САМО за фенове на Стивън Кинг! - 9 част

• 35 646
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Кали, какви са тези подаръци  Crazy Ама хубава ли е тази работа?!? За новите - прелести, за старите кучета- кучета ги яли  Joy

# 451
  • София
Ама това е на Ката мъжО й. Като ви няма в ИК-темата, не знаете  hahaha !
Не сте си казали предпочитанията, не съм ви зарадвала  Wink .
Пък за мен и Ерик Нортман няма да говоря  hahaha !

# 452
  • София
Кучета ни яли Киф! КУ-че-та!

Кали ни е пуснала на Куджовци некви  Crossing Arms

# 453

Точнооо   Joy

Тя ако иска - може да импровизира  Whistling

# 454
  • София
Ник'ви импровизации  Naughty ! Право кУме в Очи !!!
Ей, нА - Катето си е заявила, цял форум си я познава, и нЕма грешка.
А вие сте скрити лимонки  hahaha .

# 455
  • София
Виж сА:
Ние сме женени отдавна, децата ни са големи, така че квото и да пуснеш - се тая  Flutter Става и тва е  Smile

Ох, разлигавихме и тая тема ... хич не обичам лигави теми  baby_neutral

# 456
За 5 години писане в темата за Кинг, може да си позволим малко спам  Whistling Crossing Arms

Виж сА:
Ние сме женени отдавна, децата ни са големи, така че квото и да пуснеш - се тая  Flutter Става и тва е  Smile

Shocked  ooooh! Joy Малеееее, толкоз ли сме западнали бе Виви, недей така  Crazy

А вие сте скрити лимонки  hahaha .

Twisted Evil

# 457
  • София
Абе не сме, ама да видим Кали кво ще ни избере  Joy

После ако трябва, ще връщаме  Twisted Evil

# 458
Ето какво съм писала за книгата:
Цитат
Чудесна!
Това е много подходяща книга за хора, които никога не са чели Стивън Кинг и искат да се запознаят с уникалния му стил и въображение, но без да се страхуват. В книгата няма ужаси, вампири, демони, описания на кръв, черва, и пр. Историята е за миналото, бъдещето и любовта, и се отнася към въпроса "Какво ли щеше да стане, ако...", както кафето към млякото или ягодите към шампанското. За пореден път се убедих, че Кинг е гений, който няма аналог в световната литература, независимо с колко автори го сравняват и колко още го копират.
Заинтригува ме подобаващо . Ще я потърся в библиотеката ,там има всичко Simple Smile
Благодаря ,на такъв етап съм в живота ,в който този въпрос  "Какво ли щеше да стане, ако...", е на преден план ..  bouquet

# 459
Не пиша отдавна в темата, но да се наредя и аз да поздравя новодошлите.  Hug А за Катето и една жмуцка   remybussi

Да се присъединя и аз към препоръките за "То". Това е най-четената книга на Кинг вкъщи, наравно с "Гняв". Вече се разпаднала на отделни листчета. Ако решат да я преиздават, трябва да си я купя.
Видях, че ще преиздават "Сейлъмс Лот". Това ми беше първата вампирска книга и от тогава насетне така и не мога да възприема вампирите като положителни образи, без значение колко са красиви или вегетарианци.  Laughing

Кали, +1 за коментара ти за финала на "Дума Ки". Насилено и излишно ми се видя и на мен.

Нааааай-накрая прочетох "Колорадеца". Спокойно мога да кажа, че за мен това е най-лошата книга на Кинг. Не препоръчвам.

Снощи по късни доби захванах "Всичко е съдбовно", но още на предговора заспах.  hahaha

# 460

Аааахахахахаха  Joy

Кали моля пусни ме на един Куджо - Бейл, моляяя Flutter...е на казвам си

Вив, Киф - поръчки момичета - Кали изпълнява желания  Mr. Green

Добре дошли на всички  Heart Eyes

# 461
Ако ще флудите темата с полуголи "поздрави", поне пуснете нещо и за мъжката аудитория, и ние обичаме поздравите (;

# 462
  • София

Ау каква лоша дума...  Embarassed ... Не, че не е така де....
Ама виж под какъв обществен натиск съм подложена. То човек да не постне една снимка....  Crossing Arms
Та за да се потушат (или да ескалират  Blush) страстите, направих едно форумско статистическо проучване да се информирам във вкусовете. Почти нищо не разбрах по нищената тема, 'щото сте СКРИТИ ЛИМОНКИ, затова ще се задоволите с моя вкус smile3534 !
Да се спойлират САМО заинтересованите лица  Naughty :

Самсара:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Вив:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Киф
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Deadface

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

За останалите - Нет широк, снимки много, че този пост го правя от 5:00 сутринта  smile3544 !

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 10:57 от Kally May

# 463
Кали, златна да си душо - тази сутрин кафето ми е the best, то с такава закуска  Heart Eyes

Не е мъж, извънземен е Бейл Heart Eyes - пък и ти такива прекрасни снимки си ми постнала, че ги сейвам моментално - око пълно, ръце празни - съдбата е несправедлива, да създава такива прекрасни мъже, пък те да не се разхождат из софийските, респ. норвежките улици  Crossing Arms

# 464
"Дума Ки" много ми хареса и на мен като цяло. Само едно нещо не ми допадна там, но се преживява.

Псст, куе, куе? Аз пък предпочитам "Клетка" пред "Дума Ки". И "Колорадецът" си ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт