„Съла”/ Sila /-(С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт) - Тема 3

• 125 663
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Привет!!! wavey wavey wavey

Изпокрихме се, ама какво да се прави, като при мен работата е до небесата. Нямам време за нищо, но си надничам в темичката.
Диме, много хубави снимки си постнала. Хубаво настроение ми създаде, гледайки този гълъб с тази роза. Много хубави моменти на романтика има в този сериал. Гледам ги с удоволствие.
През почивните дни може би ще имаме възможност да си хортуваме за нашата семейна двойка Генджови. Големи са сладури, независимо, че са от различни "светове". Не може да няма сблъсъци и невъзможност за общуване. Те си говорят на един и същи език, но го разбират по различен начин или по начин, който им е дало възпитанието в семейството и околната среда.
Получава се като "развален телефон". може би затова имаше толкова разминавания между Сила и Боран, но това което усетих в тях е имаше желание за разбиране на другия или по-точно осмисляне на допуснатите грешки. Нещо такова умувам в момента newsm78 newsm78 newsm78.
Да Сала правеше много грешки, повече от които следствие на  импулсивният си характер, а други правеше от инат или твърдоглавост, както казваше Боран.
Неговите пък грешки бяха от много премисляне, по-бавно действие и дълбоката му вяра, че той като мъж трябва винаги да е водещият и предприемащият всичко добро за семейството му.
Имаше моменти, в които ги чувствах като птици в клетка. Той иска доброто за тях, прави всичко възможно да го организира, но някой му отнема тази възможност, защото има тьоре и хора около него, които не му дават да излезе от средата им, не му позволяват да проведе своята либерална политика на ага, защото се страхуват от промяната, която може да засегне и тях.
Всъщност най-трудно се приема една промяна. никой не иска да му се наруши статуквото.
Мислила съм си какво би станало ако Съла я бяха оженили за Джихан например? newsm78 newsm78 newsm78.Направо не ми се мисли....... Леле, как прозвуча този ми въпрос, заедно с отговора. Като един виц, който ще напиша в спойлер
Скрит текст:
Срещат се двама стари приятели, които не са се виждали отдавна,  поздравяват се и се подминават, но единият спира другият и му казва:
- питай ме какво правя
- защо да те питам, нали виждам, че си добре
- питай ме моля те какво правя
- е, добре де, какво правиш?
- ох, не ме питай !

При Боран и Съла се получи харесване, после желание за доверие и най-вече доверие в това, че те имаха сходни виждания за живота на хората около тях. Или тяхната ценностна система бе сходна и се разпозна у другия.

# 92
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&so … FlFJA&cad=rja

Попадна ми тази статия за гр. Мардин и интереса на Холивуд към него.

# 93
http://pochivka.com/gradove/n20-34912-%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BD

Писах, че имам работа до небесата пък съм в нета. Как да ми се вярва, че ще работя? Joy Joy Joy
Не  е истина ,че толкова ми харесва този град и този край. При всяка свободна минута ми се иска да чета нещо за него и попаднах на тази информация, която ви постнах.

# 94
  • БГ
Диманче  Hug- много интересни неща си сподели за Мардин!
Прочетох ги с интерес!
Всъщност докато гледах снощи как се превива от мъка Уму-жената на Джихан, все ме мъчеше една мислА newsm78 за какво и как аджеба тази фина,скромна,послушна млада жена обича тоя дзвер Джихан така всеотдайно и жертвеготовно.Тя , милата,дори посегна на живота си,сломена от неговата грубост и арогантност. Оженили са ги по споразумение.не вярвам той и в първите години на брака им да е бил по-различен в отношението си към нея. С какво я привлече този мъж,какво му хареса та така го обича и както казва по-нататък - ще бъде единствено и само негова до края на живота си.
Явно тука има пръст и възпитанието й,ама все пак.... Tired
Да обичаш един мъж,който те ругае, бие, пренебрегва и т.н. - как става тая работа направо
не разбирам. Crossing Arms И не малко години са заедно - цели 15. Thinking

# 95
  • Разград
Димана, благодаря за интересните статий. Вече мога да поглеждам по-често в темичката, през последните дни и аз нямах много време за нея, освен вечер, но тогава пък вас Ви няма. Е снощи се засякохме с Димето. Виждам че се каните да си хортувате през празниците, а аз горката сигурно няма да имам достъп до нет. Ще трябва да прескоча за няколко дни до село.

# 96
  • Разград

# 97
  • Разград

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 16:23 от vania_e

# 98
Димана, благодаря за интересните статий. Вече мога да поглеждам по-често в темичката, през последните дни и аз нямах много време за нея, освен вечер, но тогава пък вас Ви няма. Е снощи се засякохме с Димето. Виждам че се каните да си хортувате през празниците, а аз горката сигурно няма да имам достъп до нет. Ще трябва да прескоча за няколко дни до село.

Скрит текст:

Ванче, иди и си почини от този нет!!! Joy Joy Joy Ти с твоите нощни смени в нета как издържаш не знам, но пък ни зареждаш с толкова много клипчета и хубавини, че ще ми липсваш много през тези дни.

# 99
  • Разград
Ванче, иди и си почини от този нет!!! Joy Joy Joy Ти с твоите нощни смени в нета как издържаш не знам, но пък ни зареждаш с толкова много клипчета и хубавини, че ще ми липсваш много през тези дни.

На село почивка няма, а само работа, но за сметка на това природата е прекрасна.

ПП В последно време в руските серии които ги качват веднага още същата вечер има изрязани части , но има добри хора които се стараят да се види серията в оригинал и допълват тези изрязани части. Когато гледате серията гледайте епизода да е с логото на телевизия АТВ, а не с КТК. Сериите които са на АТВ са оригиналния епизод, е малко дразни като дойде такава част където руснаците са рязали, но момчето което ги качва се е постарало да има превод, макар че гласа е само мъжки.

# 100
  • БГ
Ваня   аз това снощи го подразбрах,защото отдолу в мненията там където гледам имаше някакво указание,че на непреведените отрязъци ще им слагат субтитри,но май в друг сайт трябва да погледна.
Ще се наложи да се поразходя из нашата първа страничка,май newsm78
А бе работа има на село,позната ми е картинката,но все пак е някакво разнообразие!
Ние с този полузаседнал живот не сме на добре!
И аз ще запраша за няколко дни по горски пътечки,но все още уточнявам конкретните дни с домочадието,че пазарлъка ми е да съм сама.Ама дали ще ме огрее - билмем newsm78 Thinking

# 101
  • Разград

# 102
  • Разград

# 103
  • Разград

# 104
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт