Re: Причини за закъснение на цикъла?

• 67 826
  • 259
  •   1
Отговори
# 135
  • 2860 км северно от Екватора
Защо не отидеш при друг лекар.
Щом от януари нямаш цикъл, не ти ли изписа нещо за предизвикване?Поне един дуфастон  ooooh!

# 136
Нищо не ми изписа за предизвикване,защото отидох със съмнение за бременност,която много искам разбира се...АГ-то ми каза,че ще ми дойде скоро и след това да пия противозачатъчни поне 4-6 месеца за регулиране на Ц  #2gunfire При условие,че знае че правим опити с ММ....нямам думи...Докато вземе парички ММ и сменим лекаря реших да пробвам да се консултирам с вас...ако можете да ми помогнете  Hug Тази удебелена лигавица ме притесява...кога ще ми дойде,защо не идва все още при условие, че лекаря беше сигурен че ще е скоро?  #Crazy Да не има някакъв проблем, който не ми е казал,въпреки че ме гледа с УЗ и нищо не видя ..... newsm78

# 137
Съмнение за бременност, но като е видял че няма бременност един дуфастон щеше да свърши работа.Удебелена лигавица по принцип означава че ще ти дойде.Но това че не идва не е никак добре.
Какви противозачатъчни ще пиеш 4-6 месеца, нали работите за бебе  ooooh!
Тия доктори са жив ужас.
Надявам се да ти дойде скоро и първия чист ден на друг лекар.

# 138
Не давам акъл на никого, но аз си регулирах цикъла и забременях след противозачатъчни. Преди това ми идваше на 3-4 месеца веднъж.
Предизвикването на кървене(което не е никакъв цикъл)[/u] е все тая дали ще е с Дуфастон или противозачатъчни.

# 139
Аз пък от противозачатъчни за регулиране на цикъла (Регулон), след спиране на приема си докарах киста.
Не знам, при всеки е индивидуално. Rolling Eyes

# 140

Не знам, при всеки е индивидуално. Rolling Eyes

Така е.

КОлко време след спирането ти откриха кистата?

# 141
След спирането 2-3 месеца ми идваше редовно и след това ми закъсня с месец.Не бях в страната като се прибрах може ми на 35-40 дневно закъснение ми я откриха.Щях да се оперирам,добре че не го направих.След МЦ се беше спукала.Сега съм пак на хапчета  ooooh!

# 142
Благодаря ви момичета  Hug На мен също ми каза да пия Регулон и да ви кажа хич не съм съгласна...от него ми ставаше лошо и съвсем ми се увеличи апетита...ама то вече 90 дни нямам Ц и не знам....почнах едни хапчета за отслабване,дано поне те помогнат да си регулирам теглото и Ц същевременно.....благодаря ви за съветите все пак  Hug

# 143
От Регулона и аз качих, и ми беше едно сънливо...направо се чувствах като мокър парцал. Close

# 144
Мда абсолютно!!! Даже не ми го предписа той, а аз...в смисъл...той ме пита какви съм взимала миналата година и каза да си продължа тях....въобще не предприе нещо конкретно към проблема ми....  #2gunfire  Даже ми каза "ако не ти е на живот и смърт забременяването....да съм пиела противозачатъчните и т.н. "  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire   #Cussing out

# 145
Какво означава "да ти е на живот и смърт забременяването"?!Този лекар ли е... Shocked
То и аз самосиндикално реших да ги сменя, само питах лекарката, може ли без да прекъсвам да мина от регулон на Ясмин примерно, тя каза- да.Какво да каже  Laughing

# 146
Да споделя моята ситуация, може да е от полза на някой, трябваше да ми дойде на 12,04. Не го чаках, не се пазим. На 13 направих тест: отрицателен, на 16 и на 19 повторих теста: пак отрицателни. Първия работен ден си записах час при гинеколжката ми за 23.04. Оказа се че имам множество кистички на яйчниците, изписа ми дуфастон за 3 дни х 3 хапчета. И уж да ми дойде след 3-4 дни, ако все още го няма да си направя тест, ако е положителен/понеже и не отхвърли евентуална бременност, тъй като съм с късна овулация/ продължавам с дуфастона и другата седмица пак отивам. Ако ми дойде цикъла ще пия Инофолик и на десетия ден пак при нея. Може и въобще да не съм имала овулация този месец. А последно ходих на профилактиочен декември, преди да започнем с опити и всичко беше наред  Rolling Eyes

# 147
Здравейте.Закъснява ми вече 7ми ден! Сексуален контакт във 2ри фертилен ден,без предпазни средства!След което са минали вече 24 дена,през които ми закъснява както вече казах 7ми ден,и имам 4ри ОТРИЦАТЕЛНИ теста за бременност!? Може ли да се дължи на стрес,самото закъснение и какъв е % според вас да ми закъснява поради бременност.През този месец пих веднъж Ескапел, може ли да се дължи и на това?Благодаря ви предварително!

# 148
Ако си пила ескапела до 72 часа след полов контакт без предпазни средства,не мисля че си бременна.

# 149
Ако си пила ескапела до 72 часа след полов контакт без предпазни средства,не мисля че си бременна.

Да, до 72 часа го изпих,но тези 7 дена закъснение ме притеснява много!?

Общи условия

Активация на акаунт