

# 454
Lino, не се тревожи, имат явно някакъв инстинкт, като им попадне чуждо тяло в устата и го плюят или направо повръщат. Аз нали си забравих витамина Д, тук сестрата на мъжо ми даде на хапченца. Много ми беше странно, но давах два дни и всичко беше ОК до вчера, нахрани се добре и аз нали съм голяма бяла птица, реших да допълня с витамина. Е, повъртя го малко в устичката, взе да го преглъща и усети, че нещо не е таман и айде  ooooh! повърна малко от храната.

Кажете, моля, немскоговорящите, kindergriess кашата на Хип пшенична ли е? А германчетата откъде купувате кашите на Töpfer?

# 455
Привет,слънчовци Simple Smile
Ние направихме една голяма детска разходка до Витоша и сега всички спят като порчета..Беше прекрасно Heart Eyes
Лино, много съжалявам за резултатите. Надявам се скоро да премине този период..душичка мъничка Praynig Praynig Praynig
Мама на Рош, да се оправяте всички Hug Благодаря за милите думи Flutter
Тайра, голям зор с тези зъби, Йоански има 2, ама верно голяма мъка...всичко все по трудния начин Tired
Белверде, както винаги супер мила, ама аз затова те харесвам толкова. Време е за една среща другата седмица, ако имаш време и желание. Ами Малечка дивее, едвам я настигахме с приятелчетата по склоновете нагоре #Crazy Тъжна е малко,че се налага да се раздели с " гаджето си" Максим от яслата, но и този период ще отмине. tooth  love001 newsm51

# 456
Такаа...
Почвам да чета пет страници назад, та да ви "видя" по-добре.
Болните надявам се вече да са оздравели!  Hug Hug

Абе чакай да питам нещо дето отдавна му се каня, някой друг има ли като нас с огромна фонтанела? Изобщо как вървят нещата в тая област и давате ли вигантола? Аз си продължавам по 3 капки, ама много често забравям...  Rolling Eyes

Фери-ви и Бюте-ви сте наистина прекрасни семейства  Hug Hug Фери, толкоз те чакаме, не може да ни разочароваш, почвай да ни идваш по гостита  Hug
Екзоо  Hug
VikTanDeya, супер неприятна история за комплекса, и ние в нещо такова ще живеем и проблемите ни започнаха още преди да сме се нанесли, та ще видим как ще е занапред... Whistling
Иглуб, давай ги тия приятели да ги разнищим  Laughing А с нас кога ще се видиш, ааа?  Hug

Ох, като ви чета за разделите с мъжете и чак съвестта ме гризе - аз пък искам да се разделим за малко, ей така за експеримент, ама той хем не ни издържал и квартира щял да си взема, хем ако искам да си остана на село за една седмица - не можело, какво щял да прави без нас  Crazy smile3555
Всъщност му се иска да оставяме децата, а аз да съм до него, но аз не съм съгласна... и това ни е един от поводите за постоянни разправии Whistling

Слънчо, и на мен много ми хареса и искам пак, скоро..  Heart Eyes Hug
Цитат
Бютка няма как майка ти да е наказана заради теб, просто е направила неправилен избор, за съжаление често се случва и последствията са ужасни  
Абсолютно!  Peace
[b]Лино[/b], съжалявам мила!  Hug Hug Hug

Хмм, това за цветовете и мъжете не го знаех... Дали все пак да не стана руса веднъж в живота?  Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green
Блонди, таз муцуна  Sick ако не си яла тукашно, не се признава  smile3534
smile3534
МериДжейн, хахаха голям побойник  Hug
Муки, Честита годишнина! Мноого да се обичате, да не те ядосва Кирцата, пък може и още 2 да си направите... иначе третото с кого ще си играе  Crazy Heart Eyes Hug
[/color]

# 457
Благодаря ви милички  Hug ако ми се прииска ще разкажа  Hug иначе аз съм и го казала на мама, даже и тя също много добре знае и страда, само дето е болна, трите и деца са далеч и май да е с тоя човек е по-малкото зло, отколкото да е сама  Confused
Ние отиваме с мъжо на среща на класа - 5 години откак завършихме, пандата за първи път ще остане сам с някой друг, а пък мама как ще го приспи не знам  Joy ама дет вика три деца е отгледала няма как да не го приспи  Blush хем ми е готино, че ще се видя със старите познати, хем ми е малко смотано, защото знам, че повечето само чакат да клюкарят и хич не ги бара как си, що си..ама то нормално  Blush
Лино  Cry Hug
Блонди, оздравявай  Naughty

# 458
Здравейте, мили дами  Hug
Не съм ви чела много. Влизам само да пиша, че в понеделник (06.05) се уговаряме за бургаска среща с КиК, на Флората в 15:00 часа. Според мен ще е по-добре да се видим на Пантеона, че в момента на Флората е лудница. Всеки е добре дошъл  Hug
Бобърче, устройва ли те тази уговорка?
Хубави празници на всички, ще ви догонвам с четенето  Heart Eyes

# 459

С едната ръка храня, с другата държа гърчещ се червей, с другата пиша.... толкоз засега... сори[/color]

hahaha Елси, ти колко ръце имаш? Дотук преброих три   newsm78  Joy Joy Joy

Муки, честита годишнина!

