Търся/предлагам аватар/подпис! 2

• 395 690
  • 14 326
  •   1
Отговори
# 10 320
.....и да продължа със Зимни предложения:
9.
9 моля Praynig
Благодаря!  bouquet

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 16:04 от miracle_today

# 10 321
Заповядай,miracle_today Peace

Niana,забравих да кажа,че и теб отбелязах Peace

Ако ще ти трябва помощ за слагането на картинките ще се опитам да обясня......Отиваш на поста ми с предложенията и в горния десен ъгъл,където пише "цитат" кликваш и ти излиза поста ми и адресите на комбинациите,които съм предложила.....след това отваряш нов прозорец пак в бг-мама и отиваш на настройките на профила-там правиш следното:копираш на мястото за аватар първия адрес от комбинацията,която искаш(в случая номер 3),но без имг-то в скобите т.е. трябва да сложиш само адреса,който започва със http:......и т.н.,а на мястото за подпис слагаш втория адрес от комбинацията,която искаш(както казахме в случая-№3)-той трябва да си е целия както е в поста(със img-то в скобите) и запазваш промените.Би трябвало да се получи...Дано си ме разбрала Rolling Eyes

# 10 322
  • София

Много ти благодаря!  Hug  bouquet

# 10 323

Може ли да взема 10, ако е свободна?  Simple Smile

# 10 324
iani87 Много ти благодаря мила и за премяната и за помощта  Hug

# 10 325
Sassie,може да я вземеш,разбира се Peace

Niana,няма защо да ми благодариш....Радвам се,че съм помогнала Hug

# 10 326
ЯниHug някой път,ще съм благодарна,ако пуснеш нещо за мен-зимно,но ако може мацката да не е русолява  Laughing Май много искам  Mr. Green

# 10 327
ЯниHug някой път,ще съм благодарна,ако пуснеш нещо за мен-зимно,но ако може мацката да не е русолява  Laughing Май много искам  Mr. Green

Романтиче,на теб още не съм ти усетила вкуса.....даже нямам представа в каква насока да спретна нещо ThinkingРазбрах,че не искаш блондита,но за друго-идея си нямам ooooh!

А ти няма ли скоро да ни зарадваш....Защо така спря кранчето Mr. Green

# 10 328
Скоро не съм ровила и търсила,имам някакви,но не са зимни,а сега се търсят такива.  Mr. Green

Систъра ми знае вкуса,но скоро нищо не ми е подарявала,да вземе да се замисли...  Crossing Arms Simple Smile

# 10 329
  • някъде другаде
.....и да продължа със Зимни предложения:

8.

Искам го Praynig

# 10 330
Много харесвам нар.
Някой може ли да направи хубава комбинация от нар и други есенни плодове?
Нещо ярко, сочно и ... сладко Laughing.

# 10 331
Искам НЕбременлински и зимни, ама ида са  от Iani Laughing

# 10 332
  • при моите деца .....
Искам НЕбременлински и зимни, ама ида са  от Iani Laughing
Чакаме....  Laughing
Заваля първия сняг и искаме снежни и зимни комбинации

# 10 333
Стоя с пръст върху рифреша и дебна (ако ме изпреварите - мислете му  Misc Ghost )

# 10 334
И аз дебна... ама като гледам на балкона сме само дебнещите и с дебненето ще си останем... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт