Предизвикателство от Philips: спечелете два уреда за фотоепилация Lumea

• 24 176
  • 243
  •   1
Отговори
# 30

Пише,че продукта не е добре да се използва в зони с бенки и лунички, но ако луничките и бенките са ти по места без окосмяване, както казваш, няма проблем да си го използваш  Simple Smile

Благодаря Simple Smile

P.S. Все повече се навивам на фотоепилатор и все ми изникват някакви нови въпроси. Имам много тънка кожа, личат си кръвоносните съдове, предразположена към разширени вени. Знам, че не е препоръчително да използвам топла кола маска по тази причина. Има ли някакви противопоказания при фотоепилация?

Последна редакция: сб, 27 апр 2013, 10:40 от кукумицинка

# 31
Записвам се да следя темата  Peace Благодаря на всички, които се включват с опита си и отговарят на въпросите ни  Hug

# 32

Благодаря Simple Smile

P.S. Все повече се навивам на фотоепилатор и все ми изникват някакви нови въпроси. Имам много тънка кожа, личат си кръвоносните съдове, предразположена към разширени вени. Знам, че не е препоръчително да използвам топла кола маска по тази причина. Има ли някакви противопоказания при фотоепилация?

Ето го упътването на продукта от сайта на Philips.bg :

http://download.p4c.philips.com/files/s/sc2001_01/sc2001_01_dfu_bul.pdf

Изчети го внимателно- има доста противопоказания- заболявания,кожни състояния,лекарства, при поемането на които не е добре да се използва- мисля,че сама най-добре ще прецениш.Аз (да чукам на дърво) нямам нито един от противопоказните моменти- иначе имам бенки и татуировки, но не в зоните,които ще епилирам Simple Smile Успех !

# 33
Аз имам сравнително малко бенки Simple Smile На мен ми харесва, защото не боли, а аз имам нисък праг на болка, кола маска и епилатор са мъчение, но са необходими.

# 34
Здравейте пак  Joy
След като изчаках 24ч и установих,че няма никаква реакция от страна на кожата ми, днес се престраших, обръснах си ръцете и използвах уреда. Болка- никаква, зачервяване- не, щипане-не. Кожата ми не реагира по никакъв начин. 5мин след края на процедурата имах повишена чувствителност и това е. 10 мин след това все едно нищо не съм правила. Сега пише да не се мажа с кремове- възнамерявам да използвам термална вода- опитът ми с нея е,че е подходяща на 100% във всякакви ситуации. Сега ще чакаме  Flutter

# 35
Екипът на Philips, възможно ли е да се позабърза малко с отговорите на въпросите. Няма как да възбудите интереса на потребителките към продукта ако само се трупат въпроси и те остават неотговорени за дълго, няма как да подържате темата "жива" по този начин. В темата се зададоха много въпроси, а аз не виждам адекватни отговори. Съжалявам ако поста ми ви се вижда "хаплив", но всички чакаме някакви отговори на въпроси, които ни вълнуват. Не мисля, че е достатъчно да ни стимулирате да задаваме въпроси и темата да се радва на внимание само ако след всяка публикация повтаряте, че ще бъде изтеглен печеливш на уреда от хората, които са участвали в нея.  Naughty
За да се реши някоя от дамите на покупка, ще е нужно задоволяване на питанията ѝ, а така не постигате продажна ефективност!!!
Редактирам се: mbahchevanska, радвам се за първите стъпки в използването на Лумеата. Дано да те удовлетворява резултата всеки път.

# 36
  • София
Аз много бих искала да имам този уред вкъщи не заради мен - аз ходя на процедурите и съм много доволна и изненадана от метода и ефикасността му. Обаче дъщеря ми е на 15 и се срамува, а има нужда от премахването на косъмите и на ръцете и на краката и друго...  Интересно ми е - колко издържа батерията?

# 37
Здравейте, дами!

Първо искаме да помолим за вашето извинение за малкото забавяне с отговорите Simple Smile На stefi_sv благодарим за градивната критика.
Както ви казахме, някои от питанията отправихме към д-р Елмира Павлова, тъй като държим да ви дадем максимално достоверна информация. Тя пое ангажимента да отговори в най-кратък срок.

Започваме с някои от въпросите, които нямат отговор.

# 38
Що се отнася до ограниченията за ползване: върху области с бенки, лунички, изпъкнали вени, по-тъмна пигментация, белези и кожни аномалии - необходима е консултация с лекар, преди да използвате Philips Lumea.

Philips Lumea не можете да използвате, ако имате кожно заболяване, като активен рак на кожата, ако имате предистория на кожен рак или друг вид рак, локализиран в зоните, които предстои да бъдат третирани. Ако имате увреждания с показания за рак или голям брой атипични брадавици в зони, които предстои да бъдат третирани. Ако имате предистория на колагенни смущения, в това число образувания от келоидни белези или проблеми със заздравяването на рани.

Също така не можете да използвате Philips Lumea, ако имате предистория на съдови смущения, като разширени вени или съдова ектазия в зоните, които предстои да бъдат третирани. Ако кожата ви е чувствителна към светлина, която лесно предизвиква обрив или алергична реакция.
Ако имате инфекции, екземи, изгаряния, възпаление на фоликулите на космите, открити рани,  охлузвания, обикновен херпес, рани или увреждания и хематоми в зоните, които предстои да бъдат третирани.

Уредът не може да бъде използван също така, ако страдате от диабет, лупус еритематодес (или вълчанка), порфирия или конгестивно сърдечно заболяване.

Със сигурност, ако не сте сигурни дали можете да използвате уреда, съветваме ви да се консултирате с лекар.

Последна редакция: сб, 27 апр 2013, 22:42 от Philips Bulgaria

# 39
Sara Todorova, уредът може да бъде използван от повече от един човек, стига да бъде почистен - Philips Lumea се продава в комплект със специална кърпичка за почистване.

Броят импулси зависи от интензивността на светлинния импулс, т.е. зависи на каква степен използвате уреда.  Изчислено е, че средно уредът се използва 5 до 6 години. Но това е гарантираното – 100% използване. На практика уредът може да издържи и много повече, но това зависи от честотата на употреба и поддръжката. Ако се използва от една дама, със сигурност ще издържи повече.

# 40
stteli,  Philips Lumea използва иновативната IPL технология (интензивна пулсова светлина), употребявана от професионалните салони за красота по света. Ние адаптирахме тази технология за безопасно и лесно използване в комфорта на собствения Ви дом.
Благодарение на IPL технологията Philips Lumea прилага деликатни светлинни импулси, които достигат директно космения фоликул и потискат растежа му. Вграденият UV филтър действа единствено върху пигмента на косъмчетата, без да засяга кожата Ви, а предпазният пръстен предотвратява нежеланите светлинни импулси.
Използван редовно, Philips Lumea Ви дава кадифено гладка кожа за по-дълго време - до 6 седмици Simple Smile

# 41
кукумицинка, Philips Lumea работи ефикасно върху черно окосмяване, да.

Със сигурност, ако искате да използвате Lumea за деликатни зони - като зоната над горната устна - Вашият модел е Lumea SC2003, който има приставка за прецизно третиране - за безопасно третиране на тези места.

# 42
А само приставката продава ли се и ако да, каква е цената?

# 43
petinka5, можете да използвате Philips Lumea за подмишници и бикини зона.
Philips Lumea се справя и с "обърнатите" косми, тъй като атакува космения фоликул и потиска растежа му Simple Smile

Що се отнася до батериите - luss, те трябва да бъдат напълно заредени, преди да използвате уреда за пръв път. Пълното зареждане на батериите отнема до 1 час и 40 минути. Напълно заредените батерии позволяват поне 320 импулса с интензивност на светлината 5.

За излагането на слънце - изчакайте поне 24 часа след третиране, преди да изложите
третираните области на слънце. Дори след 24 часа се уверете, че повече няма никакви признаци за зачервяване на кожата от третирането, преди да я изложите на слънце.
Покривайте третираните области, когато излезете на слънце, или използвайте слънцезащитен крем (SPF 30+) две седмици след третирането.

С пожелание за хубава вечер,
Екипът на Philips Bulgaria

# 44
stefi_sv, приставката е само за Philips Lumea SC2003 Precision Precision Plus и не се продава отделно.

Поздрави и хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт