Предизвикателство от Philips: спечелете два уреда за фотоепилация Lumea

• 24 159
  • 243
  •   1
Отговори
# 240
Не че нещо, ама ми намирисва на нагласена работа. Cherry_pie има точно 3 коментара във форума, като първия е точно в тази тема  newsm78 и то в началото на първа страница. Не беше влизала във форума от 31 май и хоп изтеглиха и името и след 2 часа писа пак.... Дано не е това което си мисля, но фактите са красноречиви....

Paola2, разбирам гледната ти точка, все пак живеем в България, царстото на шуро-баджанащината, но този път нещата не са така. Вярно е, че имам само един коментар по темата, попитах колко струва продукта и къде може да се намери, та ако беше нагласена работата и знаех, че ще спечеля щях да се скъсам да коментирам.

Както и да е, всеки е свободен да си мисли каквото иска Simple Smile

# 241
Не че нещо, ама ми намирисва на нагласена работа. Cherry_pie има точно 3 коментара във форума, като първия е точно в тази тема  newsm78 и то в началото на първа страница. Не беше влизала във форума от 31 май и хоп изтеглиха и името и след 2 часа писа пак.... Дано не е това което си мисля, но фактите са красноречиви....

paola2, много съжаляваме да прочетем мнението Ви. Както изрично сме описали в Общите условия на играта ни, в томболата участват абсолютно всички потребители, които са взели участие в темата - независимо с колко коментара. Нямаме нито моралното право, нито желанието да ограничаваме вас, потребителите на BG-MAMMA, откъм участие.
Форумът, както знаете, е отворена платформа - в дискусиите могат да участват всички. А след като в дискусиите участват всички, значи и в томболата участват всички.
За да няма съмнения относно прозрачността и честността в условията и тегленето на победителите, всяка една томбола провеждаме задължително в присъствието на нотариус - със специално създаден за целта софтуер.

Благодарим и на Вас за това, че участвахте в дискусията ни Simple Smile   bouquet

Пожелаваме на всички успех в бъдещите ни игри   bouquet

# 242
Честито на победителката Simple Smile Надявам се , че темата няма да бъде затворена. С удоволствие я чета, когато имам време. От коментарите на Мая научих доста неща. Предлагам притежателите на фотоепилатор, не само победителите, а принципно, да пишат сбито нещо като дневник. В началото кратко описание с каква кожа и косми са (цвят, нормални или със склонност към омазняване/изсушаване, някакви специфични характеристики при тях на кожата като бенки, петна, лунички и др.), ефект при първа и n-та процедура на различните части на тялото и/или лицето.

# 243
Честито на победителката Simple Smile Надявам се , че темата няма да бъде затворена. С удоволствие я чета, когато имам време. От коментарите на Мая научих доста неща. Предлагам притежателите на фотоепилатор, не само победителите, а принципно, да пишат сбито нещо като дневник. В началото кратко описание с каква кожа и косми са (цвят, нормални или със склонност към омазняване/изсушаване, някакви специфични характеристики при тях на кожата като бенки, петна, лунички и др.), ефект при първа и n-та процедура на различните части на тялото и/или лицето.

Здравейте отново, кукумицинка!   bouquet
Радваме се, че темата Ви е била интересна Simple Smile
Иначе - както казахме, на разположение сме на lumea@philipslumea.bg Simple Smile

Надяваме се, че сме Ви били от полза Simple Smile И че ще се доверите на Philips Lumea Simple Smile А ние ви обещаваме кадифено гладка кожа - ден след ден, сякаш времето е спряло... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт