Предизвикателство от Philips: спечелете два уреда за фотоепилация Lumea

• 24 165
  • 243
  •   1
Отговори
# 195
Определено ми беше полезна информацията за подкожните косми.
Аз сега имам други въпроси.
Стана ми ясно,че задължително трябва да се избръснем преди процедура,но в следващите две седмици (особено след бръснене) космите отново ще пораснат,ако използваме епилатор пък няма да има какво де се обръсне,когато дойде време за повтаряне на процедурата?! Как точно трябва да се процедира,след като започнем домашна фотоепилация само самобръсначка ли може да се ползва,докато се появи ефекта от самите процедури?
Във вашата статистика за уреда има ли случаи при които уреда не е помогнал изобщо?
И последно,смятате ли да пуснете уреда на изплащане?
Предварително Благодаря!
Здравейте, nin4eto.
Всъщност е напълно нормално да се забелязват тук-там косъмчета между първите няколко процедури - малко, но все пак няма как крайният ефект да бъде постигнат от самото начало Simple Smile Бръсненето ще се налага само в началото. След като космите престанат да израстват отново, което обикновено се случва след 4-5 процедури, повече няма да се налага да се бръснете, преди да използвате уреда Simple Smile
Както казахме и преди, ако наистина много Ви притеснява бръсненето на лицето, можете да се опитате да подстрижете косъмчетата над горната устна Simple Smile Но задължително до дъно Simple Smile
По време на клиничните тестове се случи това, за което и тук споделихме и което е напълно в реда на нещата - ефектът е различен при различните хора. Въпрос на особености на организма - при едни дами ефектът идва след по-малко процедури, отколкото при други Simple Smile Най-често - след 4 до 6 Simple Smile
За изплащането на уреда биха могли да Ви отговорят нашите партньори от търговската мрежа в страната.

Нещо, което задължително искаме да Ви кажем, е да не забравяте, че за да използвате Lumea за лице, Ви трябва моделът SC2003 - с приставка за прецизно третиране. И една препоръка от нас, мили дами: преди да използвате уреда върху горната устна, брадичката или бакенбардите, изберете област без бенки и косми под ухото, за да извършите теста на кожата Simple Smile

С пожелание за прекрасна вечер!   bouquet

# 196
И преди да ви пожелаем спокойна нощ, дами, бихме искали да публикуваме тук един текст за IPL фотоепилацията, подготвен специално за вас от д-р Елмира Павлова. Надяваме се искрено, че ще бъде полезен и приятен за четене:

"IPL фотоепилацията е ефективен метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване. Подходящ е за прилагане в различни анатомични области на тялото, като позволява да се третират както малки участъци, така и големи области. За разлика от всички други методи за обезкосмяване, позволява да се реши неприятният проблем с врастналите косми, различни кожни възпаления и т.н. Принципът на действие на IPL е същият, както при лазерната епилация, но има някои разлики, с които се обяснява по-добрият ефект на този метод.

Фотоепилацията се основава на принципа на селективната фототермолиза, при която светлинната енергия се поглъща от меланина и се трансформира в топлина. Тази топлина се провежда по стъблото на косъма до неговия фоликул /корен/, който се нагрява и разрушава заедно с хранещите го кръвоносни съдове, като при този процес не се уврежда околната кожа. За да е ефективна фотоепилацията е необходимо меланинът да се намира в достатъчно количество в космения фоликул - т.е. колкото по-тъмен и плътен е косъмът, толкова по-бърз и добър ще е ефектът.

За разлика от лазера/диоден, александрит и рубинов/, които имат фиксирана дължина на вълната, технологията IPL използва серия от светлинни филтри, осигуряващи светлина с широк спректър от дължини на вълната, което позволява:
•   да се подбере най-подходяща дължина на вълната в зависимост от цвета на кожата, цвета и дълбочината на косъма;
•   да се премахнат космите по всички части на тялото - лице, ръце, мишници, гръб, крака, бикини, независимо от дълбочината на косъма;

По време на фазата на растеж нивото на пигмент във фоликула е най-високо, за това именно в тази фаза космите се поддават на третиране с IPL. Във фазата на обратно развитие космената луковица започва да се свива. Фоликулите, които се третират по време на тази фаза ще изискват повторно третиране, но израсналите косми ще са по-тънки и светли. По време на фазата на покой във фоликула няма косъм, следователно няма пигмент и за това третирането на космите няма резултат. При първата процедура космените луковици в третираната зона се намират във всяка една от тези фази, поради което една процедура IPL не е достатъчна, за да се постигне окончателно обезкосмяване."

Ако имате въпроси към д-р Елмира Павлова, ние сме насреща да съдействаме, за да получите отговор  Simple Smile

Спокойна нощ!   bouquet

# 197
  • Варна
От прочетеното до тук,се уверявам,че уреда наистина си заслужава инвестициите,въпреки,че в тези времена на криза е малко по -трудно достъпен,но в големите вериги,спокойно можем да се сдобием с него на изплащане,..обмислям го като вариант,но и аз кърмя в момента,..и най-вероятно като прекратя с кърменето,може и да навия мъжо за един такъв подарък Peace,подарък за мен ,а и за него,"само каква съм хитруша" Laughing
 PeaceМеждувременно си и стискам палци за томболата,..знае ли човек  Praynig

# 198
  • Поморие
Междувременно си и стискам палци за томболата,..знае ли човек 
И аз. Grinning

# 199
Добро утро   bouquet

Хубав и спокоен съботен ден на всички! Simple Smile

# 200
  • Там Някъде
С интерес следя темата, но като че ли не видях отговори на моите си въпроси и за това да попитам..
 Аз съм с тъмно руса коса, много бяла чуствителна /смесена/ кожа с не много лунички, които се увеличават в пъти при излагане на слънце / на практика тен трудно правя, той се изразява предимно в лунички /, през зимата намаляват значително. Окосмена съм доста, но космите са си видими, не са никак тънки и незабележими.
Въпроса ми е при мен уреда ще даде ли желания резултат за копринено гладка кожа, при положение че имам и доста светли косми, да не кажа че са като бели, / както и мъх, от прочетеното останах с впечатление, че мъха не се премахва от уреда/ няма ли да стане така че видимите косми да изчезнат, а  много светлите и мъха да си останат? Или при тях ще трябва повече процедури за премахването им? Също забелязвам много светли косми с тъмни корени, ефикасен ли е уреда при тях, при положение че се бръснат, би трябвало да е?
Дано съм била ясна и благодаря за отговорите предварително.

# 201
С интерес следя темата, но като че ли не видях отговори на моите си въпроси и за това да попитам..
 Аз съм с тъмно руса коса, много бяла чуствителна /смесена/ кожа с не много лунички, които се увеличават в пъти при излагане на слънце / на практика тен трудно правя, той се изразява предимно в лунички /, през зимата намаляват значително. Окосмена съм доста, но космите са си видими, не са никак тънки и незабележими.
Въпроса ми е при мен уреда ще даде ли желания резултат за копринено гладка кожа, при положение че имам и доста светли косми, да не кажа че са като бели, / както и мъх, от прочетеното останах с впечатление, че мъха не се премахва от уреда/ няма ли да стане така че видимите косми да изчезнат, а  много светлите и мъха да си останат? Или при тях ще трябва повече процедури за премахването им? Също забелязвам много светли косми с тъмни корени, ефикасен ли е уреда при тях, при положение че се бръснат, би трябвало да е?
Дано съм била ясна и благодаря за отговорите предварително.
Здравейте, Mallena111, и благодарим за участието в нашата тема!   bouquet
За да Ви дадем експертен отговор относно питането Ви за чувствителна кожа с много лунички, ще адресираме питането Ви директно към д-р Елмира Павлова. Иначе - уредът е напълно ефективен при тъмнорусо окосмяване. Светлинните импулси достигат до всички корени, така че няма опасност да остане част от окосмяването.
Няма как да Ви кажем точно от колко процедури ще имате нужда, защото това наистина е нещо изключително индивидуално. Средният брой процедури за постигане на желания ефект е 4-6 Simple Smile
Възможно е светлите косми с тъмни корени да се дължат на това, че от светлината (слънцето) до голяма степен окосмяването изсветлява Simple Smile
Желаем Ви прекрасна вечер!   bouquet

# 202
И понеже все пак е събота вечер и всички сме настроени една идея по-лежерно, замисляли сте се, например, за епилирането през вековете?  Simple Smile

Според някои източници, например, едни от първите истински бръсначи са се появили в Индия и Египет - много-много отдавна - цели 3 000  години преди Христа Simple Smile

По време на Римската империя обезкосмяването било знак за принадлежност към по-висока класа. По-заможните дами имали привилегията да си купуват бръсначи, пемзи, както и други епилиращи средства. Има сведения, че 500 години пр. Хр. Александър Македонски е бил почти вманиачен по идеята да се бръсне - затова и този "ритуал" се разпространил така широко сред народа му, след което се появили и първите в света бръснарници.

Около 60 години пр. Хр. жените в древен Египет, като самата Клеопатра, започнали да използват метод, който дори и в наши дни може да бъде изпробван в салоните за красота, наречен захаросване. Именно в древен Египет, в Близкия изток и в Азия са първите случаи на обезкосмяване с конец Simple Smile

# 203
  • в 1001-та нощ
в Норвегия в СПА центровете видях потресаващи гледки на жени - по-космати то мъжа ми  ooooh! ooooh! ooooh! без грам свян и притеснение си разхождаха космите навсякъде  Crazy Confused

# 204
  • Там Някъде
Благодаря за бързия отговор, трогната съм.   bouquet
Луничките ми са предимно по лицето, при излагане на слънце се появяват по раменете, деколтето и малко по ръцете. Бенки за щастие нямам. За броя на процедурите не се притеснявам, стига да има желания ефект.
Никога не съм се подлагала на фотоепилаця, ползвам епилатор /на Филипс със замръзяваща приставка, която се стопля за кратко време и няма кой знае какъв ефект при косми на няколко месеца/ за по-голямата част от тялото ми. Моите пробреми при епилацията започват при израстването на космите, някои от местата се възпаляват, на места има и сърбеж  при изникването, а по прасците ми и около коленете се образуват подкожни косми. Трябва да изчакам да израстнат почни напълно за да епилирам отново, което си е доста време и неудобство при днешните модни стандарти, особено през лятото.
От всичко прочетено за фотоепилирането, всичко звучи приказно гладко, но за това не се споменава и в рекламите за епилатори, там също обещават гладки кожа за цели 4 седмици. Е първите косъмчета са видими след 6-тия ден.
новите ми въпроси са: Каква е гаранцията че и при фотоепилацията всичко е така както обещава рекламата? Ако клиентите не са доволни от уреда и няма желания резултат какво следва?
От друга страна ако уреда е това което обещава, това ще е чудесно както за мен, така и за съпруга ми. Очаквам отговорите ви, както и тези от д-р Елмира Павлова. Благодаря предварително.

# 205
в Норвегия в СПА центровете видях потресаващи гледки на жени - по-космати то мъжа ми  ooooh! ooooh! ooooh! без грам свян и притеснение си разхождаха космите навсякъде  Crazy Confused

мааалииии  Mr. Green, симпатяги, а  Laughing

Philips Bulgaria, трябваше да пуснете един ф.епилатор на ротационен принцип м/у 3-4 потребителки, с различна кожа, за да имаме повече и по-чести мнения  Simple Smile

# 206
  • Нейде из лудите гори...

Philips Bulgaria, трябваше да пуснете един ф.епилатор на ротационен принцип м/у 3-4 потребителки, с различна кожа, за да имаме повече и по-чести мнения  Simple Smile[/color]

мм, това ако го направят за следващата игра, ще е чудесно. Мнения от първа ръка винаги са най-полезни  Peace

# 207
Звучи ми ужасно нехигиенично, с извинение. Дори и фотоепилаторите все пак се допират до кожата, ако не бъркам. Аз имам 2 обикновени епилатора - на Филипс и на Браун и съм отказвала дори на сестра ми да ги ползва, въпреки че ги почиствам редовно, все пак не ги стерилизирам. Върху кожата на всеки човек има милиони бактерии, едни и същи бактерии може да са безвредни за даден човек и да навредят на друг, ако има по-слаба имунна система, ако нормалният Ph-баланс на кожата е нарушен и т.н.

# 208
  • в 1001-та нощ
или примерно 4 награди с отстъпка 50% вместо 2 безплатни  Peace

но едва ли ще има друга игра, все пак - целта е въвеждаща реклама, до колкото разбирам  newsm78

# 209
Звучи ми ужасно нехигиенично, с извинение. Дори и фотоепилаторите все пак се допират до кожата, ако не бъркам...

Е, той уреда се почиства...с висок % спирт  Wink

Общи условия

Активация на акаунт