Re: Причини за закъснение на цикъла?

• 67 826
  • 259
  •   1
Отговори
# 30
Лентички са.

# 31
ясно но мен ме притеснява като се появи контролната линия и веднага до нея ли трябва да се появи тестовата или трябва да погледан на друго място.досега само тип писалка съм взимала.

# 32
Има инструкции, но по принцип изчакваш 10 минутки, ако няма втора черта= отрицателен, ако има втора черта, макар и бледа= положителен.

# 33
окс благодаря утре ще пиша какво е станало и какви са новините!

# 34
здравей взех си  тест клиар и го направих тази сутрин,отрицатекен е .незнам какво да  мисля ,сега поне се надявам да ми дойде цикъла .ако ли не след седмица на лекар

# 35
здравей взех си  тест клиар и го направих тази сутрин,отрицатекен е .незнам какво да  мисля ,сега поне се надявам да ми дойде цикъла .ако ли не след седмица на лекар
Не си бременна, честито.

П.С. Послушай Трой и вземи се образовай малко, че ме втрещи като прочетох мненията ти...за твое добро е, не за чуждо  Peace

# 36

Забременява се само по време на овулация! Когато цикъла ти е 28-30 дена овулацията ти е около 14-16 ден от началото на цикъла, така че няма как да си бременна !

# 37
реших за собствено успокоение да отида на лекар,но имам друго запитване аз казах че след цикъла има дни на секс .но не помня кой точни дни дали има може овулацията да е била по-рано.и още нещо исках да те попитам ,имала ли си изпарителна линия на тест ,какъв е цветът й  горе долу след колко време излиза?а й още нещо ,като начални симптоми за бременност чета за по-големи ,исках да изпратя един снимка за да погледнеш нещо!

# 38
Започвам да си мисля, че девойката се гаври  Rolling Eyes
Не стига неграмотното писане, ами и такива безумни въпроси...не мога да повярвам, че в днешно време съществуват чак толкова необразовани...
Най-добре задай въпросите си на лекаря, дано поне говориш разбираемо, защото писането ти никак го няма  Rolling Eyes

# 39
ами така мисля да направя за да се убедя ,но днес все още нямам цикъл и нямам симптоми че може да имам така че ще отида!благодаря !

# 40
  • София
ами така мисля да направя за да се убедя ,но днес все още нямам цикъл и нямам симптоми че може да имам така че ще отида!благодаря !

Отиди на лекар /АГ/ за да се види на УЗ какво е положението - дали е имало О., предстои ли М., каква е дебелината на МЛ и т.н.
Може МЦ да е ановулаторен и тогава не се  знае кога ще има М.
Симптомите, може да са като при бременност

Може да имаш киста, задържан фоликул и т.н.

Няма смисъл да задаваш повече въпроси в темата - никой не може да ти отговори
Ако, ако ако.... - варианти много - и всичко се доказва с преглед или изследвания - т.е отговора получаваш от АГ-а

# 41
Момичета, влизам за съвет.

Имам една успешна бременност. По принцип правим опити за бебе, но не бих казала особено сериозни. Цикълът ми до преди няколко месеца беше повече от редовен, в смисъл случвало се е да избърза, но никога да не дойде. Но от декември-януари взе сериозно да закъснява, в началото с 10-15 дни, но последния път пропусна да се появи цял месец и половина. От 6 март едва вчера ми дойде. Все още не съм ходила на лекар, за което моля да не ми размахвате пръст, знам, че съм виновна  Embarassed
Въпросът ми е, колко време след като ми свърши МЦ е удачно да отида на лекар? Веднага или да изчакам седмица  Thinking
Възможно ли е да влизам в критическата, само на 34 съм  Embarassed

# 42
Всичко е възможно, така че в момента в който ти свърши менструацията отиди на лекар.

# 43
А да ме насочите към добър специалист в София?
Не мисля, че мога да разчитам на кварталната лекарка, която ми следи бременноста и при която ходя на рутинни прегледи, които не са особено редовни, признавам.

Някой от тези специалисти в "Сердика"  дали ви е познат, тъй като ми е много удобна тази болница.

# 44
здравейте отново и так реших да  поделя резултатите си!и пак моля за мнение!така днес ходих на гинеколог и тои ми каза че имам уголемяван ена лигавицата и вижда фоликул.както че на единия яйчник имам киста.не можа да потвърди бременост каза че тази киста може да се появи по време на бременност ,но може и да е съвсем обикновенна!пак ме съветва с тестовете ,но аз не им вярвам.изписа ми дуфастон да пия .исках да попитам при кистите какви могат да са симптомите!

Общи условия

Активация на акаунт