Предизвикателство от Philips: спечелете два уреда за фотоепилация Lumea

• 24 155
  • 243
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте отново и още веднъж - благодарим за интереса!

Що се отнася до по-специфичните въпроси, например свързаните с употребата на LUMEA при кожни проблеми - те са изпратени към д-р Елмира Павлова, която ще ви отговори при първа възможност.

Що се отнася до цената - препоръчителната цена /която Philips България препоръчва на търговската мрежа/, е следната: Philips Lumea SC 2001 – 799 лв.
Philips Lumea Precision Plus  (SC 2003) – 999 лв.
Уредът вече е достъпен в търговската мрежа: http://www.philipslumea.bg/faq/

За цвета на кожата и окосмяването - както всички IPL системи, Philips Lumea работи ефикасно върху тъмнорусо, кестеняво и черно окосмяване.

Поздрави,
Екипът на Philips

# 16
Здравейте и от мен Simple Smile  
Аз съм късметлийката,която спечели уреда. Днес го взех и току що го отворих вкъщи за да го разгледам и да се запозная с него.
Първо да кажа,че изглежда много приятен и практичен, има чантичка в комплекта, което е добре, защото е мека и може да си го разнасяте , без да се притеснявате,че ще го счупите Simple Smile
Менюто за употреба е на английски и френски, т.е., ако искате да се запознаете с продукта и не говорите добре нито един от двата езика, може би трябва да търсите упътване на български във сайта на Philips.
Първото,което пишеше,че трябва да се направи,преди да се започне с употребата му е да се направи тест- едно "флашване", в която и да е зона от тялото. След което трябва да се изчакат 24 часа и да се проследи дали тялото ще направи някаква реакция към продукта. Аз го тествах на ръката си. Усещането е много странно- флашнах само един път на степен 4 от 5 (има таблица и според тена на кожата си избирате и степен). Усещането е все едно ви тресва лек ток- аз малко се стреснах  Laughing - просто защото не очаквах... Сега ще изчакам до утре да видя дали е безопасно да го използвам.
Намирам 2 неприятни за мен момента- единият е,че 48 часа преди това кожата не трябва да се излага на слънце и 24 часа след това...За съжаление в тази жега това ще е малко трудно- мисля да използвам крем с фактор  Sunglasses
Другият момент е,че уредът не е подходщ,ако се епилирате или използвате кола маска... newsm78
Пише,че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО кожата трябва да е измита,почистена, подсушена и ОБРЪСНАТА....Малко ме е страх, тъй като цял живот от бръснене бягам, а сега  Confused...но ще пробваме Simple Smile
Утре живот и здраве ще започна- следобяд- след като видя дали ще имам реакция... Ще започна с ръцете- вижда ми се най-безопасно, тъй като тялото ми е прясно епилирано и трябва да изчакам да израстат космите, да ги обръсна и тогава...
Това е от мен засега- ще пиша да кажа какво е станало утре или вдруги ден Simple Smile Хубава вечер на всички Simple Smile

# 17
mbahchevanska-честито!  bouquet

Снимки ще има ли? Simple Smile

# 18
Благодаря ! Снимки ще кача непременно, но може би към края на май месец за да може да се видят реалните резултати- да са минали поне 2 процедури  Grinning

# 19
Благодаря на Филипс за отговора, ще мога да го използвам Simple Smile

mbahchevanska, честито. bouquet Ще очаквам снимки и положителни резултати.

# 20
mbahchevanska-честито!  bouquet

Снимки ще има ли? Simple Smile

Честито и със здраве да си го ползваш .Желая ти страхотни(желани) резултати  Laughing Peace  bouquet

# 21
Добър вечер на всички!  Simple Smile

Честито още веднъж на Мая!  Simple Smile Пожелаваме й да получава все повече комплименти - особено за нежна кожа  Simple Smile

Що се отнася до излагането на слънце - да, след процедури кожата трябва да бъде предпазвана. Както знаете, мили дами, това се отнася и за останалите методи за депилация - след кола маска или употреба на епилатор, например, излагането на слънце също не се препоръчва  Simple Smile Разликата, обаче, е в ефикасността - с Philips Lumea ще се радвате на дълготраен ефект - до 6 седмици  Simple Smile
След последната употреба на Lumea трябва да изчакате поне 24 часа, преди да се изложите на слънце Simple Smile

На въпроса дали уредът е само за жени - не. Въпреки че е специално разработен за жени, мъжете също могат да го използват без колебание върху гърдите, краката и гърба си Simple Smile

За усещането - интензивността на светлината може да бъде настроена според цвета и фототипа на кожата. В началото използвайте минималната интензивност - ако се чувствате комфортно, постепенно я увеличавайте Simple Smile

За бръсненето - да, необходимо е, но само при първите процедури, когато е важно светлината да достигне до корена на косъма Simple Smile

С пожелание за хубава вечер,
Екипът на Philips Bulgaria

# 22
Честито на mbahchevanska, със здраве да го използва Simple Smile

# 23
Здравейте, на мен направо ми е писнало от обезкосмяването. По принцип генетично съм много космата, колкото и брутално да звучи. Косата ми е много гъста - голям брой дебели косми и започва два пръста над челото и продължава сигурно по половината врат и затова никога не ходя с вдигната коса. По тялото също имам косми. С много светла кожа съм и с доста тъмни и плътни косми, които сигурно и от снимка от космоса ще личат, ако ги оставя. Поизтъниха се от редовното мъкнене с епилатор, но пак си ги има. На лицето за над горната устна ходя на кола-маска, преди си махах с пинсета. Изобщо, за хора тип "Йети" достатъчно ефективна ли е фотоепилацията в домашни условия?

# 24
кукумицинка, да  smile3521 моите бяха много тъмни след едни некадърни процедури с лазер в едно русенско студио. Вместо намаляване на окосмението то се увеличи в пъти, а и след бременността. Сега са доста по-разредени и много осезаемо изтънели. Ако съм сериозна съм сигурна, че ще се отърва от тях до следващата процедура.
малиии, аз ставам за рекламен агент  Wink

# 25
Привет. Искам да попитам колко време може да се използва уреда, има ли някакъв лимит и може ли да се ползва от повече от един човек ?
Моля ви, бихте ли отговорили ? Благодаря предварително.

# 26
Здравейте! Може ли да се използва уреда за подмишници и интимни зони и след колко процедури се забелязва резултат? Как се справя уреда с "обърнатите" косъмчета?

# 27
кукумицинка, да  smile3521 моите бяха много тъмни след едни некадърни процедури с лазер в едно русенско студио. Вместо намаляване на окосмението то се увеличи в пъти, а и след бременността. Сега са доста по-разредени и много осезаемо изтънели. Ако съм сериозна съм сигурна, че ще се отърва от тях до следващата процедура.
малиии, аз ставам за рекламен агент  Wink

Наистина ставаш Simple Smile А пък аз съм от най-крайно нуждаещите се от обезкосмяване Simple Smile Понеже четох, че тези уреди били с нещо като лампи, които се изтощавали след известен период и да смениш лампата било почти толкова скъпо, колкото да си купиш нов фотоепилатор, ще се радвам да споделиш дали една лампа стига за цялостно трайно обезкосмяване на един човек Simple Smile Другите притежателки на фотоепилатор също да си дадат мнението.

Другото, което ме интересува. Имам доста бенки, но те са на гърба и по деколтето предимно, където нямам косми (слава богу). Но заради бенките не стоя прекалено много на слънце и не използвам солариум. Има ли някаква опасност все пак от фотоепилация в други зони?

# 28
Привет. Искам да попитам колко време може да се използва уреда, има ли някакъв лимит и може ли да се ползва от повече от един човек ?

До колкото разбрах от упътването- този уред няма сменяеми части- т.е. не е нужно да купуваш консумативи. Пише,че след 4-6 процедури през 2 седмици трябва да го използваш веднъж на 1-2 месеца. Това е превод от френското упътване- което е малко по-различно от българското,което намерих в сайта на Philips- аз лично се водя по оригиналното,което си беше в кутията. Пише,че резултатите са перманентни- тази фотоепилация веднъж на 1-2 месеца се прави като профилактика- не е нужно да са ти израстнали косми-предодвратяваш новообразуването на нови корени. На другия въпрос,който и аз зададох веднага щом взех продукта- Да, може да се използва и от повече от един човек, естествено само,ако се почиства редовно. Аз лично вече го изпробвах на приятеля ми  Laughing Мисля да го споделя и с най-добрата ми приятелка след като спре да кърми Simple Smile

# 29

Наистина ставаш Simple Smile А пък аз съм от най-крайно нуждаещите се от обезкосмяване Simple Smile Понеже четох, че тези уреди били с нещо като лампи, които се изтощавали след известен период и да смениш лампата било почти толкова скъпо, колкото да си купиш нов фотоепилатор, ще се радвам да споделиш дали една лампа стига за цялостно трайно обезкосмяване на един човек Simple Smile Другите притежателки на фотоепилатор също да си дадат мнението.

Другото, което ме интересува. Имам доста бенки, но те са на гърба и по деколтето предимно, където нямам косми (слава богу). Но заради бенките не стоя прекалено много на слънце и не използвам солариум. Има ли някаква опасност все пак от фотоепилация в други зони?

Пише,че продукта не е добре да се използва в зони с бенки и лунички, но ако луничките и бенките са ти по места без окосмяване, както казваш, няма проблем да си го използваш  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт