САМО за фенове на Стивън Кинг! - 9 част

• 35 722
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София
deadface, благодаря ти  Hug !
Свалих и двете, ще зареждам Киндъла.
Когато стигна до тях и ги прочета, ще споделя мнение.

# 181
Утре отивам да си купя една от трите - Торба с кости , Мизъри или Дълата разходка . Която и да е от трите , мисля че ще ми хареса.  newsm10

Супер, и трите са ми много, много любими. Даже не мога да ти дам съвсет, с коя да започнеш.  Laughing
Kally, заради тебе трябва скоро да започна "Сблъсък", тука такъв купон се вихри някой като я спомене, че просто й е време. Mr. Green Mr. Green

# 182
Утре отивам да си купя една от трите - Торба с кости , Мизъри или Дълата разходка . Която и да е от трите , мисля че ще ми хареса.  newsm10
Grinning
Супер, и трите са ми много, много любими. Даже не мога да ти дам съвсет, с коя да започнеш.  Laughing
Kally, заради тебе трябва скоро да започна "Сблъсък", тука такъв купон се вихри някой като я спомене, че просто й е време. Mr. Green Mr. Green

Като я прочетеш ще видим дали ще дойдеш към нашата групичка "не харесващи Сблъсък" Grinning

# 183
Здравейте момичета и аз се присъединявам към любуващите се на Стивън Кинг. Много любим автор

# 184
  • София
Гледам, че ще има и Група " Не харесвам Гробището"  с основател iva_83   Crazy
Иве, надявам се това не те обижда  Hug
Все пак пробвай пак, човек като има деца, чете книгата с други очи  Wink

Кали, страхотен кадър ... Така ми се догледа вече филма ...

Ssolleill намирай си Купола, защото си е пропуск! Книгата е много хубава и не трябва да се пропуска!

Тази година ни е щастливата момичета!!! Толкова нови книжки ще си имаме, направо съм на седмото небе!  newsm68

# 185
Здравейте! И аз се присъединявам към почитателите му!   bouquet

# 186
Тази година ни е щастливата момичета!!! Толкова нови книжки ще си имаме, направо съм на седмото небе!  newsm68

И аз, и аз  Heart Eyes  newsm44

ХХХ и на всички останали добре дошли   bouquet

# 187

Ssolleill намирай си Купола, защото си е пропуск! Книгата е много хубава и не трябва да се пропуска!

Ще си го намеря. Няма как иначе, знам със сигурност че си струва...

# 188
Гледам, че ще има и Група " Не харесвам Гробището"  с основател iva_83   Crazy
Иве, надявам се това не те обижда  Hug
Все пак пробвай пак, човек като има деца, чете книгата с други очи  Wink
Не се обиждам  Peace Да трябва да я прочета пак, но има толкова много книги които искам да прочета, че все не ми остава време за пре прочит  Laughing Повтаряла съм само Кулата, То и Дългата разходка.

# 189
  • Varna, Bulgaria
Препоръчвам ви "Град Отчаяние". Не е от най-известните му книги, но ми е любима. Сега я препрочитам. Бях я чела много отдавна и едва си я намерих на книжен носител Simple Smile

# 190
И аз нея си я препрочитам в момента. Grinning Радвам се, че ще я преиздават, чак се изкушавам да си я купя - новичка ,лъскава.....обаче ще се въздържа - имам я.

# 191
  • София
На Град Отчаяне ли беше отрязан края в старото издание?
deadface мисля, че беше писал преди  Thinking

# 192

Да. В новото ясно ли е дали ще го има целия?

# 193

Хубава работа!Сега ще ме накарате да си купувам и новото издание!
Моето е от 99- а и струва 7900 лв. Laughing
ТАК! /челите книгата знаят какво означава последното/ Wink

# 194

Общи условия

Активация на акаунт