Re: Причини за закъснение на цикъла?

• 67 826
  • 259
  •   1
Отговори
# 60
slavena88 - според мен си бременна, незнам защо никой не предполага тази версия, нали каза че си имала бледа линийка на първия тест - бледа линийка не излиза току така, Шур чек ли беше? Защото на мен само той ми засече (другите марки бяха отрицателни) и мойта линкийа си остана бледа и след 1 месец бременност, а резултатът е на почти 3 години.

Я, отиди пак на АГ - което се занимава с бременни и да видим какво ще види на ехото този път.
Тези теории с овулацията на кой ден е ги забрави, на всеки е по различно време, човек не е часовник. Любопитно ми е резултата какъв ще се окаже при теб в крайна сметка.

# 61
Дуфастона не се наваксва. Продължаваш с предписаната схема   Peace

# 62
  • Пловдив
Благодаря ти,Звезден^Прах !   bouquet

# 63
  • 2860 км северно от Екватора
slavena88, как се развиват нещата ???

# 64
Момичета, преди 2 странички писах, но да дам отчет какво каза док.

След като последния път цикълът ми дойде след 2 месеца и половина пауза и трая 2 седмици  ooooh!, най-после успях да стигна до лекар със сравнително добри отзиви.
Прегледа ме и каза, че и дума не може да става за кисти и най-вероятно е хормонално нарушение, но изследвания ще ми пусне след 1ви юли. На този етап ми изписа Дуфастон за 5 дни, 2х1, за да види в този случай дали ще дойде Ц. На ехографа се видя фоликул, който тя каза, че може да е задържан, но това ще го разберем при следващия преглед, когато отново ще го измери.

Днес сутринта последно пих Дуфастон пък да видим.
Иначе ужасно започна да ми пада косата, буквално на 2рия ден от приема, възможно ли е да е от него. Апетитът също доста се засили, което крайно ме дразни, че все си броя килцата - качвам само при вида на хляб и шоколад  ooooh!

# 65
Здравейте имам въпросче и ако можете да ми отговорите ще ви бъда благодарна.. С приятелят ми от 3 месеца се опитваме да имаме бебче но до сега не се е получавало и сега този месец трябваше да ми дойде на 10-ти но нямам цикъл и вчера ми се появи много леко розово зацапване днес сащо го имам но е ужастнно леко 1-2 капчици боли ме кръста и ми се вие свят,чудя се дали това е бременност или просто нещо хормонално..  Благодаря ви предварително  Hug

# 66
Защо не си направиш тест или очакваш ние да гадаем Simple Smile

# 67
Може би вече и е дошло  Mr. Green

# 68
ами просто исках да изчакам още малко за да видя дали ще ми дойде или не защото наистина го искаме това бебе много и миналия месец се филмирахме че сам бременна и като направих тест ни стана много кофти за това,но ми е много странно това зацапване

# 69
ToВа няма никакво значение, това което мен ме очудва че вместо да си направи тест пита в форума дали е бременна Simple Smile

# 70
Troy,то това си е много честа практика във форума  ooooh!

# 71
а това което мен ме учудва е защо въобще сте във този форум ... за да се дразните със хората или за да се помъчите да дадете някои савет

# 72
а това което мен ме учудва е защо въобще сте във този форум ... за да се дразните със хората или за да се помъчите да дадете някои савет
Никой с никой не се дразни ОК?! има постове на които им липсва всякакъв смисъл, защото е по лесно да се напише нещо си, без първо да се прочете! 90% от отговора вече го има, но умните въпроси си продължават. Не го приемай лично, нито се ядосвай, всички сме били питащи  Flutter

# 73
Благодаря ти че ме разбираш  Hug просто всички който искат да имат бебе знаеш че започват да се чудят и маят и най-вече да питат така че и аз сам от тях  Simple Smile

# 74
Нищо не си разбрала значи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт