Отговори
# 630
Ако се чувстваш уверена на ролери-защо не.Аз веднага си се представих,как не мога да ги овладея и прелитам на скорост с количката покрай хората и става мазало  LaughingДруго,ако има неравности и колелото на количката попадне в дупка и спре внезапно... newsm78 ,но това е в моя случай,иначе си е супер натоварването.

# 631
Хе- хе, това за ролерите и количката не го бях чувала, още по- малко виждала  Simple Smile Ех, да я докараме до бутане на колички... лесна ще е. Мечтая за този момент.

# 632
Малко забавни снимки по темата от мен

# 633
си-ти , разбира се , че имам желание да се запозная с няколко бъдещи мами , но незнам дали ще мога . Доктора за сега ми е забранил да мърдам от кревата ( не , че не си позволявам от време на време ). На 7 май съм на преглед и ако всичко е наред и ми поодпусне малко примката разбира се , че ще дойда на срещата (ако все още не се е състояла де ) .

# 634
Мда, размечтахме се нещо, след като изчислихме колко много време има още... Да стигнем до там! Идеи дал Господ, само трябва да си малко луд да ги приложиш, че в наше село асфалта го знаем в какво състояние е.

# 635
Идеите са супер,но не знам по нашите криви и неравни тротоари как биха се държали тези возила. Първата количка и аз бих я яхнала,че ми липсва колоезденето.
Пина,ти що не си на плажа,я виж какво време е ?На мъжа ми родителите са в Шабла за празниците и даже са се къпали вече,нищо че водата е била 13 градуса.

# 636
Ами, оказа се, че ме е срам да се съблека по бански  Confused  Аз от кога планирах да се пека май месец на плажа, ама кой да ти се сети, че бременна в 8-ми месец по бански е страховита гледка. Поне аз! За две седмици корема ми е пораснал още доста, краката ми са като на боркиня, паласки, ръцете като на перачка.......... мила моя майно ле... Нямам и компания за някое плажно кафене, ама то и какво да пия на него?! Кафе не пия, не че е хубаво за бременна, кола не става, алкохол да не говорим, чай обичам ама и той силничък идва, освен ако не е плодов, ама не обичам такива аромати, освен минерална вода- пикая, пак вода и пак пикая - романтика  Tired

# 637

Мисти, като бивша студенкта завършила ЮЗУ-то, потвърждавам, че се издържате от студенти  Mr. Green Аз 3 години пълних гушата на една, а почти не се вясвах в квартирата. Яд ме е че тогава бях тъпа овца и търчех по бившия ми вече мъж, та не седех в Благоевград. Вместо да си гледам кефа аз все на рейса и в София при него. Та имам да наваксвам купоните в Благоевград. Не нищо не намеквам, направо си се поканвам някой ден, надявам се ще ми помогнеш с наваксването  Mr. Green

Аз съм от придошлите, и няма какво да давам под наем, та съм една от малцината дето студентите само й пречат  Grinning Питаш ли ме със студенти над нас какво ми е?! А с бебе и студенти, ще има  #2gunfire ако решат да правят купони. Ако ще наваксваш, май си позакъсняла, тези са на възрастта на щерката. Но тя е инструктирана купоните навън Naughty тези вкъщи има време кога да ги прави, но то не е сега.
Сияна честито, само хубави неща в новата къща ти желая

# 638
  • София
Аз съм толкова кьопава, че сама един лак едва си слагам на ръцете, какво остава за педикюр. И понеже тази зима реших да оптимизирам разходите, вместо регулярното веднъж в месеца, всичко на всичко съм ходила на педикюр два пъти. Но много рано стана за отворени обувки и в понеделник си направих педикюр, като ме хвана срам направо, като видях какво махна от петите ми. Embarassed
Глезотийке, внимавай, въпреки, че ти къде пък ходиш толкова от вътре до двора и обратно. Какно и да е, радвам се, че си вкъщи.
Да ви кажа днес по софийските улици е много приятно. Одеве минах покрай старата махала, където все още цъфтят люляци,  като замириса ме обзе една такава носталгия по детството.... Heart Eyes
Ами, оказа се, че ме е срам да се съблека по бански  Confused 
Пина, това, което се вижда на снимката, изобщо не отговаря на това, което пишеш. Аз, ако изглеждам така, не по бански, ами и нуди ще тръгна.

# 639
Близначе и аз съм бивша на ЮЗУ-то и за наваксване имам. Пиши ме в списъка за купони  Laughing

# 640
pina, много колоритно си се описала.  Joy Ама все пак можеш да се заметнеш с едно шалче и да си джапаш. Аз така съм зажадняла за природни красоти... За моренце даже не смея и да си мисля.

# 641
Джина, ти не ги гледай снимките, аз съм избрала най- хубавите от цяла фотосесия, в действителност не изглеждам толкова добре. Отделно, че от момента на снимките до сега положението още е загрубяло.

# 642
открих сезона! -ходих на плаж закрих си коремчето с една туника и се цопнах на пясъка.Е трудно се обръщах ,но е много приятно да те лъхне морският бриз.И с караваната ходихме на язовир и там се разписах май това ще ми остане за това лято.Да ви питам нещо-имам право на 16 дни болнични и ми стават180 дни ,а до майчинските до 5 юни ми трябват още 14 дни.Какво да правя -да отида на ТЕЛК щяла съм да чакам 3 мес или да си пусна отпуск.Могат ли да ме съкратят по време на отпуск?

# 643
  • София
Криси, аз много не те разбрах, а и не съм компетентна в областта, но със сигурност бременна не могат да те съкратят.

# 644
Мисти, какво значи че съм закъсняла ? Аз такова понятие не признавам  Mr. Green Що се отнася до купони съм много по-навита и щура даже от младежта. Възрастта не е в годините, тя е в сърцето. Аз замръзнах някъде на 18 и там си стоя  Sunglasses Иначе като живееща в Студентски град, дали не те разбирам?  Mr. Green Още повече в нашия блок аз съм от малкото собственици на апартаменти, всичко е студенти-наематели. Когато правеха секс по терасите, нищо против  Mr. Green Ама с тия музики и шумове..... Whistling

Моргана, готово. Смятай се за включена  Laughing

Глезотийке, поуспокой се малко, почивай си и няма да има проблем. Важното е, че са те видяли лекари.

Джине, ка се прибрахте? Да не се отбихте през НСА, калпазанки?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт