Предизвикателство от Philips: спечелете два уреда за фотоепилация Lumea

• 24 171
  • 243
  •   1
Отговори
# 210

Е, той уреда се почиства...с висок % спирт  Wink

Аха. Как пък по болниците и лабораториите не са се сетили, че спиртът е такава панацея, ами стерилизират инструментите в автоклави, УВ-лъчение, химични разтвори и пр.

Да речем, че е въпрос на лично възприятие. Някои хора биха ползвали вече ползвани от някой друг обувки, гащи, козметика, епилатори и пр., други хора не биха.

# 211
в Норвегия в СПА центровете видях потресаващи гледки на жени - по-космати то мъжа ми  ooooh! ooooh! ooooh! без грам свян и притеснение си разхождаха космите навсякъде  Crazy Confused

мааалииии  Mr. Green, симпатяги, а  Laughing

Philips Bulgaria, трябваше да пуснете един ф.епилатор на ротационен принцип м/у 3-4 потребителки, с различна кожа, за да имаме повече и по-чести мнения  Simple Smile

a.l.e.n.a Simple Smile Simple Smile

MTV, не сме убедени, че е редно един уред да се използва от няколко различни дами - наистина по хигиенични съображения Simple Smile Иначе - за резултатите от първа ръка сме напълно съгласни с Вас.

Знаете ли, очакваме още една дама да сподели тези дни в блога си впечатленията си след първите няколко процедури с Philips Lumea.

Ако Ви е интересно, бихме споделили с Вас и нейните отзиви.

# 212
Здравеите Simple Smile Снощи си направих четвъртата процедура.Направих и долен триъгълник,отстрани-засега нищо ми няма Simple Smile Искам да пожелая успех на всички. Надявам се вие да иматв късмета,който аз имах и да спечелите и  да се радвате на уреда.На тези,които пък няма да спечелят пожелавам да се сдобият с  уреда по другия начин Simple Smile Надявам се да съм ви била полезна с инфото,постарах се да ви държа максимално в течение с процеса. Благодаря на ФИЛИПС за невероятния и ценен подарък,който ми направиха и им пожелавам още дълги години да ни радват !!! Спокоина вечер Simple Smile

# 213
  • София
Здравейте, ако не е късно - и аз да се запиша в томболата Flutter
Аз съм много доволна от уредите на Филипс, за съжаление цените им не са ми особено приятни, но няма как - качеството си има цена.

# 214
  • Варна
Philips Bulgaria аз лично бих се радвала да споделите и впечатленията,както и отзивите от ползването на уреда на тази дама,която писахте,че от съвсем скоро  се е сдобила с този прекрасен уред за фотоепилация Lumea  Flutter

# 215
Philips Bulgaria аз лично бих се радвала да споделите и впечатленията,както и отзивите от ползването на уреда на тази дама,която писахте,че от съвсем скоро  се е сдобила с този прекрасен уред за фотоепилация Lumea  Flutter
Разбира се, няма проблем.   bouquet

# 216
Здравеите Simple Smile Снощи си направих четвъртата процедура.Направих и долен триъгълник,отстрани-засега нищо ми няма Simple Smile Искам да пожелая успех на всички. Надявам се вие да иматв късмета,който аз имах и да спечелите и  да се радвате на уреда.На тези,които пък няма да спечелят пожелавам да се сдобият с  уреда по другия начин Simple Smile Надявам се да съм ви била полезна с инфото,постарах се да ви държа максимално в течение с процеса. Благодаря на ФИЛИПС за невероятния и ценен подарък,който ми направиха и им пожелавам още дълги години да ни радват !!! Спокоина вечер Simple Smile
Здравейте отново, Мая! Simple Smile
Може би за дамите ще е интересно да разберат и за колко време се справяте с процедурите Simple Smile Как Ви се струва - досега отзивите, които получаваме, са, че дамите са особено доволни и от факта, че могат да носят уреда със себе си, където поискат и че не им отнема много време Simple Smile
Все пак ще се радваме и на Вашето мнение в тази посока Simple Smile

# 217
С интерес следя темата, но като че ли не видях отговори на моите си въпроси и за това да попитам..
 Аз съм с тъмно руса коса, много бяла чуствителна /смесена/ кожа с не много лунички, които се увеличават в пъти при излагане на слънце / на практика тен трудно правя, той се изразява предимно в лунички /, през зимата намаляват значително. Окосмена съм доста, но космите са си видими, не са никак тънки и незабележими.
Въпроса ми е при мен уреда ще даде ли желания резултат за копринено гладка кожа, при положение че имам и доста светли косми, да не кажа че са като бели, / както и мъх, от прочетеното останах с впечатление, че мъха не се премахва от уреда/ няма ли да стане така че видимите косми да изчезнат, а  много светлите и мъха да си останат? Или при тях ще трябва повече процедури за премахването им? Също забелязвам много светли косми с тъмни корени, ефикасен ли е уреда при тях, при положение че се бръснат, би трябвало да е?
Дано съм била ясна и благодаря за отговорите предварително.

Здравейте отново, Mallena111 Simple Smile
Що се отнася до питането Ви, което адресирахме към д-р Елмира Павлова - относно луничките - ако луничките тип ефелиди не са много, няма проблем за използването на Philips Lumea.

Ако имате някакви притеснения относно кожата си, можете да проведете един преглед при дерматолог   bouquet

# 218
Philips Bulgaria, как бихте препоръчали да се третират зони с пигментни петна? На крака си имам такова с размер на монета от 1лв, не е много тъмно, но се забелязва. Може ли да се използва уреда на това място, естествено на подходяща степен за този цвят кожа?
mentolka, по думите на д-р Елмира Павлова, ако петното наистина е повърхностна пигментация и е по-светло на цвят, няма проблем кожата да се третира с Philips Lumea   bouquet

# 219
Здравеите,относно скоростта на третиране,онзи ден за 10мин използвах уреда на триъгълник,ръце и подмишницу.Става много бързо,допираш и щракваш.Не се чака да зареди,или нещи от сорта.Щрак,щрак и готово Simple Smile Относно разнасянето,аз съм на морето в момента.Както споменах в някои от първите си постове уредът е много практичен за разнасяне.Има си чантичка,не е голям.За четири процедури съм го зареждала 1 път след първоначалното зареждане. Спокойно може да се замине някъде със зареден уред и да се правят процедури Simple Smile

# 220
Дами, както обещахме - отзивите на Ива, създател на блога Inspirationofshhh: http://inspirationofshhh.blogspot.com/. Засега Ива е направила 2 процедури Simple Smile

# 221
  • Нейде из лудите гори...
Благодаря за споделения блог.

Пожелавам успех на всички, участвали в темата  Wink

# 222

bouquet Няма защо!

В следобедните часове днес ще изтеглим победителя от всички, участвали в нашата тема, и ще го обявим тук.
Дами, оставаме на разположение и след затварянето на нашата тема тук. Ако имате някакви въпроси към нас, или към д-р Елмира Павлова, можете да ни пишете по всяко време на lumea@philipslumea.bg Simple Smile

На разположение сме и днес - ще се радваме, ако можем да ви дадем и някаква друга информация, която да ви е от полза   bouquet

# 223

bouquet Няма защо!

В следобедните часове днес ще изтеглим победителя от всички, участвали в нашата тема, и ще го обявим тук.
Дами, оставаме на разположение и след затварянето на нашата тема тук. Ако имате някакви въпроси към нас, или към д-р Елмира Павлова, можете да ни пишете по всяко време на lumea@philipslumea.bg Simple Smile

На разположение сме и днес - ще се радваме, ако можем да ви дадем и някаква друга информация, която да ви е от полза   bouquet

Успех, дами!  Simple Smile И нека после късметлийката също сподели впечатленията си!

# 224
  • Варна
Philips Bulgaria, как бихте препоръчали да се третират зони с пигментни петна? На крака си имам такова с размер на монета от 1лв, не е много тъмно, но се забелязва. Може ли да се използва уреда на това място, естествено на подходяща степен за този цвят кожа?
mentolka, по думите на д-р Елмира Павлова, ако петното наистина е повърхностна пигментация и е по-светло на цвят, няма проблем кожата да се третира с Philips Lumea   bouquet

Благодаря Ви за отговора, Philips Bulgaria! Това ме обнадежди, че този уред би ми свършил прекрасна работа и се надявам скоро да се сдобия с него  Simple Smile
Пожелавам успех на кампанията  bouquet
А на себе си и всички участници в темата поне по една сбъдната мечта  Hug

Общи условия

Активация на акаунт