САМО за фенове на Стивън Кинг! - 9 част

• 35 694
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
А на мен ми хареса много 11/22/63. Не беше прекалено сложна, имаше фентъзи, но не чак толкова. И доста размисъл поражда за причинно-следствените връзки....

Абе и на мен ми хареса книгата като цяло- все пак е Кинг. Просто любовната история не ми хареса...too much и Сенди не ми допадна като образ.

# 256
Kally, благодаря ти за линковете към серията, субтитрите и темата - ще се възползвам пълноценно и от трите  bouquet
Точно до половината съм стигнала на книгата - чета я на английски и ми върви малко по-бавно. Много герои, много нещо, трудно помня имена  ooooh!

# 257
  • Пловдив
Ричи и Беви ли  newsm78 Като четох "22/11/63" не бях чела още "То" и въобще не си спомням къде ги е имало... Спомням си, че главният герой се подвизаваше известно време в Дери, имаше го и Пущинака, но не съм запомнила героите там, тъй като са били второстепенни за "22/11/63"  Crazy

# 258
  • София
 Mr. Green

"Kids, fiction is the truth inside the lie, and the truth of this fiction is simple enough: the magic exists."
― Stephen King

# 259
  • София
Започнах "Рога" на Джо Хил. Изчела съм около 1/3 от книгата и съм много приятно изненадана. Очаквах, че Джо ще е посредствен писател, но го публикуват заради баща му. Обаче се оказва сладкодумен разкавач като татко си. Дали се е справил сам или Кралят му е ударил едно рамо?  newsm78

# 260
  • София
На мен "Кутия с форма на сърце" не ми хареса особено.
Обаче щом казваш, че Рога ти харесва, може би ще му дам втори шанс  Thinking

# 261
Аз я започнах "Кутия с форма на сърце", но не ми стана интересна и я зарязах.

# 262
Аз я започнах "Кутия с форма на сърце", но не ми стана интересна и я зарязах.

Аз си я изчетох без проблем и на места успя да ме поизплаши.
Ще си взема и "Рога", би трябвало все пак синчето да прогресира от книга на книга, а и стилът му ми допада.
Иначе съм на мнение, че Кинг няма как да бъде достигнат. Mr. Green

Да се отчета, че гледах пилотната серия на "Под купола". Допадна ми, особено актьорът който играе Големия Джим Рени. Има си разлики с книгата, но засега поне това не ме притеснява особено.

deadface, много благодаря за споделеното мнение за "Прокобата на Господаря Гад", колебаех се дали да започна да събирам и тази поредица, но съм вече доволно убедена. Mr. Green

# 263
# 264
  • София
Хора, пуснаха ли Град Отчаяние по книжарниците?

# 265
# 266
Да, Вив, още на 26.06 "Град Отчаяние" е по книжарниците. Освен това, добрата новина е, че в това издание е включена и последната пета част.

# 267
  • София
А, мерси ви мноого  Hug
Аз бях малко в болница, та съм пропуснала великото събитие  Laughing
Сега ще си я поръчам!

# 268
# 269

Общи условия

Активация на акаунт