Предизвикателство от Philips: спечелете два уреда за фотоепилация Lumea

• 24 153
  • 243
  •   1
Отговори
Здравейте!

Първо започваме с това, че благодарим на всички, които се включиха до този момент в нашата игра и ни отговориха на въпроса „Защо аз съм точният човек, който да тества Philips Lumea?” Получихме огромен брой вдъхновяващи писма, което ни дава основание да твърдим че всяка една от вас, скъпи дами, заслужава наградата – иновативната система за фотоепилация Philips Lumea.

Вчера изтеглихме в томбола първия победител. Дамата, която печели възможността да тества уникалната система за фотоепилация в домашни условия Philips Lumea, се казва Мая Бахчеванска. Както знаете, сега Мая ще има приятната задача да ни споделя редовно какви са впечатленията й от Philips Lumea и да се радва на кадифено гладка кожа – ден след ден, сякаш времето е спряло.

Скъпи дами, участвайте активно в нашата тема! В края на кампанията ни – през месец юни – от всички, които са публикували в темата на Philips Lumea, на томболен принцип ще изтеглим още една от вас, която ще спечели уреда.

Д-р Елмира Павлова – един от най-добрите специалисти в областта на дерматологията в България – периодично ще отговаря на въпросите Ви. Темата ще бъде активна в следните три периода: 25.4.2013 – 30.4.2013, 15.5.2013 – 21.5.2013 и 5.6.2013 – 11.6.2013.

С Общите условия на играта можете да се запознаете тук.
Оставаме на разположение да отговаряме на всичките ви въпроси. Участвайте активно и може да сте следващата късметлийка, която ще спечели Philips Lumea!

С уважение,
Екипът на Philips

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 10:21 от Реклама

# 1
Здравейте  wavey От повече от година имам уреда,но от няколко месеца го ползвам. Не съм много сериозна в процедурите заради недостатъчно време. Въпреки всичко забелязвам много добър ефект. Ползвам Philips Lumea SC2002 Зарибих и свекито и тя си поръча от Италия от някаква аптека. Обясних ѝ какъв модел да си вземе, но са и продали стария модел SC2001. Използва го вече трети месец и на лицето, но тя си е мислила, че става за цялото тяло. Преди това е ходила в едно козметично студио (тя работи в курортно село) и са ѝ правили процедури пак със същият модел на Лумеата. Тези процедури ги е правила в продължение на около две години, често пъти два пъти месечно (плащала е 50 евро - само информативно го пиша) Въпросът ми е, дали ще има някакви последствия върху кожата ѝ? Тя има няколко бенки по лицето и именно заради това се притеснявам.
Имам и друг въпрос  Mr. Green Въпреки упътването, което тя не е прочела  Grinning не е бръснела предварително косъмчетата, за да можела да ги вижда по-добре и сега прозорчето на уреда ѝ е като зацапан. Според мен е працакала уреда, дали наистина е така?
Следващ въпрос  Laughing след процедурата постоянно ли трябва да съм с 50-ти фактор слънчева защита или само 24 часа след процедурата. Аз лично не се мажа редовно със слънцезащитен крем.  Blush
Това е за сега от мен, ако се сетя нещо друго ще пиша
Аааа, да, сетих се, нали процедурите и кърменето са съвместими?

# 2
Привет  Sunglasses
моето питане е във връзка с ограниченията за ползване-има ли такива при кожни заболявания, кои видове (ако има), и какви?

# 3
  • Нейде из лудите гори...
, но тя си е мислила, че става за цялото тяло.

А той не е ли за цялото тяло?!  newsm78

Обърках се Simple Smile
иначе и аз съм му хвърлила око ... и съм го заплюла за рождения ми ден  Mr. Green

# 4
Модела, който аз имам е Philips Lumea SC2002, там има и една приставка, която има специален филтър за лице. По-стария модел е само с една приставка, на която няма никакъв филтър и с нея се третира тялото (ръце, крака, подмишници). Мисля, че специалистите в тази област ще ти отговорят по-точно, че аз не съм в кондиция сега от недоспиване. Лека вечер момичета. Утре обещавам да се насвяткам с уреда  Mr. Green стига малкият голям шеф да ми позволи  newsm32

# 5
Привет. Искам да попитам колко време може да се използва уреда, има ли някакъв лимит и може ли да се ползва от повече от един човек ?

# 6
Привет. Искам да попитам колко време може да се използва уреда, има ли някакъв лимит и може ли да се ползва от повече от един човек ?

Има ли странични ефекти ? Разкажете моля, по подробно за тези уреди .Могат ли да се използват от хора с чувствителна кожа?Бенките и луничките влияят ли се от това "светкане" ?

# 7
  • София
Здравейте и аз  с писмо , а сега и в тази тема ще се включа . Интересно е да прочета от момичета имащи уреда и от новата собственичка , как действа и дали са доволни .  Wink

# 8
Здравейте, дами!

Благодарим на всички за интереса и въпросите!

Конкретно за нещата, които ви интересуват. В България на разположение на потребители са два модела Philips Lumea – Lumea SC2003 (за депилация на тялото и лицето) и Lumea SC2001 (за депилация на тялото).

Lumea SC2003 предлага допълнителна грижа за всички чувствителни зони  на лицето (зоната над горната устна, брадичката и скулите). Специално проектираният за тези зони двоен филтър Lumea Precision деликатно третира Вашата кожа и Ви предлага нежността, която търсите.
Lumea SC2001 също има вграден UV филтър, който предпазва кожата от UV светлината и система с предпазен пръстен, предотвратяваща случайно генериране на импулс.

stefi_sv, по принцип използването на Philips Lumea не се препоръчва ако сте бременна или все още кърмите.

Съвсем малко по-късно ще дадем отговори и на всичките ви останали въпроси. През това време продължавайте да ни задавате такива!  Simple Smile

Благодарим ви още веднъж за интереса и не забравяйте, че с публикациите си в тази тема участвате в томбола за система за фотоепилация в домашни условия Philips Lumea!

Поздрави,
Екипът на Philips

# 9
Аз искам да попитам дали го има вече в България, къде и на каква цена? Като го търся в интернет ми излизат само чужди сайтове Simple Smile

# 10
Още едно питане   Simple Smile
Само за дами ли е, или става и за съпрузите им Mr. Green

# 11
stefi_sv, по принцип използването на Philips Lumea не се препоръчва ако сте бременна или все още кърмите.
newsm45, стига дееее, наистина ли  newsm45
От толкова време си мечтаех за този уред, събрах пари, купих го, докато пристигне при мен разбрах, че съм бременна, изчаках да родя въпреки ужасните косми и ....сега пак не може да го ползвам
Разбирам, че по време на бременност могат да доведат до контракции, но какво пречи за кърменето? Все пак аз третирам само лицето, не са големи зони и общо да са най-много към 30-40 светкания. Моля ви, отговорете ми по-скоро на въпроса, за да знам какво да правя. Не са някакви облъчвания с гама лъчи, не съм забелязала да се променя количеството на кърмата, за състава не знам  newsm78 Естествено, че космите няма да ме спрат да кърмя, но все пак ми се иска и аз да се отърва от тях.
Тъкмо днес мислих да направя процедурата, но явно ще отложа...

# 12
А подходящ ли е за светла кожа и кестеняви косми?

# 13
Някой знаели каква е цената му в България?

# 14
Някой знаели каква е цената му в България?

999.00/829.00лв  Wink

Общи условия

Активация на акаунт