Отговори
# 525
  • Враца
Христос Воскресе, сладурки! Simple Smile  easter
Аз ви изчетох на бързо и сега исках само да ви честитя празника. Бъдете много здрави и много много щастливи!  Hug Hug Hug

Миланова, моите съболезнования... Sad

И за Чочо ми стана гадно Sad да почива в мир, ама и аз мисля, че някак си искаше да си отиде тоя човек, последните интервюта, които съм гледала с него все някак филосовски говореше, не знам как да го обясня, ама така ми се струва и на мен, че не му се живееше много вече... Sad

# 526
  • София
Христос Воскресе!
Ние чуден Великден караме...Бебка още е зле,почти не спим с нея,тя вече седи като дрогирана от недоспиване и лекарства и нищо.Ако до утре не мине температурата ще се наложи вече антибиотик понеже днес е 3тия й ден.Чувствам се толкова безсилна и само мога да гледам как се мъчи бебето ми  Cry
Зафира на нас ни казаха,че днес й е по-зачервено гърлото от вчера и засега се предполага,че я мъчи вирус и зъбки едновременно.3-ти ден е с висока Т така че ако е това което казваш трябва да чакаме пъпки пък да видим...
Белверде и аз не го отдавам само на зъбки...Явно и друго я мъчи.
Бютка и аз мисля,че децата се адаптирват към семействата си.Иначе не давам при най-малката Т Панадол,понеже и аз съм против.Но сега с тая висока Т и като не се знае от зъби ли е,от вирус ли е или нещо друго и няма как да не давам,след като малката не спира да плаче с часове.Разбира се,че не се сърдя  Hug
Блонди не сме постоянно по празненства,спокойно  Hug   hahaha  С малката почти вече не излизаме някъде...Имаме 2 рожденни дни и 3 събирания с приятели с деца като цяло.Не броя,че събираме Емма с още едно дете примерно да си играят вкъщи за час два.
Миланова съболезнования  Hug
За яйцата-и ние боядисахме около 70-80 ама нали сме си много хора и няма как  Mr. Green Козунаци си купихме понеже никой нямаше желание да прави.Опитвам се да ви чета,но ми е трудно покрай малката...През нощта почти не спим и си наваксвам донякъде през деня и съм малко като труп.Миналия Великден бях в болница заради задържане,този Великден малката се бори с нещо.просто нямма думи  Tired

# 527
И за Чочо ми стана гадно Sad да почива в мир, ама и аз мисля, че някак си искаше да си отиде тоя човек, последните интервюта, които съм гледала с него все някак филосовски говореше, не знам как да го обясня, ама така ми се струва и на мен, че не му се живееше много вече... Sad

Имам чувството, че за пръв път това ми направи впечатление когато говореше за Велко Кънев.

Тайра, напълно те разбирам Ники беше все болен и винаги по закона на Мърфи се разболяваше петък или събота вечер Rolling Eyes Заведете я утре на преглед при докторката в частната клиника.

# 528
Христос Воскресе, прекрасни и грижовни мами  Hug
Тук бях, но само ви четях, разбихме се от целодневни разходки и вечер имах сили само да ви чета.
Тези дни Явор е доста нервен, едно циклично мрънкане има и си пада малко Ребел-Ревел (това е нещо което с ММ си измислихме ребел (от бунтар, хулиган) и ревел - от това, че реве  Crossing Arms
Тази нощ имаше нашествие от комари и Явор е нахапан по лицето на 10 места. Толкова ми е мъчно. Днес купихме джаджата на Чико - с ултразвук, ама пак виждам да прехвърчат. По тоя повод имахме мини скандал със свекъра, ама хич няма да  ви занимавам, че  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Толкова от мен, болните да оздравяват. Голяма мъка ми е като чета, за Емма на Тайра, за Лино Cry
И се убеждавам - семейството трябва да е самостоятелно, добре, че ние сме така...
И последно Жена, взех чадър, че моят сенник пази така като вашия, ама само като сме с гръб към слънцето. Ама взех бутафорен от Джъмбо за 5-6 лв.  Белверде, много са скапани, ама ще свършат някаква работа. Е сигурно ще се купят няколко през сезона, ама къде са 5 лв, къде са 65 за оригинално  Shocked
И да се оплача - яйцата ми станаха отврат, зеленото-сиво, жълтото-никакво. Абе пълен крах. макар, че аз даже май не съм яла днес яйца  Embarassed Агънце-багънце обаче да  Embarassed

# 529
Добър вечер момичета  Grinning

Миланова, моите съболезнования за свекър ти. Дано почива в мир Tired

И в тази връзка е много важно да ценим, уважаваме и да се разбираме с хората край себе си. Понякога ежедневието ни кара да се отнасяме според собствените си настроения, но когато някой вече го няма ти става много мъчно и празно.

Съжалявам, но другите няма да ви коментирам, че просто не ми се струва уместно в такъв момент да се обсъждат ежедневни теми.  Sad

Лека вечер!

# 530
  • Добрич
Христос Воскресе, мами! Simple Smile

Както и очаквах, не сте изписали света, явно всички са по маси и гостита.  Party

Ние бяхме 2-3 дни по моренцето, хубаво е човек да смени обстановката. Изгорях ужасно на очила и ръкави, ама така е, като си забравих филтъра.  Outta Joint Днес пак великото обикаляне. На връщане от Влас минахме през Варна ММ да си свърши малко работа, после в свекървата на гости, после и през мамини и стана 100 часа докато се приберем. Матей и той вади зъби и за мое учудване пробиват горните два, но не по средата, а до тях. До 2-3 дни ще задраскат, венеца е пробит. Много неспокойно спи тия нощи и суче през половин час, ако не и по-малко, вече спрях да гледам часовника нощес. В резултат гърдите ми са препълнени по цял ден, а бяхме почнали да правим 5-6 часови паузи през деня между кърменията.

Блонди, видях ти сенника и сладката Камелийка вътре. Ми той е ужасно малък тоя сенник.  Rolling Eyes Аз ако немога да му скрия поне ръчичките на сянка, не го признавам. Определено щях да взема чадър. Така са мъжете, като си наумят нещо и край. Иди обяснявай, че не е удобно и т.н. Дано сте се разбрали вече. Simple Smile

Иглуб, какви макарони, какви черупки, какви 5 лева.  Joy Нищо не разбрах, па уж чета всичко.  Laughing

Ох, още щях да пиша, но много ми се спи и се предавам!

# 531
Откакто мъжа ми залепи тъмни тапети в коридора, при условие че има и тъмна ламперия по стените,  остава и тавана да боядиса тъмен и аз започвам да говоря философски и да се подготвям за другия свят. Така да не обичам тъмни цветове за стени, обаче компромис заради любимия човек, какво да се прави.

Тайра, моята щерка вече си пие антибиотика, само 2 дена изчаках да задържи температурата и я заведох в спешното, там вече ни познават - все по празници се разболява и личната не е на работа. Поне ни е наблизо болницата и не се налага да оставям за дълго малките, че ми е много трудно това. Кръвни изследвания също й направиха, доста експресни.
Поне се надявам да оздравее вече, че едни читав празник не видях тази година, все с някакви болести е придружен. Искам вече да идват делниците.

Прочетох само по диагонал, а вече ме викат от лазарета, по-късно ще дочитам.

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 23:16 от Five magnificent

# 532
Христос Воскресе! Да сте живи и здрави!
Имаме си зъб!  newsm44 Все още е едно ръбче само, но определено се е показал! Тази вечер по време на кърмене дребос започна да ми разтяга зърната като ластици, както прави с бибата и аз усетих, че има нещо гнило в Немско! Не дава да му разгледам венеца, но с напипване го усетих! Нещо хубаво да се случи, въпреки че малкият снощи се дереше около четвърт час без причина, вероятно от въпросния зъб.
Иначе аз нещо съм се оклюмала и всичко ме дразни, освен това се случиха някои не съвсем лицеприятни случки и ми е тъпо тук, чакам с нетърпение събота да отпрашим към слънчева Елада да се разведря, въпреки че и там ме чакат не особено приятни дейности. Изобщо съм се закеркенечила като някоя лелка, свикнала с рутинното си съществуване и нежелаеща промяна, ама няма как!

# 533
Добрютрууу Simple Smile
спите ли още или храносмилате Simple Smile или и двете Simple Smile
Аз хем нямаше да вечерям снощи и пак се изкуших с една салатка Simple Smile

Марли, ето такива макарони имам предвид Simple Smile, дето килото е 70 лв в 100 гр сладки Simple Smile ще спестя някой лев поне  Joy
Скрит текст:

Мери Джейн, ти живееш в Германия, така ли? Че гледам Атина/Варна и все се обърквам  Crazy Честито зъбче, пожелавам ти да не те хапе много с него Simple Smile

Маймунката вчера и той с празнично меню: агнешко и макарони (паста) с масло и сирене Simple Smile
Изобщо вчера е бил интернационалния ден на макароните у нас  Joy
Май си махна единия сън в късния следобед  Confused вчера например откара с 15 минути до 16 ч. до 10 вечерта. Хем си мислех, с толкова малко сън, няма как да не спи още веднъж. Можело.

Последна редакция: пн, 06 май 2013, 07:22 от иглуб

# 534
Честито зъбче Мери Mr. Green

Миланова, съболезнования Hug

Момичета , Борко пишка по много малко и взех да се притеснявам, вашите нормално ли си пишкат? Знам, че е топло и се поти много( постоянно е мокър), но сутринта като го сменям почти не е пишкал, а преди памперса щеше да гръмне Confused Постоянно му предлагам вода , пие към 70-80 мл. само. Утре имаме записан час за нефролог.
Количеството на урината намалява постепенно от около 10 дни, дали се дължи на жегите. Не е нормално за цяла вечер да пишка съвсем малко. Вечер сме само на кърма, след къпане се нацоцва и заспива, буди се да суче 2-3 пъти, после сутрин като се събуди пак. През деня яде 3 пъти твърда храна, напоследък яде по-малко и аз уж го отдавам на зъби, но вече .... Четох разни теми, че може да е недостиг на течности, недохранване, бактерии, проблеми с бъбреците и се стъписах, не знам как ще издържа до утре . Не изглежда иначе болен.

Последна редакция: пн, 06 май 2013, 08:04 от s.koycheva

# 535
Миланова, моите съболезнования за съпруга ти  Sad

Иглуб, браво за макароните. Аз никога не съм ги и опитвала даже, трябва някой път да пробвам купени и може да се замисля да пробвам и аз да направя  Blush

Лино, как сте  Hug

Марли, ама ти искаш целия Матейчо ли да покриеш от слънцето? То тогава защо не си останете вкъщи  hahaha Аз с тоя "малък" сенник я закривам наполовина от света, ако я покрия цялата, какъв е смисълът да я извеждам изобщо?  newsm78 Аз и сенника не вдигам, само на Мъжо да покажа. Иначе шапчица с козирка и това е, нали за слънце, въздух и гледки сме излезли  Simple Smile Но всеки си знае, разбира се  Hug

Аз мислех, че само моя ММ е тежък случай с това наумяване, ама може би не  Praynig Joy Разбрахме се, само дето съм сърдита  Crossing Arms

Мери Джейн, честит зъб  Hug  На Камелия пробиха двата кучешки, а по средата - нищо. И какво ще имам сега вкъщи - вампир  Twisted Evil

Мъжо, честито чадърче, със здраве да си го ползвате  Hug

Койчева, успех на прегледа, всичко ще е наред, да пишеш после  Hug

Днес ще ми е натоварен ден, направо ми иде да се скрия пак под завивките  Tired

# 536
Христос Воскресе! Честито и на всички именници.
И аз се завърнах от голямо пътешествие  hahaha Ходихме до В. Търново, на моето село, и на ММ на селото  Mr. Green

калка, със голямо закъснение, но и аз да те отразя, след овеса направо пшеница дадох. Еййй, как ти завиждам за пикника край морето  Heart Eyes
Койчева, 70 яйца  Sick Аз скромно, само 15  Mr. Green Кой да ги яде, а и мама и всеки като ми дадат по още 10  Mr. Green Честит ви 7-ми зъб, ние още нямаме нито един  ooooh!
Сами, аз прах.
Миланова, съболезнования  Cry

За моята свеки, и тя постоянно се натиска да бута количката, но аз не давам  Crossing Arms Аз дори на ММ не давам, само ако е баир му давам  hahaha Като не тикам количката и все едно нещо ми липсва, не знам какво да си държа ръцете.
Вчера щях да полудея, свеки потопила една лъжица в сладолед и дава на Ина да си близне  #2gunfire И вика "Тя мама ще отиде някъде и ще видиш как ще си купим сладоледче, шоколадче"  #Crazy ooooh! Много я уважавам и все нямам смелост да кажа, че детето е мое и аз решавам с какво ще го храня, а не тя. Нали Ина не искаше да суче, и аз купих АМ, защото на село ако откаже няма от къде да и купя и тя вика "е до кога ще пие мляко, няма смисъл да и купуваш, нека си яде истинска храна"  ooooh!

За Вигантола, аз още давам по 2 капки, но педи каза, че лятото ще намалим на 1.

# 537
  • До морето
Христос Воскресе и Честит Гергьовден! Който празнува, веднага да почерпи  Laughing

Аз се изгубих тия дни, ама докато обиколим родата, няма как! Ходихме на вилата на родителите на ММ и много хубаво си изкарахме, което е учудващо, щото аз хич не обичам такива лудници от по 100 човека! Особено пък сега с детето  Whistling Ама този път беше весело де и мина почти без конфликти  Simple Smile

За плажа - морските мами вече са отговорили Rolling Eyes То не е само до тампона, първи ден по принцип ми е много гадно и цялата съм скофтена, тъй че си го спестявам. Вчера обаче се попекохме на басейна, да не сме капо  :lol

Миланова, моите съболезнования  Praynig

Блонди, я си лягай обратно  Laughing При вас постопли ли се малко?

Койч, не се притеснявай излишно и недей да ги четеш тия теми! Аз като търсих и нефролог, и невролог на какви теми попаднах, направо мис е изправи косата. Чакаме с лед прегледа да докладваш!

За сенника по принцип и аз мисля като Марли и все гледам да дръпна сенника на макс, ама като си имам малко клюкарче в количката Laughing ХИч не е съгласен с мен и все си подава муцуната отстрани, да не изтърве нещо случайно hahaha Та се примирих вече, слагам шапка, мажа стабилно и това е!

Иглуб, какви са тия чудеса дето ги правиш? Браво на тебе! Сега ако имаше и как да метнеш някой друг макарон насам  Wink

Тайра, как е Емма? По- добре ли беше снощи?

Накрая да ви кажа, че моята приятелка роди и ходих да ги видя в болницата! Ми то бебенцето е колкото запетайка мъничко  Heart Eyes После като се качих в колата и видях Самито седнал отзад в столчето, подпрял се на една страна, дъвче чорапа и ми се хили с единия си зъб и половина, направо ми стори огромен! Много са ни пораснали децата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ами май това запомних, а и да си похваля детето, че вчера от една кошница с 80 (Койч, свекърва ми е по- зле от тебе  Laughing) боядисани яйца моето детенце бръкна и си изкара едно оранжево яйчице, което ни разказа играта на всички! Избрало си борец детенцето ми!

# 538
Влизам да ви почерпя :

https://www.google.bg/search?q=torta&client=firefox-a&hs … html%3B1000%3B750

https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B5%D1 … 2F388%3B440%3B300

Рош днес е именик   Heart Eyes
Пожелавам много здраве на всички,които празнува днес.Нека Св.Георги винаги бъде с вас!

Последна редакция: пн, 06 май 2013, 09:54 от Мама на Рош

# 539
Добро утро!
Честит Великден! easter Честит Гергьовден! Flowers Bouquet Да са здрави и весели всички именници!  Hug

Биби, все така ме уцелваш като съм се развихрила, иначе хич не мога да те стигна по писане Wink  Hug
Тайра, дано се оправя вече Емма, миличката  Sad

Блонди, ма и вие ли се дърляте.... Ехх тия мъже брее...  ooooh!
Моя като рече и отсече че до края на тази седмица трябвало да се изнесем и точка по въпроса, ако трябвало той собственоръчно ще набутал всичко в чували и ще го занесе, само и само да стане на неговото.... и това защото му обясних че плановете му са нереалистични и че не искам да си нося боклуци за изхвърляне в новия апартамент... Аз понякога чиниите си не успявам да измия, той за 5 дни всичко иска да му опаковам... Обяснявах, настоявах...не му влиза в главата, накрая го измислих, казах му че съм прочела че трябва да се нанасяме на пълнолуние, иначе е на лошо и той се кротна, сега всяка вечер ще гледа луната да не би да съм го излъгала кога се пълни  Mr. Green Mr. Green

Тази моя щерка съвсем през просото го удари, макар просо да не е яла, ама коричка хляб яде, синя боя за яйца близа от яйце, пък агнешкото с какво настървение го смука  Crazy

Та, Васето и на мен ми допада теорията на баща ти - ама Криси би яла всичко, Бобо нищо.... пък аз се мъча как да стане обратното  Whistling

Миланова, съжалявам  Hug
Гледах сега Мутафчиев как говори за Чочо...и ми стана още по-мъчно  Cry

Муки, и аз така бях вчера на село... даже се опитах снимки да кача, ама там нет не се хваща.. Иначе се катерих по джанките, омачках на баща ми разсадите от зор да се снимам до един трендафил, та бой щях да ям...  Mr. Green
Иглуб, ти ме изумяваш с твоите творения, пък уж се правиш на мързелива готвачка, ама не си...  Hug Hug

Последна редакция: пн, 06 май 2013, 09:43 от Elsun

Общи условия

Активация на акаунт