„Съла”/ Sila /-(С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт) - Тема 3

• 125 626
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • Разград
Филмът "" El Yazısı " с Джансу Дере ще бъде показан в Дания по време на Фестивала на турските филми на 30 април. Филмът ще бъде показан в известният Копенхански китотеатър "Паладс".
Има го с руски субтитри http://vk.com/videos-28597347?section=album_41571941&z=video … 41%2Fclub28597347  / по късно ще погледна може да го има и с български/

# 31
  • Разград

# 32
  • Разград

# 33
  • Разград
Статия в сръбската преса.
/ не може да се копира/

Боран се връща към корените си!

http://dnevnik.hr/showbuzz/mladi_i_neizbjezni/boran-se-vraca-svo … ima---284078.html

# 34
  • Разград
Ага любител на деца и животни!
още една статия от сръбската преса / гугъл така я пренеде/

http://dnevnik.hr/showbuzz/mladi_i_neizbjezni/aga-ljubitelj-djec … nja---284080.html

Малката Съла.

# 35
  • Разград
Искаме новия телевизионен сериал с Джансу Дере

Сериалите с Джансу Дере в Гърция с огромни рейтинги. Сериала "Езел" счупи всички рекорди по канал ANT1, следван от MEGA канал  TV OUT от телевизионния сериал "Съла", който също събира огромна аудитория и беше любимец на гръцката публика в продължение на много месеци . Толкова много сериали, който бяха излъчен в паралел, просто не оцеляха  на конкуренцията и бяха смъкнати от екран или прехвърлени за излъчване през деня. Гръцките фенове имаха желание да се срещнат с любимата си актриса. Ето защо, от гръцката телевизия е пристигнал екип в Истанбул, за да вземе ексклузивно интервю от  Джансу Дере в което Джансу говори  за своето семейство, ролите си, страхове и мечти. Интервюто беше излъчено повече от половин час и бе гледано от огромна аудитория.
От края на поредицата "Съла" феновете се молят да се покажат още сериали  с любимата актриса и звезда , а гръцките канали са обещали незабавно да закупят новия телевизионен сериал с Джансу Дере в главната роля.

Превод от руски.

# 36
Добър ден!  4470  Hands Clap
Ваня - много интересни статии прочетох. Дано и нашите телевизии обръщат такова внимание,както на нашите желания,така и на актьорите в тях.
Ама къде ти..... Crossing Arms Thinking Tired
Аз не си спомням след Сонгюл,Мурат и Нургюл,с които имаше интервюта преди излъчването на сериалите нашите телевизионери да са си дали трудът да интервюират например  Буурак Хаккъ или Кенан И.,или Ииит Йозшенер,или Нежат Ишлер и пр.Май при Слави Трифонов имаше някакво гостуване на актриса от Листопад newsm78
Съзнателно не споменавам интервюто с Халит и Бергюзар,че още се ядосвам като си спомня излагацията на Нова ТВ.
Ето сега по Диема започва друг популярен сериал "Сезонът на лалето" или както са го покръстили нашите - Сезони на любовта.Погледнах в темата,но  не добих голяма представа за филма - ще почакаме да започне,пък ще видим.
Снощи Кевсер ме вбеси окончателно Mr. Green #2gunfire и още не ми е минал ядът ooooh!
Ще я  newsm66 кълцам,но по-късно , сега отлитам по задачки smile3535

# 37
  • Разград

# 38
Тяхната,наша история,която ни покори - разказана в два великолепни клипа напраавени от гръъцка фенка!

# 39
# 40
Тука като ги гледах съм се кефила много  на ината на Съла - хем умира от любопитство,хем върти глава сякаш казва на боран - изобщо не ме интересува какво правиш и къде отиваш   Joy

# 41
  • Разград

# 42
# 43
E, вече мога да дам отговор , защото изгледах сериала, да харесва ми, изгледах го докрай , но да си призная имах критични моменти, след стрелбата по Боран доста трудни епизоди,Истанбул, доста  спомени...,за капак Зейнеп -голям дразнител,болестта на Бедар, училищните забежки на  Дилян, Зелиха,семейството и, Али ага,недостатъчна доза Боран, радвам се ,че изгледах сериала ,защото крайната ми оценка е,че си струва, Много добра игра на всички актьори,интересен сценарий,показани ни бяха много истории от живота на хората в този край, видяхме как живеят,пейзажите ,старините също не можех да им се нагледам и тази гледка отвисоко към реката, към долината
Гледах, гледах , но не видях как се целува Боран, мъж един път, хубавец, гали , прегръща, но как целува не видях / по бузата и рамото не се брои/.Много любими моменти, например,...добре дошъл, не бях изживявал такова щастие,благодаря ти Съла, благодаря ти жено моя ...,  закачката на чешмата , само няколко секунди и толкова сладък момент, можеше да бъдат повече такива..., ... госпожо адвокат, цял ден ме мъчиш, , ако не искаш да останеш млада вдовица, кажи ми ...
Интересни ми бяха отношенията на Дилавер и Джерен,Айше  и Хюсеин,Абай и Фериде,старите аги също..,да не забравя и Берзан
За пръв път гледам филм с хърв субтитри, много интересен език

Последна редакция: сб, 27 апр 2013, 21:19 от eva6516

# 44

Привет!!!

Ева, Валентина wavey wavey wavey Радвам се да ви видя тук!

Сериалът си заслужава  гледането. И аз го изгледах и много ми хареса, въпреки езиковото неудобство, но го сванах. Има много интересни диалози, но жалко, че не мога да ги разбера дословно.
Доколкото виждам обаче, че в следващите филми снимани след Съла се ползват много близки прийоми като че ли взети от сериала Съла. Явно мястото е много магнетично , притегателна сила за много творци. Но тази сценаристка на Съла невероятно интригуващо е направила разказа за героите и тяхното време.

Общи условия

Активация на акаунт