Предизвикателство от Philips: спечелете два уреда за фотоепилация Lumea

• 24 316
  • 243
  •   1
Отговори
# 45
Честито на победителката,с интерес ще следя темата.
Имам въпрос,може ли уреда да се ползва при жени с хормонални нарушения,с повишено ниво на тестостерон?

# 46
Аз много бих искала да имам този уред вкъщи не заради мен - аз ходя на процедурите и съм много доволна и изненадана от метода и ефикасността му. Обаче дъщеря ми е на 15 и се срамува, а има нужда от премахването на косъмите и на ръцете и на краката и друго...  Интересно ми е - колко издържа батерията?

В упътването пише между 35 и 45мин...Предполагам,че зависи от степента,на която го използваш и от това колко време се бавиш и го държиш включен. И още нещо установих,което ме вълнуваше- не работи, докато е включен в контакта- само се зарежда  Simple Smile

# 47
И аз се включвам с въпрос.Мога ли да ходя на солариум след като съм използвала уредаза фотоепилация на Филипс?

# 48
Що се отнася до ограниченията за ползване: върху области с бенки, лунички, изпъкнали вени, по-тъмна пигментация, белези и кожни аномалии - необходима е консултация с лекар, преди да използвате Philips Lumea.

Philips Lumea не можете да използвате, ако имате кожно заболяване, като активен рак на кожата, ако имате предистория на кожен рак или друг вид рак, локализиран в зоните, които предстои да бъдат третирани. Ако имате увреждания с показания за рак или голям брой атипични брадавици в зони, които предстои да бъдат третирани. Ако имате предистория на колагенни смущения, в това число образувания от келоидни белези или проблеми със заздравяването на рани.

Също така не можете да използвате Philips Lumea, ако имате предистория на съдови смущения, като разширени вени или съдова ектазия в зоните, които предстои да бъдат третирани. Ако кожата ви е чувствителна към светлина, която лесно предизвиква обрив или алергична реакция.
Ако имате инфекции, екземи, изгаряния, възпаление на фоликулите на космите, открити рани,  охлузвания, обикновен херпес, рани или увреждания и хематоми в зоните, които предстои да бъдат третирани.

Уредът не може да бъде използван също така, ако страдате от диабет, лупус еритематодес (или вълчанка), порфирия или конгестивно сърдечно заболяване.

Благодаря за отговора...моето конкретно питане касае съвместимостта на уреда с дерматологичното заболяване-псориазис?

# 49
  • София
Здравейте!
Бих искала да попитам колко време приблизително е необходимо за обезкосмяването например на целите крака? Благодаря предварително!  Grinning

# 50
mbahchevanska, благодаря. Упътването ми свърши страхотна работа, въпреки че беше на модела, който е само за тяло. Питах за всеки случай и личната - нямам разширени вени, просто по-тънка кожа. Това ми беше главното притеснение, освен бенките. Иначе не взимам лекарства и не страдам от изброените заболявания.

# 51
Благодаря за отговорите и също на Мира за това, което е написала. Simple Smile Искам да попитам също така продуктът намира ли се вече в магазините за ел уреди за свободна продажба или трябва да се поръча или купи от някакъв специализиран магазин  ?

# 52
Искам да попитам също така продуктът намира ли се вече в магазините за ел уреди за свободна продажба или трябва да се поръча или купи от някакъв специализиран магазин  ?

Цените които написах, ги видях в Техномаркет. Сигурно ще се предлагат и в др. вериги..

# 53
Здравейте!
Виждам, че  един от въпросите който ме интересуваше вече има отговор. Бях прочела че уреда издържал само 40 000 импулса/святкани.
В прочетените отговори виждам че май има нещо такова. Казвате 5-6 години, аз смятам да го използвам за доста места та надявам се поне 3-4 години да издържи.

Тъй като е малко трудно човек да си държи космите на лицето с корена  6 седмици или повече, ме интересува има ли полза дори и само от една процедура. Примерно от една процедура на намаляват да кажем с 10-15 процента. И тази една процедура да се прави периодично когато му е удобно на човек.

# 54
Здравейте отново!

stelico, що се отнася до солариума - инструкциите са същите, както за излагането на слънце.
Излагане на слънце преди третиране:
Изчакайте поне 48 часа след излагането на слънце, преди да използвате уреда.
След тези 48 часа проверете кожата за следи от слънчево изгаряне. Не използвайте Philips Lumea, докато има такива следи.
Ако имате тен, направете тест на кожата в областта, която ще третирате, за да определите подходящата интензивност на светлината. Ако не направите това, рискувате появата на кожни
реакции след третиране с Philips Lumea.

Излагане на слънце след третиране:
Изчакайте поне 24 часа след третиране, преди да изложите третираните области на слънце. Дори след 24 часа се уверете, че повече няма никакви признаци за зачервяване на кожата от третирането, преди да я изложите на слънце.
Покривайте третираните области, когато излезете на слънце, или използвайте слънцезащитен крем (SPF 30+) две седмици след третирането.
Излагането на третираните области на слънце без защита непосредствено след третирането може да увеличи риска от вредни странични ефекти и кожни реакции.

# 55
MTV, на Вашето питане:
Един от терапевтичните методи за лечение на псориазис е методът на некохерентните UVL. Това са СУТ, т.нар. селективна ултравиолетова терапия, или PUVA, т.е. употребата на псорален и UVA лъчи или селективна UVB 311нм . Фототерапията има антипролиферативен ефект и местно потискане на имунната система.
Комбинацията от фототерапия и  локално лечение е много ефективна и може да се постигне ремисия на псориазиса за дълъг период. IPL се използва и за лечение на екзема и псориазис. Интензивната пулсова светлина стимулира синтеза на колаген.

# 56
Савина1, различните зони на тялото определено изискват различно време за третиране, а и знаете, че бързината, с която всеки би извършил процедурата, е различна.
Но, съвсем относително казано - зоната под коляното би отнела около 12-13 минути.

# 57
Sara Todorova, ето къде можете да откриете Philips Lumea: http://www.philipslumea.bg/faq/  Simple Smile

# 58
Ива_И, здравейте. Информацията за 40 000 импулса не е точна Simple Smile Philips Lumea SC2003 Precision Plus, например, генерира 100 000  Simple Smile
Както вече написахме, при правилна употреба и поддръжка уредът може да издържи и повече от 5-6 години  Simple Smile

Що се отнася до броя процедури - за да постигнете отлични резултати:
- след 2 процедури (по една на всеки две седмици) растежът на космите намалява значително;
- видими резултати постигате след 4-5 процедури.

# 59
Става въпрос за лице, нали ако са подстригани с ножичка а не обръснати космите няма проблем?

Общи условия

Активация на акаунт