Отговори
# 510
Христос Воскресе момичета  Hug Вярвайте, че съществува и че е изкупил нашите грехове  Hug
Абе аз като мама на мрънкащо бебе не ми е много приятно да ми се каже, че Анди мрънка понеже видиш ли нещо вкъщи не  е наред  Naughty Особено пък ние,  живеем си сами, никой не ни се меси, а се караме като всяко нормално семейство, не повече  Mr. Green та мисълта ми е, че бебетата се адаптират в своето си семейство, Емма се е паднала в голямо, шумно и разнообразно семейство, ама това не значи, че ако се отделят родителите и тя ще спре да мрънка  и да е нервна Stop Вече за "болестите и" аз си имам други теории, за мен дори това, че при най-малката Т се е давало панадол или за зъбите в момента организма и е дропнат и затова толкова често боледува  Peace надявам се не се сърдиш Тайре, така си мисля аз  Hug
Васето, то много хубава теория, ама то детето може и все към чашата с прясно мляко да драпа, трябва ли да му давам прясно вместо АМ  Mr. Green иначе мен ми писна малко във втелясването със захранването, вече няма да гледам кое в кой месец се въвежда и да чета съставки като луда  Crazy
Хубав ден на всички  Hug Hug

# 511
Христос Воскресе Grinning Бъдете здрави, а сърцата ви да преливат от любов Hug

Ние днес си заминаваме за града и ще се организирам за срещичка с бургаските мами Heart Eyes ще ви звъня, да знаете Heart Eyes

# 512
Бютка, тя и Камелия мрънка, като я тормозят зъбите, не става дума за това. Говорихме (предположения!) за вдигането на Т°, за постоянен плач по половин час примерно, за повръщането, за отказа за храна, за нервите... не за мрънкането само. И не само заради обстановката вкъщи, а и затова, че тя от съвсем малка е нон стоп по някакви празненства, гости, заведения... де да знам. Вярно е, че се адаптират бебетата, но може Емма да иска малко повече спокойствие, знам ли  Thinking Тайра си знае  Hug

Васето казваше за храната, не за млякото  Simple Smile

# 513
Блонди, верно е, че Тайра си знае, пък има и друго за теб мрънкащо бебе може да е просто да ти ревне веднъж на ден, за мен мрънкащо е да реве нон стоп, тъй че и това, което казва не знаем в нашите представи на какво отговаря  Mr. Green
А, аз разбрах каквото си сложим на масата и то си избере..смисъл вечеря примерно  Mr. Green иначе ЗВБ е точно така, ама на мен не ми се занимава с него, егати цапаницата, аз с пюре го цапам, пък представям си той да си го маже първо по ташаците и тогава да се сети да си го сложи в устата  Stop
За съня много се смях  Joy Joy ма то на Софи гъзеца няма да ми стигне, ще погна и твоя после  Mr. Green

# 514
Честит празник !!!  easter easter easter

Нашите почивни дни и празници преминават спокойно.Вчера мм даде зор да сме ходили при нашите.Не ми се пътуваше никак,но се метнахме на колата и дори минахме по по-живописен път и се вдъхнових да организирам едно пътуване.
На село пък се случи събор и Кика беше на седмото небе,а дядо и на 17-то от кеф да й угажда.
Явкта проспа пътя,а като се прибрахме и го сложихме на земята да си лази овърша стаята.Цял ден беше вързан ту за стола в колата,ту за количката и направо откачи  Mr. Green

Утре сме на два именни дни и днес ще си направим разходка до града за подаръци.

Нещо съм много изморена  Rolling Eyes Въпреки ненатоварените празници и сравнително спокойната атмосфера у дома сутрин се събуждам като изцедена.....и не е виновен мм  Rolling Eyes
И по повод оставянето на децата......Явор съм го оставяла веднъж на майка ми докато бяхме на сватба като се прибирах през 3 часа за кърмене или цедене.На 1ви юни пак сме на сватба и просто незнам как ще се справим.Пак съм извикала майка ми,но когато го мислих си живеехме в града и беше лесно- мога да се прибера по всяко време и пак да отида,а сега до село е сложно.
Изобщо не ми се оставя....като слушам свекитата как се плюнчат и лигавят около него и като знам каква мека мара е майка ми и ще им го дава да го разнасят като брашнян чувал направо настръхвам.
Днес искаха да мъкнат Кика някъде с тях.....ай сиктир...Великден е,искам да съм с децата си  Crossing Arms
Ама какво се учудвам.... тия дни наруших 2месечен запор и скрихме текста и после ревах като идиот че съм оставила бебето само  Rolling Eyes

# 515
Христос Воскресе! Всичко най-хубаво на вас и семействата ви!

# 516
Христос Воскресе!

Момичета, влизам само да ви честитя празника!!!!   bouquet На всички вас и семействата ви искам да пожелая много здраве, щастие и много обич.  Hug

Ние по цял ден сме на разходки и по срещи с приятели, а вечерта като се приберем вече сме доста изморени и трудно стигам да компютъра. Като минат празниците обещавам да наваксам.

Весели празници милички  Hug

# 517
Ей, много ми е мъчно за Чочо - мир на праха му и нека да му е светла паметта  Tired Face

# 518
И на мен. И за Андрей преди това също. Ужасно тъжно.

И с ММ окончателно се изпокарахме и сега не си говорим. Страхотен празник  Tired

# 519
 Христос Воскресе, мили момичета, нека в домовете ви има здраве, щастие и звънък детски смях!!
 Покрай нас кофти работи, свекъра почина вчера, днес му беше погребението, Петьо е при майка, днес ще ходим да го взимем, и такива ми ти работи, до вечра не бяхм в града, четох от телефона, каквото можах и това е Simple Smile
 Пожелавам ВИ хубав празник

# 520
ЕЕЕее, Миланова, съболезнования Hug ама такъв е живота, за едни празник, за други погребение Cry

Блонди да се гушнете и да се сдобрите Hug

Оф, тоя Чочо имам чувството, че искаше да си отиде от тоя свят Sad Мир на праха му Cry

# 521
Миланова,съболезнования!

Кой Андрей newsm78 Баташов?
Няма да забравя участието на жена му в гласът на България мисля беше....или друго newsm78 Как плака докато пя  Sad

Ние още не сме доникъде....аз съм на сЕлариум цял ден и ако не ме беше срам щях да се пусна по бански ....горнището поне.Иначе съм като прасе в кочина.....буквално  Whistling Явор спи под крушата вече час,с баща му поливаме по двора,аз моцам в калта,ходя боса по горещата земя......кеф!Чак не ми се качва да се оправям за излизане.

# 522
Христос Воскресе! Много здраве за всички

Аз се отчитам на бързо от мама че се и на гости. Вече сме в София но нямам още нет след празниците ще го пуснем.

много гуш за всички

# 523
Юху, изпекох си черупките за макароните, ако имах читав пош, щяха да станат идеални Simple Smile ама и така ги харесвам Simple Smile
А макароните са си пипкава работа, ама имаш ли свястна фурна да ги опечеш си заслужава Simple Smile
Ще купувам сладкарски бои, то се е видяло  Joy чакам само ганаша ми да се стегне и ги слепвам, ама не знам дали ще оцелеят да отлежат  Whistling

# 524
  • By the sea
Христос Воскресе! easter
Муки, блазе му на Чорбаджи Нено Simple Smile Голям кеф на тоя селариум, ееехх Mr. Green
Тук валя цяла сутрин, но е много топло, сега пак гърми и трещи Confused
Аз цял ден съм на козунак и яйца и попрекалих даже Sick
Рош, никъде в аптеките не съм виждала Бейбивака, освен онлайн newsm78
Ще се опитам да се класирам утре за бургаската среща Simple Smile

Да почива в мир Чочо Cry Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 16:41 от PaperMonster

Общи условия

Активация на акаунт