„Съла”/ Sila /-(С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт) - Тема 3

• 125 667
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Разград
До довечера в късните часове.

# 106
  • Разград

# 107

Ай-й-й, много щастлив Боран ага - чо-о-о-о-о-о-о-к! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Имам чувството,че му идва да крещи от щастие,така че светът да разбере,
че е станал баща - БАЩА!
Ама милият, пак за безопасността на любимите си хора първо помисли Peace
А очите му светеха,лицето му сияеше като чу ,че Бедирхан на всичкото отгоре е близо и прилича на него.
Ех-х-х, да имахме  / когато трябваше,де Crazy / всички по един Боран до себе си,пък да видим тогава ще има ли демографски проблем в БГ Laughing Laughing  Joy Joy

# 108

Ай-й-й, много щастлив Боран ага - чо-о-о-о-о-о-о-к! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Имам чувството,че му идва да крещи от щастие,така че светът да разбере,
че е станал баща - БАЩА!
Ама милият, пак за безопасността на любимите си хора първо помисли Peace
А очите му светеха,лицето му сияеше като чу ,че Бедирхан на всичкото отгоре е близо и прилича на него.
Ех-х-х, да имахме  / когато трябваше,де Crazy / всички по един Боран до себе си,пък да видим тогава ще има ли демографски проблем в БГ Laughing Laughing  Joy Joy

Нямаше да имаме демографски проблем, а напротив! Joy Joy JoyЩеше да ни е хубаво под закрилата на такъв тати. Ама нали сме взели ролите на мъжки момичета........ ха, сега да се оправяме с демографията Joy Joy Joy

# 109
  • Разград

# 110
  • Разград
зад кадър

# 111
  • Разград

# 112
# 113
  • Разград

# 114
  • Разград

# 115
  • Разград

# 116

Много сладурска снимка. Личи му на МАА, че обича децата. В последните клипчета на бащинска тематика се вижда и отношението на Боран към децата. Връзвам и любовта му към тях от интервюто, в което той споделяше за желанието си за деца.
Много ще му отива, а и като зодия Лъв още повече, защото за тях се казва, че са отлични родители.

# 117
Привет на 1 май!!!

Честит празник!!! Нека да сме  здрави и работливи!!!
В тези тежки времена дано всеки да има своята удовлетворяваща работа.
Пожелавам на всички ви много хубави празнични дни, пълни с положителни емоции, срещи с роднини и приятели и разбира се, достатъчно релаксиращи.
Аз ще съм на линия. Ще ви чакам да се появите!

Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

# 118
Здравейте и от мен приятелки! Hug
Диманче - много хубави пожелания!
Дано отворим сърцата си за тези празнични дни!
И аз днес съм на линия Peace
А снощи много къъсно изгледах отново серииката с раждането на Бедирхан!
Но сега ще коментирам онова човешка недоразумение Джелил. Crossing Arms
Направо се ужасих от неговата безмозъчност и не ми се вярваше как можа толкова безотговорно,толкова наивно да потегли към Батман,където е Съла и бебето.
И какво щеше да стане като отиде при тях newsm78 Да не би да можеше да им осигури някаква защита или да ги отведе на сигурно място Thinking А и с кой акъл допусна,че хората на Джихан и най-вече Дилавер ще стоят безучастни.Хем видя,че го наблюдават,хем знае добре нравите на средата си  и пак се оля
Аа-а-а ,колкото повече пиша ,толкова повече му се ядосвам #Cussing out и не за първи път.
Направо се чудя откъде са се взели умните му щерки - Съла и Диля Tired Май само Емир му приляга, а и Азад беше същия модел.Двамата си бяха като тенджерката и похлупака Peace
Оставям си радостта на Боран и красивите думи ,които изрече в болницата за "десерт" Laughing

# 119
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт