САМО за фенове на Стивън Кинг! - 9 част

• 35 621
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Сериала няма много общо с книгата. Единствено Куполът е един и същ (само дето и това май вече не е много сигурно). Ако ги разглеждаш като две отделни и несвързани помежду си произведения - книга и филм - ще си доставиш удоволствие и от двете.
"Мизъри" изобщо, ама изобщо НЕ е като "Дума Ки"  Naughty ! Не знам какво те е подвело да мислиш така. "Дума Ки" прилича на "Торба с кости", а "Мизъри" е единствена по рода си  Heart Eyes !

# 481
  • София
"Мизъри" изобщо, ама изобщо НЕ е като "Дума Ки"  Naughty ! Не знам какво те е подвело да мислиш така. "Дума Ки" прилича на "Торба с кости", а "Мизъри" е единствена по рода си  Heart Eyes !

Aaa..объкрала съм се..защото по-назад в темата май някой ми я препоръча като подобна и така съм си я записала,ама явно съм се объркала нещо. Нищо, това не ми пречи да я прочета.

А иначе Торба с кости я прочетох и доста ми хареса.

# 482
  • София
Оп,  Mr. Green

Кали , успокоена съм с тоз мой Тюдорски най-любимец  Heart Eyes (леле, дано не бъркам  Thinking) Че паметта ... ама тай е, той е, не може го сбърка баба ти. Много го Аресвам Ух! Сладур!
Баш в десетката  Heart Eyes
Кале, ма кви цигари бре  hahaha по-скоро месеца е виновен или луната или някой друг  hahaha Тия миризливци съм ги забравила вече, че то повече от година мина  Heart Eyes А диетата - ми аз така си ям Simple Smile

Обичам теееее  Hug

Киф, ще ти дам едно кръгче, да видиш, че съм пич, айде  Mr. Green

Последна редакция: нд, 18 авг 2013, 08:43 от Вивиан

# 483
  • 1st floor

Макар да не са на господин Кинг бих ти препоръчала "Пазители" и "Драконови сълзи" на Кунц!
Цоп в темата и аз!  Laughing Не пиша, но ви следя от известно време...Прочела съм всичко у нас на Кинг, по много пъти...Сега си докопах от библиотеката Пазители-те на Кунц, още в началото съм, но започва много интересно!  Peace
Пробвах и една книжка на Питър Строб, но не ми допадна и я зарязах... Stop

# 484
  • София
Вив, не е от Тюдорите, но признавам, че много си приличат.
Това е Jonathan Rhys Meyers от Тюдорите, а този, който съм ти "подарила", е Wentworth Miller от "Бягство от затвора".
И аз те обичам  Hug !!!

НеПоКоРнА, 'драсти!
"Пазители" е много хубава, на мен ми хареса  Peace .

# 485
  • София
Леле Кали, вярно  Embarassed
И понеже Джонатан много си го харесвам от Тюдорите, даже и името му забравих. А знам, че го знам  Embarassed
Милър ... Убавец  newsm53 Обаче наистина си приличат по някакъв начин  Thinking

Непокорна, Пазители е много приятна книжка! Ще ти хареса.   bouquet

# 486
  • София
Момичета, включвам се с въпрос -
Коя от следните да почна:

Кристин
Четири след полунощ
Неизживени спомени

Thinking

# 487
  • София
Четири след полунощ  newsm53

# 488
Плюс едно.

# 489
  • София
Коя част е по-яка  Grinning Да не мъкна и двете ми е мисълта  Blush

# 490
  • София
Не знам, Вив. На мен много ми харесват и четирите истории. На някои хора "Таен прозорец, тайна градина" не им харесва и я намират за скучна, но за мен от всички новели на Кинг, тази ми е НАЙ!
Започни ако искаш по ред - първо "Ланголиерите" и "Таен прозорец, тайна градина" , а  после "Библиотечна полиция" (тежка тема!) и "Слънчевото куче".

# 491
  • София
Добре слънце  Hug
Ще си взема и двете, че току виж съм се разчела  Hug

Все си пазя да имам нещичко непрочетено, но не съм чела Кинг от 11/22/63 и вече не издържам. А пък и искам да заложа на сигурното, а не да взема някоя книга, която да не ми се подхваща.

# 492
Започни ако искаш по ред - първо "Ланголиерите" и "Таен прозорец, тайна градина" , а  после "Библиотечна полиция" (тежка тема!) и "Слънчевото куче".

Плюс сто.  Mr. Green

# 493
  • София
 hahaha
Пуцо, коментарите са ти плюс двеста!

# 494
И на мен ми харесват и четирите, но "Ланголиерите" са ми най на сърце.

Общи условия

Активация на акаунт