Отговори
# 480
Влизам да ви пожелая хубаво прекарване на празника  Hug
Всички болни да оздравяват  Hug

Аз се боядисах и изглеждам така  Mr. Green буквално ( разбирайте, зелена коса  Mr. Green) Малката рева като ме видя  Mr. Green Whistling

# 481
Васето, давай я насам, аз много обичам бухти  Joy
Ми да, ама тя майка й ги прави ...  hahaha
Рош, нали?! Наистина може това да е причината - добре знаят, че съм много търпелива, ама защо им трябва да пробват какво ще се случи като ми се изчерпи търпенийцето ...  newsm78
Сами, предполагам повечето неморски сме ти завидяли!  hahaha Peace
Месечинка, само температура ли има Бобо? Моето чудо пък сутринта прихъркваше нещо, ама вече спря. Може и да е заради отворената врата, че вече така спим - в спалнята е 27 градуса ...  newsm78
Тарантулка, как?  Thinking Аааааа, искаш да кажеш като зеленото човече ли?  Peace

# 482
  • Варна
Само температура...

# 483
Месечинка, страхотен люляк, много го обичам!  Peace Ми то май стана клише вече, ама ми се струва, че ще имате зъбче!  Peace

Аз пък днес съм се захванала да шетам ... Пускам перални в несвяст, измих си терасата, изнесох си китките навън, понеже ми се обадиха, че диванът е готов и утре ММ ще изнася стария, а във вторник ще носят новия ...  ooooh! И след малко храня дребен, "пускам една вода по тялото" и дим да ме няма!  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 04 май 2013, 12:57 от Vaseto29

# 484
И сега си признайте коя от вас ми завидя за плажа - няма да ходим, дойде ми  #Cussing out

Че какво ти пречи  newsm78 тампонче и готово  Flutter Аз и се къпя, само на се кикерча и не скачам  hahaha

Иглуб, в 1 капка вигантол се съдържа ПОВЕЧЕ от необходимата доза за бебето. 5 капки е някакво количество, от което косата ми се изправя  Shocked не знам с кой акъл и защо са ти препоръчали подобна чудовищна доза. При положение, че деца с начален стадий на рахит трябва да приемат по две.

Иначе съм и аз твърдо за натуралното набавяне, затова сега и със слънцето не й давам и аз  Simple Smile

Елсън, това щото са мноооого умни и мозъчето расте, развива се  Mr. Green Hug

Месечинке, може да му е било горещо  Hug

Тарантулке, ти пък да не видиш нещо. Да не си се боядисала от светло русо в някакви бежови или златисти нюанси  Laughing

Умирисах къщата на китоловен кораб  hahaha варих опашки на скариди, сега ще ги чистя и довечера ще ги набуча на шиш и на цър-пър, да видим как ще стане  Grinning

# 485
  • Враца
ferriy, VikTanDeya (+ 1 Скрит/и) и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Фери, с теб останахме да поддържаме фронта  hahaha
Това означава, че всички други са по купони  Praynig  
A  скрития сигурно е Блонди hahaha А Муки била.

Васе, аз пък нямам нито един мъдрец, а тая година ставам на 29 Wink Ама си знам, че съм се метнала на майка ми, която е на 50 и също нямя нито един. Simple Smile

# 486
Васето, кви 5 години, кви 5 лева  newsm78
Ааа, за завършването ли, хаха, еми тъй само 5  Blush
Иначе на събирането в 00:00 си бяхме вкъщи, през цялото време ми беше свито сърцето, нали за първи път го оставям  Blush ..и си викам леле сигурно като тръгне на ясла аз ще рева повече от него  hahaha
Иначе се виждам със супер много хора, пия по 5 кафета на ден, хаха  Mr. Green
И докато си тръгнем все така ще е, ама няма как  Flutter
Иначе мама се е справила разбира се, а Анди спи много добре тук, смисъл пак си се буди да яде и в 7 е кукуряк, ама въпреки че леглото много скърца както заспи така си остава  Heart Eyes
Тарантулке, и ти като Блонди зелена, а  hahaha
Абе Блонди аз пък що помня, че на вас ви бяха изписали от болницата по 20 капки вигантол и даже се бях учудила..ама може и да се бъркам не знам  newsm78
Месечинке, дано да не се разболява Бобо  Hug аз срам не срам на Анди само веднъж след болницата съм му мерила температурата май, дори да ми е бил малко топъл, не меря температура, нали казват, че до 38,5 не трябва да се пипа, пък ако има толкоз температура със сигурност ще го усетя  Thinking
Друго кво да ви кажа  Mr. Green
Кумците ни утре правят 1 година от сватбата та ще ходим пак на маса  hahaha Взела съм им един подарък, със специалното участие на Аничка  hahaha надявам се да им хареса, че много се чудих кво да им взема  Crossing Arms
Взех някакви пюрета на Анди то вътре имало грах, царевица..направо се изложих тия дни в захранването  Mr. Green то вече няма захранване де, ядене си е  Mr. Green ама нищо няма да му има  hahaha
Лошичке, за сефте ли ти идва? Как е секса  Hug а каква е тая каша, я дай линк  Hug

# 487
  • София
Привет момичета  Hug
Мама на Рош ми не е добре май дребчо.Водихме я вчера пак по двама лекари понеже започна да вдига над 38 Т и на всеки 4 часа давам Панадол и Нурофен и на 3 час и нещо вече пак с Т...Едната веднага вика в болница,после пък нямало места,искаше антибиотик да изпише и като я питах какво му е в крайна сметка на детето и ми вдига рамене  ooooh! Разбира се не взех антибиотик ами отидох до друг лекар.Тя прегледа малката,вика,че венците са много подути и всичко най-вероятно е от зъбките,изписа Витамин Ц и разни други такива неща,детето после пак вдигна Т,после поспа,и в 2 се събуди пак вряла,дадох Нурофен и спа до 5 и нещо и като се ококорчи и размрънка и вреше и Т 38.1...При това от 24 часа само Панадол и Нурофен дадох и я заведохме пак в частната клиника.Щателно я прегледаха,беше стигнала до 38.6 Т,изключи уши,настинка и такива неща.Каза,че са или зъбки или вирусна инфекция,а нищо чудно и двете едновременно...Каза на 4 часа да давам Панадол и Нурофен дори и да няма висока Т.Утре сме пак на преглед.И така с нас,сега малкото спи,защото почти не е спало  Tired
Дано всички болнички се оправят бързо,че голяма мъка  Cry

# 488
Привет, моцарелки.
И аз съм станала в ранни зори, боядисах 15 яйца, изпекохме 2 огромни козунака (без форма, но вкусни), изведох децата и сега заслужено полягвам ooooh! Whistling Joy
Дребчо е по-добре, благодаря на всички. Утре пак ще го пробвам със скапания заек Sad
Вигантолът и аз направо го забравих..мн рядко давам, но смятам, че след като по цял ден съм навън, си набавя предостатъчно Crazy
Тайра, как е Ема?
Фери и аз искам да се запозня с теб, да ми пуснете съобщение, ако си чукнете среща Peace Hug
И аз имам 3 мъдреца..така, че черпете мъдрост от мен хахахах Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Бютка, весело изкарване Flutter
Елси, скоро, скоро Heart Eyes
Тарантулке, давай снимков материал hahaha Hug
Блонди Heart Eyes

# 489
  • Враца
Фери и аз искам да се запозня с теб, да ми пуснете съобщение, ако си чукнете среща Peace Hug
Аз също искам да се запозная с теб  Hug, ама като се замисля аз с всички искам да се запозная  Twisted Evil

Бютка
, радвам се, че Анди е добре там, дунавския въздух явно добре му понася.  Hug А ти от толкова маси да не развалиш диетата?  Naughty  hahaha

# 490
  • София
Привет, момичета Simple Smile
Омесих 2 дози козунаци, сега втасва третата, яйцата са готови, всичко сме изчистили, ММ изми прозорците последните дни аз докато разхождах Сашони навън Simple Smile Готови за Великия ден Wink
Добре че валя вчера, а като гледам и днес се кани, че да се завъртя малко вкъщи.  Laughing
Елсънчето е станала по-редовна от мен вече  Laughing
Целувки, хубав празник на всички Hug

# 491

Joy Joy Joy Много яко  hahaha хем мацки, хем втасали  Joy

Бютка, какви 20 капки, бре  #Crazy няма такова нещо. 5 е дозата от тукашния вит Д, които отговарят по съдържание на около 2/3 от една капка на вигантол-а  Peace Т.е. 1 капка вигантол вече е повече от препоръчваната доза  Peace

Тайра, съжалявам за Емма, дано бързо мине, а и да се разбере какво й е точно  Hug

Ох, с тия козунаци, особено и снимките във ФБ, направо ще спретна и аз едно руло с много мармалад  Crossing Arms

Мъжо, где си?  Simple Smile Ти се оплакваше от сенника на Куинито, нали? Зарад теб съм снимала преди малко в парка. Пази идеално, хем слънцето беше точно отсреща и слязло ниско. Ето  Hug

# 492
Фери, скъсих диетата с 5 дни май  Mr. Green
Блонди, може, може  Hug Камито е страшна мадама  Heart Eyes

# 493
Привет,да се разпиша и аз предпразнично,да не ме забравите Laughing
Лино,съжалявам за резултатите,дано скоро го израсте проблема дребчо и всичко да е наред Hug
Муки,честита годишнина на патерици,да сте живи и здрави и дълги години да се обичате и уважавате!
Би Би,браво за козунаците,обожавам домашни,ама хич ме няма в месенето,та затова изобщо не се хващам.
Месечинке,според мен 37 не е притеснителна температура,дано е инцидентно и нищо да му няма на Бобо.
Бютка,що те притесняват граха и царевицата,аз давам вече и от тях и няма проблеми,освен повечето пръцкане Laughing.За тая седмица даже и спанак съм предвидила.
Блонди,много хубава Ками и страшно пораснала изглежда Heart Eyes
За слънцето-не сме приятели с него,сигурно 5-6 години не съм стъпвала на плажа,освен на разходка.Страшно бяла съм,много бързо изгарям,с каквото и да се мажа и никога досега не съм хващала тен.Сега два дена се разхождах по потник и в момента съм със селски тен-с рачешки червени ръце и деколте Laughing. Велито и тя е бяла като мен и смятам много да внимавам със слънцето,взех й на Биодерма крема и не пропускам да я мажа преди всяко излизане.
Иначе тя вече е добре,сополите изчезнаха изведнъж,както се появиха.Седи по-стабилно вече,на твърда повърхност се справя по-добре,и опити да пълзи прави вече.Голяма бърборана е станала,не млъква по цял ден,ама "мама"още не съм чула.
Хубави и спокойни празници от мен  bouquet

# 494
Привет!  Hug
Не съм ви прочела, само последните няколко поста. Минавам само да ви пожелая хубави, весели и спокойни празници!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт