САМО за фенове на Стивън Кинг! - 9 част

• 35 744
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Аз до скоро имах определена идея кои книги искам да прочета, но вече стигнх до момента, в който просто искам ВСИЧКИИИИИИИИ...........  Party

smile3521

# 166
Ще има филм и по "Joyland"!

Кинг е психолог и човърка в психиката и страховете на хората, не пише самоцелни комерсиални фантасмагории. За зомбита никога не е писал, доколкото знам - deadface да ме поправи ако греша
Поправям те Simple Smile Освен "Клетка", която е роман за зомбита, откъдето и да я погледнеш, има един класически разказ по темата - "Раждане вкъщи" (от "Кошмари и съновидения"). Зомбита има и в "Creepshow", а "Гробище за домашни любимци" също e роман за зомбита, просто зомбитата в него не са от класическия тип.

Продължавам с втория том на "Кървавите книги", който поне засега ми се струва по-добър и от първия.
Мноооооого ми хареса, много, много!
И първата, и втората, и deadface да 'илЯди  omm !!!
Сподели тогава, моля, впечатленията си от него в темата за сборника  Peace

# 167
  • София
"Клетка" не съм я чела, както и "Creepshow" (неиздавана у нас).
"Раждане вкъщи" не го помня грам  Embarassed .
А "Гробището" ми е толкова специална книга, че по никакъв начин не бих я асоциирала със зомбитата, въпреки че си прав  Peace .
Това за мое оправдание  Blush .
Поне насочихме дружно кои книги да избягва kikylana.

Сподели тогава, моля, впечатленията си от него в темата за сборника  Peace
Отивам  smile3519 .

# 168
Поне насочихме дружно кои книги да избягва kikylana.

Да, благодаря ви.  Утре отивам да си купя една от трите - Торба с кости , Мизъри или Дълата разходка . Която и да е от трите , мисля че ще ми хареса.  newsm10

# 169
  • София
Въйй!  Twisted Evil
Кикилана НЕ я съветвам да избягва "Гробище за домашни любимци", ако и да има възкръснали от оня свят.   Mr. Green
Това е книга, която се помни цял живот и е просто една от НАЙ-НАЙ на Кинг.

Аз мисля Кики, че като прочетеш тези, които казахме, сама ще поискаш и още нещо.
Тогава посегни към Гробището! Няма да съжалиш, нито за миг, уверявам те.  Peace

# 170
За Гробището и аз мога да кажа някоя добра дума. Много ме заплени тази книга и ме накара за много неща да се замисля и даже сега настръхвам..

# 171
За Гробището и аз мога да кажа някоя добра дума. Много ме заплени тази книга и ме накара за много неща да се замисля и даже сега настръхвам..

Ох, уникална е, какво говориш....но според мен се оценява на по-късна възраст - не в тийн, поне при мен така се получи.

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 18:39 от Самсара

# 172
  • София
Аз пък как уцелих да я чета, когато децата ми бяха ТОЧНО на възрастта на децата в книгата ...
Как ми въздейства е излишно да говоря. Така не съм плакала на книга, не знам, май - никога.

# 173
Сподели тогава, моля, впечатленията си от него в темата за сборника  Peace
Отивам  smile3519 .
Мерси Hug Радвам се, че ти е харесал.

*

"Джойленд" от Стивън Кинг
http://www.pleiadbooks.com/books/13-/101-

Очаквайте българското издание през септември 2013

Историята на Девън Джоунс - на двайсет и една, девствен, с писателски заложби… и с разбито сърце, който прекарва лятото на 1973 в увеселителния парк „Джойленд” в Северна Каролина. Девън се запознава с интересни хора, доказва им, че е печен и трудолюбив, спасява живота на едно момиче, сприятелява се с момче (притежаващо свръхестествени способности) и с красивата му майка… Научава за убитата жена, чийто призрак още блуждае наоколо. А убиецът още дебне в лунапарка…

# 174
  • София
"Джойленд" от Стивън Кинг
http://www.pleiadbooks.com/books/13-/101-

Очаквайте българското издание през септември 2013
Още една успешна Кинг-година се очертава!
Питам се само дали след "Joyland" ще смеем да заведем децата си на лунапарк, като се сетя за вечната ми асоциация към балоните - трайно съм травмирана  hahaha !

deadface, препоръчай ми роман на Баркър  Praynig !
Наистина ми допадна стилът му и както отбелязах в темата за Кървавите книги, не ми стигнаха.
С удоволствие ще прочета още неща от него, но нямам представа какво точно.
Не ме щади в препоръката си - спокойно чета всякакви бруталии  Laughing .

Да ви поздравя с един предстоящ кадър! Сами ще се сетите откъде е:

# 175
Въйй!  Twisted Evil
Кикилана НЕ я съветвам да избягва "Гробище за домашни любимци", ако и да има възкръснали от оня свят.   Mr. Green
Това е книга, която се помни цял живот и е просто една от НАЙ-НАЙ на Кинг.

Аз мисля Кики, че като прочетеш тези, които казахме, сама ще поискаш и още нещо.
Тогава посегни към Гробището! Няма да съжалиш, нито за миг, уверявам те.  Peace

Ехааа.. направо ще ми е гузно,ако не прочета толкова препоръчвана ми и хвалена книга. Аз попринцип избягвам такива книги.. как да кажа, ами по-страховити и ужасяващи и гробища,но с тази може и да направя изключение,като усетя,че и е дошло времето .  Rolling Eyes

# 176
kikylana На мен Гробище за домашни любимци НЕ ми харесва, единствена съм май като чета тук коментарите  Laughing Вярно е че съм я чела преди повече от 10 години, но  Tired Препоръчвам обаче Торба с кости  Peace

# 177
kikylana На мен Гробище за домашни любимци НЕ ми харесва, единствена съм май като чета тук коментарите  Laughing Вярно е че съм я чела преди повече от 10 години, но  Tired Препоръчвам обаче Торба с кости  Peace

Ще видим дали "Торба с кости" на мен дали ще ми хареса. А аз понякога си мисля,че не съм наред,когато книга хвалена от всички,не ми харесва Grinning

# 178
deadface, препоръчай ми роман на Баркър  Praynig !
Наистина ми допадна стилът му и както отбелязах в темата за Кървавите книги, не ми стигнаха.
С удоволствие ще прочета още неща от него, но нямам представа какво точно.
Не ме щади в препоръката си - спокойно чета всякакви бруталии  Laughing .
"Втъкан свят", "The Damnation Game" и "Imajica". Но каквото и да подхванеш от него, няма да сгрешиш Simple Smile Само "Обречени на ада/Прикован към ада" и "The Damnation Game" са хорър в духа на "Кървави книги"; почти всичко останало е дарк фентъзи със/без хорър елементи.

# 179
Да ви поздравя с един предстоящ кадър! Сами ще се сетите откъде е:

Оооо Under the dome....така и не можах да допрочета Sad Беше на бившият съквартирант на приятеля ми и я четох само когато бях на гости....

Общи условия

Активация на акаунт