Пейпал - помощ - 9-та тема!

• 60 576
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Това значи, че ще прегледат комуникацията между вас в диспута. Така е, това е процедурата.

# 106
Здравейте, имам следния проблем: кредитната ми карта изтича 07/13, а не мога да платя. На друг случвало ли се е месец преди да изтича срока на картата да не се разрешава плащане. На всичко отгоре имам и артикул, който трябва да платя, а не мога.

# 107
Здравейте, имам следния проблем: кредитната ми карта изтича 07/13, а не мога да платя. На друг случвало ли се е месец преди да изтича срока на картата да не се разрешава плащане. На всичко отгоре имам и артикул, който трябва да платя, а не мога.

Някакво съобщение за отказ за плащане има ли?

# 108

Някакво съобщение за отказ за плащане има ли?

Днес реших да пробвам отново и плащането мина без проблем. Явно нещо в Пейпал.  Peace

# 109
Здравейте,
искам да попитам понеже в момента си изваждам нова кредитна карта в ЛЕВА от Уникредит.  Проблем ли е, че е в ЛЕВА при регистрацията в Пейпал и при пазаруване в чуждите сайтове. До сега винаги кредитната ми карта е била в евро, а в момента има хубава промоция и супер изгодни условия за картата в лева.

# 110
Никакъв проблем.
На повечето от пазаруващите картите са в лева.

# 111
Алекс   bouquet, опасявах се да не би когато картата е левова да ми минава плащането по някакъв трънски курс. По принцип в Пейпал отбелязвам да бъде курса по този на банката Peace

# 112
Алекс   bouquet, опасявах се да не би когато картата е левова да ми минава плащането по някакъв трънски курс. По принцип в Пейпал отбелязвам да бъде курса по този на банката Peace

Минава, разбира се. Mr. Green
Можеш обаче да го смениш, ти знаеш как.  Peace

# 113
Здравейте.
От време на време ми превеждат дребни суми в пейпал акаунта.
Отначало нямах никакви удръжки върху превежданата сума, но от известно време част от превежданите суми ми биват одържани от пейпал  "Fee amount".Предполагам ,че това е комисионна за Paypal.Интересно ми е обаче защо отначало нямах такива удръжки върху преводите.Да не би да са се  поемала от изпращача?Също така защо всеки път тази удръжка е различен процент от провежданата сума?
Благодаря.

П.П.  Поправих се.
Мерси за информацията.

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 18:05 от kaspar4oo

# 114
Този, който изпраща парите решава кой да плати комисионната.
Във вашия случай очевидно изпращачът е преценил, че трябва вие да я плащате.
И се казва ПейпАл.

# 115
моят случай с неизпратената стока приключи много бьрзо и в моя полза-днес имам мейл,че парите ми са вьрнати /близо 90 долара/

# 116
Здравейте, валидността на кредитната ми карта изтече и сега се опитвам да регистрирам нова, която е с различен номер, но ми дава следната грешка: We're sorry, but that credit card can't be linked to additional PayPal accounts. Please link a different credit card. Някакви предложения?  Thinking

# 117
  • ВАРНА
Края на май ми изтече картата (Виза електрон дебитна),взех нова със същия номер,но различен 3-цифрен код,записах я в Пейпал.Преди 2 дни пък публикувах за продажба 9 обяви,би трябвало да са без такса.Сега влизам в акаунта и гледам

Payments & refunds
Date (PDT)      Payment   Amount (GBP)
30-May      PayPal Payment -- Automatic Monthly Billing -- Thank you   -£2.09

Total payments: -£2.09
New Fees
Transaction fees
Date (PDT)      Title   Item   Fee type   Amount (GBP)
17-May 01:09:49      NEU NEXT T-Shirt mit Etikett,Gr.104   320903680130   Final Value Fee   £0.07
      Final price: EUR 1.00 (Auction), final value fee of EUR 0.078200 converted to £0.062816 at a rate of 0.80327 (as of 10-May-12).         
17-May 02:30:05      ZARA Kids Kleid,Gr.98   320903712395   Final Value Fee   £0.07
      Final price: EUR 1.00 (Auction), final value fee of EUR 0.078200 converted to £0.062816 at a rate of 0.80327 (as of 10-May-12).         
17-May 03:07:34      NEU NEXT Leopard Kleid mit Etikett,Gr.104   320903727943   Final Value Fee   £0.69

Някакви такси от миналата година - при това съм продавала в немския Ибей  newsm78 Имам пратени 2 инвойса,сега незнам да плащам ли,какво ли...

# 118
  • София
  bouquet
И аз за малко помощ...  Praynig
Преди два месеца купих един артикул от ибей. След два месеца, тъй като не беше за мен, го отворихме и се оказа, че липсват части. Свързах се с търговеца, обясних му ситуацията, оказа се разбран и се договорихме за 11 паунда refund. Трябваше да ги възстанови до 14-ти, но не стана, сега му писах и ми върна:
Following your message we have emailed Pay Pal to ask them what had happened with your refund and they have told us that they need your bank details again. That is because the order is older than 2 months. So if you could provide the name of the account holder, the bank name, the account number and the sort code, we can forward your details to Pay Pal to sort this situation out. We are sorry for the inconvenience.
Такааа...
Значи пиша си моето име, пиша си името на моята банка, а какъв е номера на смерката и този sort code? Да не е този код, който излиза на транзакцията след като се осчетоводи?И откъде да взема  account number като карата ми е виртуалната на БДСК?  newsm78

# 119
 Значи пиша си моето име, пиша си името на моята банк...

НИЩО НЕ ПИШЕШ и НЕ ПРАЩАШ такава информация на произволен търговец. Единственото, което му е необходимо, за да ти върне парите, е paypal account - email адресът, с който си регистрирана там.

Общи условия

Активация на акаунт