Отговори
# 495
Тайра може и Ема да е с Розеола инфантум-3 дни много.висока температура. На.четвъртия обрив. Бейбито вече е добре, мина и обрива.
Днес все пак посадих четири тиквички, като стане реколтата ще пращам колети  Joy
Аз направих 2козунака,единия го трепах в масата,другия го пуснах в хлебопекарната,утре ще кажа какво се е получило.
Агнешко месо мога ли да давам вече,някой има ли спомен,че ми свърши пилешкото.Още не съм давала сирене,чудя се с какво да започна.Имам дом.козе но не смея,може би ще погледна на Метро имаше някакво козе сирене за деца.

# 496
  • София
Успях и аз да се добера да пиша, че само хвърлех по поглед и трупах инфо, най-накрая ще забравя всичко doh
Болните да оздравяват първо Praynig
Тайра, аз не мисля че всичко това е от зъбите, айде стига с тези зъби, нещо не й е добре на сладката Емма, може в повече да й идват всички емоции Cry Както и да е, дано бързо се оправя Sad Пак ми стана много мъчно за нея  Confused
Лино, съжалявам миличка, хайде да престават вече тези мъчения за детето Tired и ти да си спокойна Praynig
Зафира, можеш, защо да не можеш агнешко Hug Аз взех козе на Тертер, много е добро Peace
Слънчо, много работа си свършила ти Flutter, успех със заека, дано сладък Йоан няма проблеми Crazy За морето - супер  Sunglasses
Елси, не му обръщай внимание на мм, пращай го по-често с Бобо за риба Laughing Така са те мъжете, все нещо се оплакват, мрънкат, но не могат и 5 мин без жените и децата Crazy
Муки, честита годишнина на патерици, да сте живи и здрави, много щастливи и спокойни, и дай боже да си имате толкова дечица, колкото си пожелаете, а Генерала супер вечеря ти е спретнал Crazy
Слънцезащитно - взех 50-ти фактор на Уриаж, подарък е с гел за баня, има много хубави оферти в Ремедиум за слънцезащитни. А в Карфур всички пюрета са намалени  Flutter
Бютке, ти голям живот си живееш, на турне из Бг, срещи - в СтЗагора, във Враца, сега у Видин не се спираш, по 5 кафета на ден ходиш, да ти завиди човек Hug За Пандата - не се притеснявай, вече са големи Flutter
В тази връзка, вие по колко пъти на ден храните вече? Аз още по 2, и понякога да смуче плод сутрин Embarassed Май е малко, а? Thinking
Блонди, много сладка Ками, твоето Куини е с различен сенник, не е като Спидита Whistling А ти какво мрънкаш, че не било хубаво времето там, щом Ками е по голи кълки Laughing
Аз боядисах 30 яйца, козунак нямам време да меся, вчера ходихме до Клисурския, до ресторанта, бягам покрай кръщенето на малкия, утре - гости, в понеделник - на имен ден на племенницата ни, вторник - фотосесия и така съм я заподкарала ooooh!
Това се сещам за момента, после може и още нещо да се присетя Mr. Green
Да ви пожелая весели празници, много да си почивате и забавлявате иииии.......много ви обичам Hug

# 497
Редувам по 1 и 2 капки Вигантол. Фонтанелата му е малка, но тя и преди си беше така, дори се бях психирала по едно време. Борко преди 2 дни се събуди пресипнал, нямаше други симптоми и по поръка на лекаря му му давах витамин ц, калциев глюконат (тъй ли беше newsm78) и едно хомеопатично. Днес гласът му се оправи, но пък не иска да яде Confused Постоянно си бърка в устата и ме съмнява, че пак е зъб #Cussing out. Тъкмо излезе поредния и сега пак мъки, ако не ги изкара до 1г. всички пък на. И много се притеснявам да не би да няма апетит, защото е болен. Само си мисля ако стане нещо къде ще го водя на лекар по празниците Confused

Би Би , бравос на ТМ, моя само ми се хили от другата страна на стъклото и ми показва къде имало петънце, докато чистя

Лино Hug

Блонд, оправяй ръката бързо Hug
Май само тези, които не са от морето, не ги спира цикъла да ходят на плаж Mr. Green

ММ не ми дава да се боядисвам( то аз никога не съм дсе боядисвала Blush), а на мен ми е голям мерак  да се направя по - светла

Утре ще го играя домакиня , на ММ семейството ще идва Tired Направо ми идва повече честото им присъствие . За капак на всичко свекърва ми си направила план за нашата 1 годишнина #Cussing out, а аз си бях решила да сме си само 2та на суши . Много съм бясна и ако ММ и играе по свирката за годишнината ще избълвам всичко дето търпя от тях Crossing Arms. Жената даже си е избрала къде да кръстим Борко ooooh! Аз голямо предпразнично мънкане направих Blush

Сами, приятно бъркане по дупките smile3534
Муки, честита годишнина Heart Eyes
Тайра, бързо да се оправя Емма Hug
Месечинке не се притеснявай Hug

Хубави празници Hug

# 498
Тайра, дано бързо се оправя Емма  Hug

Блонди, Камито е страхотна  Heart Eyes А пък как обичам скаридки мммммм. Баща ми често прави. И свеки също като отидем на гости.
А пък за пърженето на слънце - то става сутрин от към 9.00ч до 10.30-11.00ч. и не включва директно пържене, а разходка и игра на слънчеви места  Laughing Виж аз бих се попържила на плажа, но не ми е кеф да ходя като съм с отбор юнаци и трябва да тичам само след тях \и това пак става сутрин рано\.
А за ръката - дано се оправя бързо. Аз като ходя на работа и от мишката ръката ми се подува - някакви нерви в основата на показалеца и безименния пръст. Страшно боли. Мажа с Диклак, но така или иначе си стои с години. Като излязох в майчински с Дея и се оправих, защото ръката ми си почива.

Васето, не говори за бухти, смили се над диетуващите  Laughing Значи се опитаха да го захранят детето и с това. Май трябва да внимаваш като им го оставяш да го гледат, че май май...

Месечинка, а как го обличаш Бобо? Да не се е претоплил? А може и зъбче да е.

Еличка, хубава разходчица сте си спретнали.

s.koycheva, може и от зъбче да е и настинката му да няма нищо общо с неяденето.

Пожелавам Ви весело посрещане на празника и по-кротко с яйцата и козунаците  Hug

# 499
Тайра, аз не мисля че всичко това е от зъбите, айде стига с тези зъби, нещо не й е добре на сладката Емма, може в повече да й идват всички емоции Cry Както и да е, дано бързо се оправя Sad Пак ми стана много мъчно за нея  Confused

Сещам се за един случай, когато Криско беше при свекърва ми за два дни, беше около 2-годишен, не говореше още. Късно вечерта тя ми се обади, че е болен и има Т° 38.5. Отидох да го взема. Още в колата, докато се приберем, детето оздравя. Оказа се, че при силни негативни емоции вдига висока Т°. Така е бил и баща му като малък. Казвам го само като вариант, над който трябва да се замислиш, Тайра. Децата като малки и неговорещи са абсолютно безсилни да изразят, кажат и покажат какво чувстват. Напълно съм на мнението на Белверде, че просто нещата около това дете не са добре, правилни, редни. Просто моето мнение е такова, според твоите разкази. Може и да греша. Дано  Hug

Е, Белверде, аз чаках снимки на козуначени красоти  Heart Eyes Аз сътворих едно руло, външно го сбърках, че пслянах прекалено много мармалад.

С ММ се дърляме, защото нашите идват вторник и той иска в петък да се започва лепене на теракот в хола  Twisted Evil ooooh!

# 500
Прекрасни, аз тоя път малко телеграфно, но... Embarassed влизам само да ви пожелая светъл Великден, нека донесе на семействата ви любов, хармония и много, много и още повече щастие! Hug Посрещнете и изпратете празника щастливи и усмихнати! easter

По повод снимките на козунаци и яйца, аз съм страшно доволна от себе си - е, маман дойде на гости и ми помогна мнооого, но и аз взех дейно участие, че и мандарин (гледаше ни умно докато се суетяхме в кухнята и се посипа с брашно Laughing), та резултатът е успешно боядисани към 20-ина яйца (малко, ама станаха хубави) и 2 домашни невероятно вкусни козунака, като се има предвид, че аз правя за първи път сладкия обреден хляб, а майка ми всичко на всичко - за втори Wink Та така - доволно съм. Утре мислим да си останем вкъщи, да си направим вкусен традиционен обяд, пък следобед може да отидем до църквата над езерото в Дружба, така сме го замислили.

Още нещо щях да пиша още при предния ми пост (ама забравих, старост - нерадост) - за слънцезащитните бебешки продукти, наскоро се зачетох из теми тук във форума и по-компетентните пишат, че за бебетата е важно най-вече дали защитата от слънцето в крема е минерална, а не химична - като примери за минерален филтър бяха дадени кремовете на Биодерма, например. Този на Юриаж, за който пише Белверде също е минерален - изобщо това се води по-безопасно за бебешката кожа, така че е добре да се гледа не само каква марка е козметиката, а какво реално съдържа, защото ако е с химични филтри, е почти едно и също дали кремът е Бочко или Себамед, примерно. Аз още изобщо не съм решила какво да купя на мандарин, но май ще предпочета минерален филтър Peace

Блонд, вие пък за какво се карате, ще ме убиеш просто Joy Вашите докога планират да поостанат?

Прекрасни, умирам за сън, миниатюрният отдавна спи, та мисля да последвам светлия му пример, докато не се е събудил да си търси нощната закуска Crazy

# 501
Много сладка Камито!  Hug
Вик, ми аз на никого не съм го оставяла все още - нито на нашите, нито на свекитата. Аз съм винаги наоколо. Изключение прави, когато беше на няколко дни - за половин час го оставих на ММ и свеки, а свеко ме закара до работа да си занеса болничния и да си подпиша декларацията!  Peace Хем не ми се иска да съм толкова обсебваща, хем нямам пълно доверие на никого ... Дано да се отпусна след някой и друг месец, че не знам как ще ходим на ясла.  newsm78 Нашите кумци например си излизаха вечер, ходиха си по екзкурзийки само двамата, а малката я оставяха най-спокойно на бабите. Е, чуваха се естествено през час по телефоните, но после, когато я пуснаха на ясла, детето въобще не направи драми и го прие много лесно!  Peace

Да ви споделя пък баща ми с каква нова теория излезе - детето трябвало да се остави само да си избира храната.  Thinking Да се слага на масата всякаква храна и то само да решава какво да яде, иначе майката му насаждала вкусове, които не са негови. Дори да харесва само банан и да иска да се храни само с това, не било проблем, понеже имало инстинкт за самосъхранение ...  newsm78
Оф, стига съм ви занимавала с глупости, лека нощ!  Hug

# 502
  • By the sea
Добра нощ Simple Smile
Изчетох си всичко дотук и какво запомних...нищо Whistling
Айде чат-пат да се отчета Wink
Мукии, честита годишнина, здрави и щастливи бъдете, още дечица си направете Mr. Green Heart Eyes
Калка, Депеш...искааааааамммм Cry
Екзо, много ти съчувствам за отсъствието на мъжо, ти обаче си силно момиче, ще се справиш и е за добро, това е най-важното Hug Хриси, много време е това, браво на теб, как се справяш Hug Ние с ММ на 16-ти май ще направим 5 години заедно и за всичкото това време сме се разделяли за една седмица някъде като бях в чужбина и сега около последните му изпити за по няколко дена, много ми домъчнява Confused Шшт, тихо да не чуе Whistling
Рош, много съм зле ooooh! Онзи ден като се видяхме в магазина забравих да ви запозная с ММ Embarassed Дано малкия вече е по-добре, да го нацелуваш от Китито Heart Eyes
Да си призная, малеби не помня да съм яла, поне скоро, но като се познавам, добро прасе съм, ще ми хареса Mr. Green
Тайра, дано му мине неразположението на детенцето Confused
Койчева, 70 яйца и 7 зъба, уау Party
Васе, бухти Crazy Поне диетични да бяха някакви, а то...мазни hahaha Пфу, да съм знаела, че ще ходите към Карнобат, да отскочим до свекитата и да се видим по пътя Simple Smile Може да идем някой път на гости на братовчедката на ММ в Сливен и там направо Simple Smile
Блонди, вие на цър-пър скаридки, тука сме на калканче Mr. Green Аз харесвам камъчетата пъъък Crossing Arms
Месечинка май беше споменала за пюретата на Гербер със заешко, аз давах тези дни от тях, зупката също /ама то си е чисто пюре, пак е гъсто Crossing Arms/ със сухарче, това лук, целина, магданоз, гроздов сок, всичко въведох за по един ден Joy
Слънчо, съжалявам, че пак сте имали проблеми, дано да са отминали вече Hug
О, щях да забравя, Фери, Бютка, личи ви по широките усмивки, че сте изкарали страхотно и браво на "дърти"-те  Grinning
Бют, и мм др. седмица ще има среща на класа , има няма 12-13 години Crazy
Майка ми пък днес случайно се засече с една съученичка, с която не са се виждали от близката...1983 г., понеже живее в Кипър, абе цели 30 г. Simple Smile С нейния син сме набори, сестра ми е отчасти по име е кръстена на нея, а по стечение на обстоятелствата стана и кръстница на внучката й преди 2 години Crazy Странно нещо е животът Simple Smile
Тъкмо изядох първото си яйце за празника...шоколадово Mr. Green, падна ми се ключодържател с Оби Уан Кеноби, ама не свети, щото му трябва батерия Crossing Arms

Весели празници на всички, да си изкарате супеееер  bouquet

Редактирам се да кажа, че взех слънцезащитен на Мустела, Блонди, ти си виновна, мразя я тая марка, как зариби с тия минерални кремове hahaha Та взех този за деликатна/чувствителна кожа /жълта тубичка/, има и един друг /бяло-жълта тубичка/, пише, че е подходящ за деца с АД Peace Катето докато й намажа личицето е голяма олелия ooooh!

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 01:08 от PaperMonster

# 503
Добрютрууууууу
Христос Воскресе!

Зафира, аз мисля да дам агнешко днес, по ЗВБ може вече Simple Smile Приготвила съм едни агнешки котлетчета, чак се изкушавам да ги изпека за нас  Joy

В тази връзка, Васе, баща ти направо идеята на ЗВБ прокарва човекът Simple Smile Там идеята е такава, предлагаш няколко неща, детето само избира какво да яде. Но аз не съм толкова либерална Simple Smile Вчера яде банички с лапад и сирене Simple Smile

Блонди, имам чувството, че вие само гости посрещате и изпращате  hahaha кога оставате сами  Grinning Отивам да търся снимките на Камелия, че съм ги проспала някъде.

Койчева
, завиждам ти, че не си се боядисвала. При мен расте бяла коса и искам не искам трябва да се боядисвам. Даже си викам да взема да се изруся, поне да не крия истинстката си същност Simple Smile ама не ми стиска още Simple Smile

# 504
Христос Воскресе,Августинки  Hug

Кафе от мен днес,че съм кукнала пак посред 05:00 часа   newsm46
  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee

Пейпърче,ама то нямаше нужда,веднага разпознахме татито на Китито Hug
Вчера водихме зетчето на контролен преглед,ушите не са зачервени,само гърлото и пустите му секрети,дето се стичат навътре и го давят ooooh! ooooh! ooooh!
Белверде,приятно натоварена програма Hug
Шех,през телефона видях,че има твой пост,пуснах компа да се насладя по-добре,а то какво излезе Hug След празниците чакам един зареждащ пост от твоя страна Hug
Месечинка,как е Месечинко днес  Hug Hug Hug
Охх,Тайра,много неприятно с малка сладка Емма Hug

Да попитам от къде да взема Бейби вакум?В аптеките по нашите географски ширини нема такова животно newsm78 newsm78 newsm78
Май ще отида да полегна,че както споменах кукнах в 05:00 да приспивам Рош,изгладих,лакирах ноктенценцата на краченцата ми,пийнах малко кафе и е време за сън Simple Smile

# 505
  • Варна
Во истина воскресе!
Сбихте ли се с яйцата Laughing
Мама на Рош,
аз поръчах Бейби вак от Пакостник. Четох из нета, че уж и по аптеките го имало, но в тези, които аз проверих не бяха зареждали такова чудо. Дано бързо вече му минава на Рош Hug
Тайра,
и на мен не ми се вярва да са зъби... Толкова време никой да не може да разбере какво и е на Емма... освен наистина да вдига Т от емоции...
Аз за Бобо също почвам да мисля, че е било това. В ранния следобед вдигна пак 37.5 и след това взе да спада, вечерта беше нормална, през нощта също, и сега е ок, надявам се да не вдига повече. Зъбче така и не се появи. Не вярвам да е претоплен, щеше да се поти първо, а той беше сух и топъл, а и беше завит и облечен както обикновено.
Койчева,
бързо излизане на вашето.
Пейпърче,
и аз все си казвам, че нама да му мисля вече, поне що се отнася до зеленчуци и подправки. Онзи ден купих някакво заешко на Слънчо, с картофи, моркови и грах, тъкмо ще вкарам граха Laughing

# 506
  • София
Христос Воскресе easter easter
Блонди, да, напълно е възможно за температурата, и аз съм чувала за подобни случаи Confused Не можах да видя козунакът, търсих в снимката, но там няма Blush Хмм мъжът ти що не залепи плочките техните като бяха 100 дни у вас, а сега вашите като ще идват Crossing Arms Щях да ти казвам, че Ками започва да прилича много на теб, особено формата на очичките, и моя Валери като се роди приличаше повече на мм, но сега всички казват, че е повече на мен, но все пак е смесен, менят се Flutter Бързо да ти минава ръката и да не се подпираш на лакът Naughty
Месечикна, страхотен аватар Flutter
И аз давам 2 капки Вигантол по препоръка на лекарката и Елси, спокойно, и нашата фонтанела още е доста голяма, сигурно колко монета от 2 евро  Thinking
Койчева, минало е времето, когато е можела да прави планове за нейните деца, ааа, ама че нахални бабички Crossing Arms
Чао за сега и весело да си изкарате Hug

# 507
  • Пловдив
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ  easter Kissing Heart

# 508
Христос Воскресе  Heart Eyes

А, ВикТан, то такова пържене и аз практикувам  Blush

Шех, ние вече обсъдихме, че трябва да са минерални кремовете  Hug Аз на Мустела ще си взема, доволна съм от техните продукти  Simple Smile

Нашите идват за две седмици, бързо ще мине  Simple Smile Ми време ли е в пълна къща сега баш да се слагат плочките  Crossing Arms

Васето, много ми допада твоят татко  Heart Eyes Напълно съм съгласна с него за храната.  Peace
Общо взето и аз така правя с Криско, откакто може да избира, така ще бъде и с Камелия, нещо, за което и досега понякога си разменяме ехидни забележки с родата, включително и ММ понякога  Crazy

Пейпърче, скаридките не станаха  Mr. Green трябваше да взема от най-големите опашки. Тези, колкото палец дето са, се изсушиха  Tired
Колко чини Мустелата, да се подготвя психически  hahaha И аз ще взема такъв, няма смисъл от този за АД.

Иглуб, нещо такова се получава  Crazy

Рошле, и ти остана изненадана от Шех, а? Понякога прави такива мизерии, мискинката  hahaha

Тайра, как е Емма?  Simple Smile

Аз сънувах Софи, че се дупи в някакъв клин на лилави и розови райета и Бюти казва - иде ми да я цуна по г_зо, а аз казвам - а аз да я ухапя  Joy а Емма ни гледа възмутено под бялата си шапка какви ги мислим за майка й  Laughing

Отивам да пасирам банан, прекрасен празник на всички  Hug

А, Белверде, ето те  Hug Проблемът с плочките е, че ММ не може да ги налепи, а ще го прави едни приятел, който обаче работи плътно по обекти. И идеята беше като сме с децата в БГ, ама той снощи се обади, че тогава нямало да има свободни дни, а ги има сега от петък и ММ веднага - айде, ще почваме. Как пък не  Twisted Evil

Козунак не съм слагала  Blush За приликата - не знам, аз не виждам засега  Hug

# 509
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! :easter3
Пека вече агнешкото, после мятам пържолките Mr. Green Ще се дебелее fiuuuuuu

Общи условия

Активация на акаунт