# 460
Елсънче, не съм, признавам, обаче ако е с прясно мляко пак ще съм така  Sick това не го понасаям, гади ми се само като го погледна  Sick

Фонтанела и има имаме прилична, не бих я нарекла огромна обаче  Simple Smile Колкото 5ст е някъде  Simple Smile

Мери Джейн, аз досега си ги поръчвах с доставка през интернет, и млеката, и кашите. Но вече се отказах. Незнайно (или знайно, но не и на нас) продуктите на Топфер не са особено на почит или актуални в Германия  Thinking

Месечинке, 2-3 казваш, аз съм виждала и 5-6 и е потресаващо просто  ooooh!

Бютка,  Hug здрава съм аз, само ми изтръпват последните два пръста на лявата ръка, ако не помогнат витамините, ще трябва на неворлог да ида  Tired

С това мляко, хубаво, хубаво, ама се върнахме на бебешкия режим  ooooh! 250мл и след 2 часа е умряла от глад и нощем пие 2 или 3 пъти  Crazy  hahaha

# 461
Охх, как се наядох, ама още съм гладна  Blush Blush  ooooh!
Лино, много съжалявам за новините  Confused Hug
МериДжейн, аз взех такава каша на Хипп и пише, че съдържа пшеничен грис  Peace
Блонди, да се оправя бързо ръката  Hug
Бюти,  Hug Hug Hug аз съм убедена, че майка ти се гордее много с теб  Peace не познавам братята ти, но със сигурност ти си много добър човек  Hug
И нашата фонтанела не е от малките, но като пипам и е значително по- малка. Ама, аз вече пропускам Вигантолетето чат пат, все пак има слънце и я оставям от него да си набавя нужното  Peace
Муки, честита ви годишнина  Hug
Койчева, 70 яйца  Shocked как успя? Честито ви 7 зъбче  Shocked ние нямаме нито едно, а вие сте напълнили устичката със зъбчета  Grinning да са ви белички и здрави  Heart Eyes
Гледам The Voice Kids  #Crazy #Crazy #Crazy какви деца има, ума ми събраха  Shocked

Утре ще сменям цвета  Blush да видим какво ще се получи на русата ми коса. Дано не стане няккаъв морковен цвят  Mr. Green

# 462
  • Враца
Лино, надявам се другия път новоноте да са добри, както е очаквала и сестрата в болницата.  Hug

ЕлсънчеHug ами ако не дойдем скоро в София може аз да тръгна на софийско турне с преспиване обаче.  Whistling  hahaha А за фонтанелата - на Криско си му е малка още откакто се роди, но въпреки това си му давах преди Деавит по 2 капки, а сега Вигантол по една капка, но напоследък и аз забравям. Ама съм спокойна, че нали има слънце вече. Wink Иначе от началото до сега на мен ми се струва, че не се е затворила особено много. Останала е сигурно и неговата като 5 стотинки, но нали ти казвам, че и като се роди пак такава ми се струваше, даже се притеснявах дали да му давам по 2 капки Деавит в началото да не м се затвори бързо, ама така като гледам сигурно до годинката ще откараме и няма да се е затворила.  Peace

# 463
ferriy, VikTanDeya (+ 1 Скрит/и) и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Фери, с теб останахме да поддържаме фронта  hahaha
Това означава, че всички други са по купони  Praynig   bigdance2

За Вигантола - забравям го редовно, но понеже аз съм като гущер и обичам слънчицето и моря всички домашни да се пържат \без ММ\ тъй, че се надявам да няма проблеми. А фонтанелата не знам колко е голяма \като си сложа палеца - колкото възглавничката му\ - според педката си е добре.

# 464
Аз съм скритата признавам без бой  Embarassed  Mr. Green

И като иде реч за фонтанелите...аз пък да взема да попитам дали има някой друг чияо е затворена и то преди 6те месеца  Rolling Eyes
Незнам дали помните но на Явор му се затвори на 2 месеца.Педито се изказа че било защото ям много млечни храни  Rolling Eyes На Кика пак рано й се затвори,дали не беше по същото време.
То бива корави кратуни.... Joy ама от бебета ли  Joy

Да кажа че по случай годишнината любовта ми пържи тиквички  Joy Което в тая жега си е равносилно на инквизиция.А като се сетя че майка му ми подари точилка изобщо не се впечатлявам от факта че романтичната ни вечеря е пържени тиквички  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт